Akuten

Sitter uppe på akuten med jätte ont i magen har nu suttit här i två timmar ett tag var jag helt borta och kände mig förbannad för att ingen kom och kollade hur jag mådde! Nu har jag endå spytt lite (sorry ingen trevlig info) så magvärken har lättat lite men mår fortfarande fruktansvärt illla och känner mig väldigt skakis hoppas nån kommer snart!


Gårdagens halloween fest!

Halloween festen var lyckad må ni tro! Jag hade kunnat dansa hela natten lång men tyvärr måste man ju med busshelvete hem så så blev det ju inte! Men lyckat var det med snygga bartendrar och roliga dans människor! kul va det och här är en bild!


På mamma och pappas soffa!

Ligger hemma hos mamma och pappa och ska sova här inatt jag fick soffa på soffan och brodern fick ta gäst sängen eftersom han ska upp tidigt i morgon! Så jag började titta på ett inspelad dvd från två år sen när jag var med i en pjäs! Super kul att titta på! Skäms över hur tjock jag är i filmen också har ju gått ner lite och fick nu en sporre av att fortsätta gå ner! Men nu ska jag nog sova i morgon ska jag, mamma och mormor till Thuns på dagen och sen på kvällen bär det av på halloween fest!
Sov gott!


Blogg i mobilen

Hej jag har längtat efter att kunna skriva inlägg via telefonen yeah nu ska det skrivas!!!


RSS 2.0