Sleepless in Hargshamn

Jaha klockan är 02:39 och ja jag är vaken!
Kan som vanligt inte sova!

Idag har jag (eller ska jag säga igår?) varit på Zorbas och ätit med släkten alla var med förutom Pelle för han var tvungen att jobba tyckte lite synd om honom faktiskt för han fick ju inte vara med när mormor fyllde år heller men men måste man jobba så måste man ju.

I morgon (eller idag beror på hur man ser på saken) ska vi åka till Alunda för att gratta lille Algot som fyllde 1 förra veckan.

ja sen blir det nog en lugn helg för övrigt men man vet aldrig vi får se!
hej då

Do you belive in miracle? you sexy thing

haha har ni sätt den reklamen?

För Loka

varje gång jag hör den börjar jag le, Jag och Linnéa hade den som ett internskämt förut och igår började hon prata om den och idag hörde jag den på tv.

Så nu varje gång när den reklamen sätter igång på tv ler hela mitt ansikte!
Kul att en reklam kan göra en så glad haha!

Nej nu ska jag stänga av datorn och försöka sova!
God natt mina vänner

sorry

Hey allihopa!
Ledsen för att jag inte bloggat på ett tag!
har haft mycket för mig och varit lite nere i mellan åt så jag har inte riktigt haft tid eller velat blogga!

Men nu tänkte jag passa på! jag jobba ju på mitt mammas jobb förra veckan och det var jätte kul jag tyckte verkligen dom var hur mysiga som helst där och jag älskade barnen jag föll pladask för dom söta små liven!
Jag tror att småbarn är mer min grej än dom stora 5-6 åringarna.

Min mamma och pappa var i frankrike med min moster och hennes man över helgen så jag har varit ensam, min mormor har nojat lite över mig trots att jag är 20 år jag vet inte om hon känner att hon måste noja sig över mig när jag är ensam hemma?! eftersom jag är det minsta barnbarnet I don´t know!
Men jag älskar henne endå!

Mums- mums har skadat ögat och var borta hela helgen så jag har ingen anning om vad som hänt och nu när hon var inne på morgonen fick jag inte komma i närheten av henne så fräste hon för full hals så jag släppte ut henne för det var ju det hon ville!

Sen har jag varit i sthlm med linnea 2 gånger sen sist i går för att shoppa lite hitta inget direkt och förra söndagen för att gå på konsert, jag var på veronikas studentskiva i fredags och det var inte riktigt min grej jag förstår varför jag lämnade östhammars folket för att plugga i uppsala.

Sen har ju folk fyllt år den veckan som varit
Min kompis Angelin fyllde 19 den 11/5
Min älskade mormor fyllde 80 den 12/5
Linnéa och Algot fyllde 20 år och 1 år den 13/5
GRATTIS PÅ ER ALLA!

Så som sagt det har vart mycket ett tag men det gör inget jag har varit mycket gladare den här veckan än vad jag varit på ett tag och det är skönt!
Men nu blev inlägget väldigt långt så jag ska gå och städa!
Ha det bra puss o kram

jävlar va negativ jag varit ett tag!!

Sorry about that!
Jag skyller det på att jag inte kan sova vilket jag fortfarande inte kan men skit samma!

Nu ska jag skriva ett lite gladare inlägg!

Idag är det lördag och vi (mamma, pappa och jag) åkte till pelles lägenhet och bjöd honom på mat det uppskattade han och det var så kul för det kändes så naturligt att komma dit, mamma satte igång och lagade mat och ringde berit från pelles egna hem telefon, pappa försökte sätta upp pelles taklampor och jag satte igång wii spelet!
Det var mysigt att få komma dit och hälsa på hela familjen samlad! han har ju inte bort borta så länge men endå! jag saknar min store bror lite gran!

Och om jobbet i Öregrund! Nu jobbar jag på förskolan skutan och ska göra det hela veckan! Älskar barnen dom är så söta det är ju en småbarns avdelning så barnen är alltså mellan 1-3 år! Älskar alla redan och jag har bara jobbat där två dar! Själva saken som jag skulle tycka var jobbig var ju att jag skulle bli tvungen att jobba med min egen mor!
och det var mest för att man måste ju visa sig så jävla bra för sin egen mor inte för att jag tycker att jag är slarvig eller så men endå!
men jag tycker inte det varit så farligt kanske mamma tycker det har varit värre jag vet inte!

nej nu är det nog nu ska jag stänga av den här datorn och läsa förhoppningsvis somnar jag snart!
god natt
puss o kram

jaha

Nu har jag yttligare ett jobb då, jag hade liksom inte 5 stycken innan nu tröck min mor in ett 6!
Från och me torsdag denna vecka ska jag jobba heltid på skutans förskola som alltså ligger i Öregrund!

mamma har tjatat länge om att hon vill att jag ska jobba där för dom behöver folk och jag har ju haft saker att göra hela tiden så jag har ju kunnat säga nej, men från och med torsdag var jag arbetslös så då passa morsan på att fråga igen och jag tycker samtidigt att det ska bli jätte roligt att jobba på en småbarns avdelning (för det tycker jag faktiskt)
tycker jag det ska bli jobbigt att pendla till Öregrund och få yttligare ett vikare jobb som kommer ringa mig konstant!

Sen blev jag upprörd idag för igår frågade en från dagiset jag jobbar på nu om jag kunde jobba för henne på torsdag nästa vecka och jag sa självklart eftersom jag vid det tillfället inte hade nått annat för mig, sen pratade jag ju med modern på eftermiddagen och hon sa att dom behövde mig hela nästa vecka och då förklarade ju jag för min mor att jag var upptagen torsdag och då sa hon
"men du kan väll fråga om dom kan fixa nån annan då istället"
och jag sa ju direkt att jag vet att det inte finns nån annan dom har två vikarier det är jag och en till och hon andra var upptagen den dan. Men morsan övertala mig i allfall att fråga!

Så idag frågade jag lite snällt och förklarade att jag fått en veckas vik och det är heltidtjänst och att om det gick om hon skulle kunna fixa en annan vikarie och va säger människan då jo hon säger
"Va skulle öregrund säga om vi börja sno deras vikarer"
Då höll jag på att ge henne en snyting vadå? ska jag sitta och vänta då på att få ett samtal av just detta dagis! jag är vikare för fler dagis och även vikare på ett kortids hem en skola och ålderdomshem! Va i helvete ger henne rätt att påstå att jag är bara deras vikare! Jag vill väl jobba lika mycket som en annan människa jag tänker inte bara sitta hemma!

Nej det var faktisk upprörande!

stress!

Jag ska fan ringa läkaren nu!

Klockan är 12 på natten och jag kan inte sova, så har det varit någon natt nu och innan dess sov jag jätte mycket och då kändes det som jag inte sovit nått alls.

Nu har jag pratat med två kompisar om att jag känner mig väldigt trött och lite nere så sa min kompis slå upp stress på internet och kolla symtomen vilket jag gjorde och symtomen var dessa

* svårt att sova
* känna sig irriterad, olustig, orolig, rädd, ledsen eller få ångest
*får svårt att koncentrera sig
*känner en trötthet som inte går att vila bort
*känner sig rastlös och har svårt att koppla av och varva ner
*hjärtklappning, högt blodtryck eller känna att det är svårt att andas.
*stelhet och smärta i kroppen.
* problem med magen, så som magkatarr eller förstoppning.

Ska jag vara ärlig så dom symtomen jag inte har är hjärtklappning, högt blod tryck (tror jag) och problem med magen alla andra symtom har jag!
ska fan prata med mamma i morgon!
villl sova men kan inte!
It sucks

RSS 2.0