Blogg inlägg till lanslaget tjalla la lala lala la

Var på roslags loppet igår! Det var trevligt lite kul att komma ut efter allt jobbande denna sommar! Nu är jag snart klar med jobbet btw har typ bara fyra kvällar kvar! Känns skönt nu är jag trött av att jobba hela sommaren! Men det känns samtidigt bra pengar blir det ju!

Men i allfall tillbaka till saken jag var på roslags loppet igår tillsammans med Linnea och hennes syster det var trevligt vi gick runt och kolla på folk och det va kul vissa är så roliga när dom är lite fulla haha :P

Den här veckan ska bli skön jag jobbar bara två kvällar det är det minsta jag jobbat på hela sommaren och idag har jag liggat i ledsundet och glassat i solen hela dagen! FAN va skönt! I morgon bär det av till Lensö och där är det så himla skönt i fint väder!!! Tisdag åker jag till stockholm där blir det skansen! Onsdag vet jag inte rikigt nu kanske stannar i uppsala om inte kanske Fyrivik eller nått annat skoj! Tordag blir det ta det lungt till jag jobbar på kvällen och när jobbet är klar går jag hem till Jessica för vi skulle leka på fredag sen får vi se om det blir lugna puckar på lördag och söndag eller om jag ska festa loss!
Jag hör av mig puss o kram!

RSS 2.0