Hej

Titta bara in för att säga att jag lever och tänker sova nu!

I morgon blir det jobb och kalas för lilla Siri som fyller 7 år helt sjukt! Stora tjejen! Ska bli mysigt att träffa lite släkt i allafall.


Förkyld

Varit förkyld i lite över en vecka trodde jag skulle må bättre nu men idag har jag sjukt ont i halsen får väl ta det lugnt i några dagar till!

Men nya jobbet går bra! Väldigt roligt med nya kollegor och nya barn!
Längtar redan tillbaka till måndag!


Ensam

Ibland suger det att vara ensam. i min umgängskrets är det just nu jag och en till kompis som är singlar. Men den kompisen jobbar typ 24/7. Alla andra är all about My boyfriend just nu och det är så jävla tråkigt!!

Jag förstår självklart att man vill spendera tid med sin kille...
Och jag försöker ge mina vänner space, jag gnäller inte och jag tjatar inte.
Men idag är jag lite trött och jag saknar mina vänner......
Behövde bara säga det!


Nya (gamla) jobbet

Började jobba igår! Awesome! Ny (tom) avdelning! Men två nya kollegor och 11nya barn som ska börja på avdelningen den här månaden.
Mycket som ska hinnas göra i ordning innan första barnen kommer på måndag!
Det kommer bli kul! Längtar till barnen är inskolade när man får kontakt med dom har saknat det efter höstens flängande hit och dit!


Old times

Spenderat helgen hemma med mor! Pappa skulle iväg på simtävling med min bror och mamma ville ha sällskap!

Det har varit mysigt... När hon inte tittat på skidor haha. Närå! Igår när hon tittade gick jag över till mormor och vi tittade i foto album. Dom första fotona mormor har är hon i i barn och ungdomsår och när mormor och morfar gifter sig och dom! Dom svart vita bilderna när mormor och morfar är unga när min morbror och moster är små besöken till Finland bilderna på min mormors mamma och min morfars mamma naturbilderna! Dom bilderna är jätte fina. Morfar har tagit många av bilderna och jag blir tårögd när jag tittar.

Är det nått jag skulle vilja ärva av mormor när hon går bort (trots att jag önskar att hon kunde leva förevigt) så är det, det där fotoalbumet. Trots att min mamma inte ens är med i dom där korten eftersom hon inte är född än!

Skulle vilja rama in dom och täcka en hel väg hemma! Väldigt vackra! <3

Här är några bilder (men det fanns många fler jag skulle velat ta kort på)

1. Är min mamma i tonåren med hennes små tvilling kusiner.
2. Min mormor med mina kusiner när dom var små.
3. Min mormor är den lilla flickan och hennes bror Nils är den långa pojken i mitten.
4. Är min stiliga morfar i unga år!


Whats up?

Här började jag möblera om i lägenheten och mitt i alltihop tappade jag sugen så nu sitter jag här mitt i allt stök och försöker hitta tillbaka till "möblerings suget"

Det är så typiskt mig när jag sätter igång jag flyttar en möbel (sängen) och då måste jag typ flytta bort alla andra möbler för att få den på plats och då får jag för mig att jag ska fixa till bokhyllan och alla grejer där i (istället för att flytta tillbaka alla möbler först)
Så står jag där med en tom bokhylla men grejer överallt i resten av lägenheten och läser igenom nått spännande papper som låg i bokhyllan och så är suget borta.....

Men nu ska jag rycka upp mig igen för så här kan det inte se ut
(Den här bilden tog jag när jag dragit ut nästan alla böcker ur bokhyllan)


RSS 2.0