Lång mysig söndag!

Nu är vintern tiden är här! Klockan tillbaka ställd!
Jag bestämde mig för att åka ner till päronen. Hoppade av bussen men klev av vid kyrkan för att tända ljus för morfar. Sen gick jag därifrån vilket tog cirka en timme då tog jag också mycket fina kort på vägen!
Nu är jag hemma i allfall med mor. Pappa och Pelle åkte iväg på simning!
Vi tittar på så mycket bättre som faktiskt är ett underbart program även fast det känns som man är alldeles för ung för att gilla det programmet men det skiter jag i!

Här är lite bilder jag tog idag!


En sommar senare!

Ja sommaren har passerat och även hösten är snart ett minne blott... Min sommar va grym bästa sommaren på länge, men hösten har sugit BALLS!
 
Jag är arbetslös för första gången på över ett och ett halvt år och har gått tillbaka till att vikariera på förskolor, skolor och fritids. Vilket har sina fördelar och nackdelar. Nackdelarna är dåligt med pengar förstås och att från ena dagen inte veta nånting från att andra dagen ha fullbokad dag! Fördelarna att jag får träffa många barn och vuxna som jag saknat och inte träffat på länge och så klart att jag fortfarande får hålla på med det jag brinner för!
Men även känns det lite enformigt, detta har jag gjort nu och det känns som jag hoppat tillbaka två år i livet och uppriktigt sagt känns det väldigt deprimerande. Jag vill göra nått annat eller ändra min vardag.
 
Har för en stund sen kollat in en sida som heter http://www.volontarresor.se/ där man kan resa utomlands och arbeta som volontär. Vilket låter underbart. (jag önskar jag hade mer pengar) Hade innan tittat på au pair jobb vilket också låter sjukt kul! Men som volontär hjälper man ju sådana som behöver och som inte har råd att anställa hjälp medan som au pair hjälper man bara en familj som har råd med det mesta. Men det skulle vara väldigt roligt att komma bort och speciellt att hjälpa behövande.
 
Jag tror jag ska spara ihop pengar till sommaren 2013. (I hopp om att jag får jobba eller får jobb tills dess)
Sen blir jag också lite förbannad på mig själv för att vara så bekväm och bara inte göra istället för att sitta och drömma, Jag har en barndomsvän jag uppriktigt sagt är riktigt avensjuk på för hon släppte allt och reste utomlands ENSAM och var borta nästan ett halvår va hemma över sommaren och reste nyligen till Norge för att arbeta och samla på sig tillräckligt med pengar för att resa igen.
Jag är ung! Jag ska fan PASSA PÅ!

RSS 2.0