Morsdag

Blev inte mycket till firande det inte! jag gick upp tidigt för att börja jobba sen kom jag inte hem fören fyra då fick mamma sitt paket som var en plånbok! Hon har viljat ha en sån plånbok länge men hon blev inte ritkigt så exalterad som jag trodde hon skulle bli men hej! Vad gör det! Jag älskar dig mamma jag hoppas du hade en bra dag även fast jag inte var hemma! Puss o kram

Vad skulle jag göra utan Linnéa Axelsson?!

Var i går till sthlm med Linnéa igår! Trevligt som vanligt handlade bara saker jag behövde förutom ett nytt skal till telefonen! Men men det är bra för att vara jag! Var nära att köpa några filmer jag inte behövde men jag tog mig i skinnet och gick därifrån med den filmen jag gick in för att köpa! Men i allfall jag ska komma till poängen men skrivandet idag!

På vägen hem på moppen efter sthlms trippen började jag tänkte va fan hade jag gjort om jag inte börjat i samma klass som Linnéa?! Jag skulle ju vara så in i helvete ensam! Och utråkad! Skulle ju inte ha nått liv alls! Hade jag inte känt Linnéa hade jag inte gått på alla tusen konserter vi gått på, jag hade inte åkt till england, jag hade inte känt till många av dom band som är mina favorit band idag. Hon har hjälpt mig tro på mig själv mer att lyssna på va jag vill inte va någon annan vill även fast hon kanske vill bestämma över mig ibland haha :P Jag är happy tack vare henne! Jag har haft en ganska jobbig tid detta halvåret och hon har hjälp mig att klara av det! Bara att vi i morgon ska träffas och ha film kväll tycker jag är stort nog! Hade inte jag känt henne hade jag spenderat nästan all min tid hemma!

Jag har inte så många andra kompisar endå som jag umgås med jag har Carro och Linnéa som jag träffar regelbundet, nu har jag ju ijuförsig Maja också! Men det räcker det är inte det men... Jag bor ju i en jävla håla och jag hatar människorna här så hade jag inte känt Linnéa hade jag förmodligen ruttnat här ute!!!
<3 tack för att du finns i mitt liv gumman!!!

Omg jag ljög!

Jag kommer ju inte alls gå och lägga mig tidigt jag hade ju tänkt se melodifestivalen inte den stora utan se om sverige går vidare till den stora jag tror inte det låten är för lame visst den är fin men jag tror inte det funkar med ballader!

Nu när jag titta på voddler finns en film jag tycker är bra som jag hade min dator förut men sen skicka jag ju in den och då försvann filmerna jag hade sen har jag inte kunnat få tillbaka den här men nu finns den där så det är awesome!

I allfall got to go! Bye

I AM EXCITED!!

OOO sjukt bra dag idag!
Vaknade innan klockan och var skit trött och grinig trodde (hoppades) nästan på att ha feber så jag kunde ringa mig sjuk! Men drog mig endå iväg till jobbet, jag menar pengar är ju endå pengar! Men asså när jag väl satte igång och jobba även fast jag var trött blev det så mycket bra saker som hände alla barn lekte så bra idag och var så gulliga! Ett av barnen började gråta på gården idag tex och i stället för att gå till den fröken som gick närmast kom hon till mig och sen ville hon inte gå därifrån vi bara satt och mös! Nej, dom har verkligen varit gulliga. Kramar och gos har det blivit mycket av idag det var som om barnen kände på sig att jag inte orkade med stök och bråk!

När det var dax att gå hem ville jag nästan inte gå! Men jag drog mig till personal rummet och började skriva löne listor och då kom en av personalen och började prata om en grej som också muntrade upp! Vilket jag kommer berätta om en annan dag!

När jag kom hem prata jag skit med far, mor kom hem vi åt middag. Jag gick ner i min källare för att se på greys finalen som jag inte orkat tagit mig i tu med på typ 2 veckor och jag säger bara det HERRE MIN GUD vilken bra säsongs final! Fan va greys kan! jag satt och höll andan i typ 2 timmar sjukt spännande så ringde linnea mitt i allltihopa och hon måste ju trott jag var hög eller nått konstig måste jag låtit i allflall kunde ju inte riktigt berätta varför heller eftersom jag hade bråttom tillbaka till pogramet får förklara när hon slutat jobba sen!

Ja och sen fick jag voddler av min kusin som jag typ inte pratat med på 8 år! och blev sjukt glad för voddler har jag typ viljat ha ett halv år nu men jag känner ingen som har pogramet! Så nu ska jag gå och undersöka sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt så jag orkar med ännu en dag av arbete!

Hej då på er! och puss

Söta kisse missar!

Hej hopp!
Nu är jag hemma från en dags arbete! Är väldigt trött för jag sov dåligt igår! Hahaha Är inte det konstigt eller är det så för alla?! För mig är det i allfall så att när jag sover dåligt en natt då är jag inte trött den dagen jag sover dåligt utan dagen efter! haha Skumt alltså!

Jag ska iallfall jobba 3 veckor i sträck nu på en nästan heltids tjänst vet inte riktigt hur många procent det är men jag är jäkligt nöjd känns skönt att vara på en och samma ställe!

glad glad glad!!

Här kommer i allfall inte bilder på missarna sen ska jag kila!

Vill jobba mera!

Hejsan hoppsan!

en trevlig helg i min ensamhet medans modern och fadern har varit på kryssning med mostern och hennes karl! Jag har fått mysigt ensam med mina små missar! så söta nu när alla slagit upp ögonen! I morse var dom försten borta alla tre! Men jag hitta dom ganska snabbt intrända i ett litet utrymme i den stora garderoben.

Det har varit väldigt fint väder den här helgen och igår var jag och gled runt i min moppe och låg några timmar ute i solen och läste idag låg jag också ute några timmar härligt säger jag bara!

Nej nu ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon jag öppnar på dagis!
Så god natt

hemska mardrömmar

Usch I natt drömde jag nog en av dom hemskaste drömmarna jag någonsin drömt i hela mitt liv!
Jag drömde att min mamma berättade att min morfar hade dött i sömnen i natt och det som var läskigt va att det hela var så logiskt för jag vaknade kl 3 i morse och gick upp och kissa när jag somnade om drömde jag precis detta fast när jag kom upp på övervåningen satt mamma vid köksbordet och grät! När vi kom hem till mormor hade mormor glömt bort sitt liv hon kom inte ihåg mig och ingen annan heller och man såg att hon var väldigt arg.

Alla höll sig på avstånd, mormor satt i soffan och såg jätte sur ut (mormor är aldrig sur) jag satte mig en bit i från henne i soffan sen började jag små prata med henne om saker jag inte tänker berätta sen att jag brevid henne och hade mitt huvud på hennes axel och jag grät samtidigt som jag pratade med henne! Men hon höll inte om mig eller sa några tröstande ord utan stirrade bara raktfram. Jag ville ha min mormor inte detta skal av det som såg ut som min mormor. Usch jag vaknade sen av tårar i ögonen.

Sen var jag dit idag och då började hon prata om när hon var liten och spelade kula och hur reglerna gick till då fick jag hålla tillbaka tårarna för jag ville ju inte berätta för henne om den hemska dröm jag haft och hon skulle ju verkligen undra om jag satte igång och gråta mitt i hennes samtal och reglerna för kulspel!

Jag älskar min mormor och morfar och jag hoppas dom lever länge till! <3

Snyvig och trött!

Hello!

Hur är det? Men mej är det hyfsat bra nu Blev så väldigt förkyld helt plötsligt för en vecka sen men har ju jobbat flitigt i allfall. Var ut och festa med Linnéa i lördags för att hon fyller år på torsdag och sen tänkte jag på söndag kväll när jag fortfarande inte kände mig pigg. Ja vissa gånger kan det ju vara tur att man inte har ett jobb en tid som denna. Men så tidigt på måndag morgon ringer en av förskolorna och det är bara att kliva upp ur sängen, senare under dagen ringer fritids och vill att jag ska komma tisdag, onsdag och jag sa okej! När jag sagt det så frågar också förskolan om jag kan jobba på tisdagen alltså idag och då säger jag ju att jag precis tackat jag till fritis som har ringt! Då fick inte dagis tag i nån vikarie så dom fråga om jag kunde vara där på förmiddagen och sen gå till fritids efter så så fick det bli! Suck men det är skönt att få jobba men det tar i mot när man inte känner sig riktigt på toppen men men!

I morgon jobbar jag från kl 10 sen när jag kommer hem ska mormor firas för hon fyller... 82? nu blev jag lite osäker men jag tror det nej föresten morfar fyller 83 och mormor är två år yngre så hon fyller 81! AH! varför kan jag hur gammal morfar är och inte hur gammal mormor är?! hmf! haha ja ja så är det i allfall!
Vi ska gå och äta på resturangen här i byn och släkten kommer!

Nu ska jag kila hej då

Tjoho!

hej hopp!
Nu var det länge sedan jag skrev igen! Men nu har det faktiskt varit så att jag inte spenderat så mycket tid på internet den senaste veckan! Men nu kommer lite uppdatering!

Förra fredagen var jag i uppsala och träffade maja vi hade film kväll och snackade lite skit, jag sov där på natten och dagen efter fick jag åka till Östhammar och jobba hela dagen. Det var skönt jag önskar att jag kunde jobba en lördag varje månad (MINST) På söndagen åkte jag, mor,moster och kusin Frida in till Uppsala för att gå runt lite på stan äta middag och se på Mia Skäringer!
Det var trevligt alltihopa, jag fick en ny jacka, maten var god och Mia Skäringer va så så rolig att min mamma grät av skratt. Jag tror jag skulle behövt varit lite äldre för vissa grejer av det hela men jag tyckte hon var rolig! 

Här kommer lite bilder från den dagen:
 

Sen jobbade jag tisdag, onsdag,torsdag. Måndag vet jag inte riktigt va jag gjorde var väl hemma och tog det lungt.

Fredag då är det ju dax för valborg som ni vet. Jag hade bestämt med några kompisar och vi hade väldigt roligt!
Bilder:


Sen efter en super trevlig valborg blev det en lugn helg här hemma! Och i går kväll blev våran gravida kisse nojig och ville vi skulle följa efter henne överallt vi förstod att det var dax för ungar men klockan var väl kanske halv tio när hon började böka runt och hon kunde ju inte lägga sig någon gång. Så jag bestämde mig att jag skulle sova uppe med mums-mums för hon hade sin ligg plats i mitt gamla rum (som nu är kontor och gästrum) Så pappa och mamma gick och la sig. Och mums hoppade upp i min säng, krafsade överallt men hon ville inte lägga sig ner någongång. Klockan halv 2 gav jag upp och kröp ner under täcket och somnade. Klockan 4 kom mamma ut och börja muttra om någonting sen satte hon sig nästan på mig där jag låg i sängen och väntade! Då började mums och mamma gick och la sig igen! Halv 5 kom första krabaten ut sen tog det ett bra tag innan nästa kom men sen rulla dom på efter en. Klockan 6 kom pappa upp och då hade mums fått ut fyra små sötnosar. Mamma kom också upp och titta och jag gick upp för att äta frukost för det var ju ingen ide att försöka sova längre nu när skrikhalsarna kommit ut! Men söta är dom!

RSS 2.0