Blogg död!

Ja ni läste rätt min blogg har varit totalt död! hahah man får ju läsa mellan raderna!
Mycket händer i mitt liv just nu!

vi har en stor uppgift som ska vara klar till på fredag som jag haft total panik över men nu börjar det lugna ner sig lite. jag har skrivit lite över halva så det är skönt!

Sen har jag fått nycklarna till mitt rum som jag ska flytta in i. Jag börjar flytta in på fredag så det kommer bli mycket grejande den här veckan!

Jag var på min första gasque i helgen och det var väldigt spännande och nytt och för er som inte vet vad en gasque är så är det en stor middag som är ganska lång, och under tiden hålls massa tal och man kan sjunga låtar och man ska vara ganska finklädd. tjejer ska ha knälång klänning och killar kostym! Jag var nog inte riktigt berädd på all dricka vi fick. snabbs och rödvin är inte min grej! Men jag drack det minsan. Men jag åkte hem tidigare pågrund av att det blev förmycket! Känndes endå som jag åkte hem lite för tidigt men jag orkade inte vänta till 20 över 2 bussen så jag fick nöja mig där!

Det är en anledning att det ska bli så skönt att flytta in till uppsala jag behöver inte längre oroa mig för bussar och tänka busstider i huvudet hela tiden! Jag är så trött på det så väldigt väldigt trött.

Jag ska försöka börja blogga mer igen! Men denna vecka är smokad så det kan bli svårt men jag ska försöka bättra mig!

Nu ska jag se idol!

kram Emmy

Trött och sliten men sjukt road!

Jag har ju fullt upp med skolan nu är hemma på ett snabbt besök ikväll och återvänder tidigt i morgon bitti! 
Tänker inte skriva nått blogg inlägg idag utan tänker där imot lägga in mina twitter inlägg så får ni se vad jag haft för mig.....

Ser ni en ensam förvirrad liten pirat på uppsala gator är det förmodligen mig ni tittar på

Nu ska jag vara så snäll och rar som jag är och hjälpa Carro med disken! <3

Det kan faktiskt vara posetivt med en inne boende :p

Sitter i Carros lägenhet och önskar jag tagit en bok med mej men hej jag får väl läsa ett av alla tusen papper vi fick från skolan istället

Ursch jag har väldigt ont i magen

Jag ska nu äta lunch med Carro

Fan pirat nollning är fan bäst!

1. Läkar nollorna är grymt söta! I want one!

2. Jag tror att det här var än av dom bästa kvällarna i mitt liv

Uppe med tuppen, efter en grym kväll igår, nu har jag föreläsning till 10, sen hem och sova, sen tillbaka igen.

Och nu ska jag skriva nånting om att jag älskar min säng (för det gör jag) och att jag ska titta lite på how I met your mother för jag fattar inte hur jag inte insätt hur bra den serien är sen ska jag sova!
Sov så gott.

Första skoldagen

Igår var första dagen i skolan!

det var... Spännande.

Först var det en äldre karl som pratade och då satt jag där i universietet och skrev ner det mesta.
Sen började nån kvinna prata efter honom ÅÅ herregud säger jag! Jag höll på att somna! Och jag var inte den enda tjejen jag satt brevid sa att hon inte heller kunde konsentrera sig på vad hon sa och den var likadant med andra vi pratade med.

Men efter henne fick vi rast vilket jag tror alla behövde sen när vi kom tillbaka till lokalen var det en jätte rolig man som pratade om våran kurs och varför vi kanske sökt den och lite annan. Han satt vi alla och skratta åt han var rolig!

Och sist börja dom prata om det fyra delkurserna vi ska börja med jag ska börja med lärande och kommunikation och jag gilla hon som pratade om det så det var bra!

Efteråt fick vi ju gå hem. Och då följde Jennie som tjejen brevid mig hette till bussen.
När jag gick och prata med henne blev jag lite förvånand av mig själv! Jag är inte den personen som bara sätter igång och pratar med folk jag är oftast lite blyg i början. Men å andra sidan kanske jag har växt lite va vet jag. Men det chockade mig i allfall.

Nu ska jag packa mina väskor och äta frukost!
Hej då

RSS 2.0