God morgon!

Första sovmorgonen på hela veckan och pappa ringer och väcker mig kvart i 7 damn! Fast jag lyckades som tur var halvsova till halv 8. Nu sitter jag vid Pelles dator i hans lägenhet och lyssnar på vakna med the voice på Iphonen eftersom jag inte förstår mig på pelles tv! Jag älskar vakna med det vocie det är en av mina många "droger"

Jag har sovit hos Pelle i natt och igår natt! (Han är bäst min bror.) För att jag varit i uppsala för att ha lite kul med mina kompisar både Onsdag och torsdag. Sen har jag jobbat på dagarna på dagis så därför har gått upp tidigt för jag har börjat kl 7 och inte somnat fören runt 12. Men det är lungt känder mig ganska utvilad nu när jag vaknat till lite! Ska strax äta frukost!
Sen ska jag gå och jobba på dagis till 2 sen ska jag springa vidare till kortidshemmet och jobba där till 9! Blir en lång dag men mycket pengar i plånboken!

I onsdags bowlade jag med Linnéa och Jenny som jag träffade första och senast i Simple plan kön i mars 2008! linnéa och hon har hållit kontakten och nu har hon varit hos linnea en vecka! Så vi bowlade och spelade biljard och hade trevligt! Sen var det hemfärd! När man kom hem till pelle satt han ju så klart och kolla på os! Men jag tog ett djupt andetag satte mig brevid honom i soffan och tittade! kan ni tro det?! jag som hatar os! Och när jag väl sitter där vinner dom guld trevligt!

Igår åkte jag in igen! Gick hem till kompisen Maja och fikade lite och snacka lite skit! Åkte in till stan och träffade Emilie och Ida för att äta lite mat och sen kila iväg och bowla! Trevligt det med! Sen skulle tjejerna ut på stocken men jag bestämde att åka hem eftersom jag skulle jobba hela dagen!

Men nu blir det frukost och rapattack med vakna med the voice!
Tjingeling

tillbaka i hålan på heltid!

Lämnade ifrån mig nyklarna till lägenheten igår det var faktiskt jobbigare än jag väntat mig men men nu är jag tillbaka i huset i Hålan. Det värsta är att just nu är Os igång och jag tål verkligen inte det där jag vet inte det är nåt fel på mig jag tror jag är allergisk mot sport. Så jag gömmer mig här vid föräldrarnas dator och känner att jag saknar min egen eller tv som jag ska tvinga pappa att koppla in på lördag i morgon ska jag endå jobba. Har jag tv kan jag endå se nån film eller nått medans detta satans verk är igång.

Nu sitter jag istället och väntar på Carro att hon ska bli färdig duschad så vi kan spela betapet som tydligen är min nya drog! Jag ha en annan drog också just nu och det är faktiskt Owl city. Jag gillar deras låtar vissa är ganska lika men jag vet inte jag gillar deras stil favorit just nu är west coast friendship
(länk till låten)
http://www.youtube.com/watch?v=tcWIIHbsHb8

Nej nu tänker jag inte skriva mer jag ska springa och kissa hej då! :D


Hej hopp!

Ja nu är jag här igen nu var det inte så länge sen jag skrev sist eller hur?!

Idag har jag jobbat några timmar jag älskar det! Det är såååå himla tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting!
I morgon bär det av till mitt rum för sista gången jag ska städa och lämna ifrån mig nycklarna jag kommer sakna mitt rum faktiskt känns redan jobbigt att vara tillbaka hemma men men. Man ska väl inte klaga visa har ju ingenstans alls att bo.

Jag måste också berätta att jag faktiskt tycker det är skönt att vara utan min egen dator. Jag har skickat iväg den för att den inte riktigt fungrerade och jag trodde att jag skulle tycka det var jätte jobbigt att vara utan den men jag tycker faktiskt att det är lite skönt! Dock tycker jag det är så tråkigt just nu för att det är så jävla mycket sport på tv! usch va jag hatar skidskytte och curling och allt annat tjafs!

Men men jag hade inte så mycket på hjärtat idag nu ska jag kila iväg och duscha och ha i en inpacking i håret som jag ska ha ligga hela natten och sen duscha ur den i morgon! hoppas det funkar det ska få håret att bli mjukare!
Så önska mig lycka till och om jag kommer ihåg det kanske jag skriver och berättar om det blev mjukare eller inte!
puss o kmra


Skärpning!

Nu blir det skärpning! Var jätte länge sen jag skrev blogg! Inte för att det är nån ursäkt har jag legat sjuk! Halsfluss fy fan det är inte roligt asså!
Sen har jag haft lite mycket med papper som ska skickas till skolan, jobb man ska höra av sig till, folk som fyllt år en lägenhet som man behöver bli av med, rumbyte m.m.

Nästan allt är klart med skolan jag har hoppat av men jag har fortfarande inte fått chansen att prata med syon så jag vet inte hur det blir det det här att hoppa på igen om ett halv år, år om det fortfarande är möjligt grejen funderar på att åka dit nästa vecka igen och se om hon är där då.

Jag har börjat jobba igen på bojen och ett av mina dagis ska höra av mig till det andra så snart som möjligt men jag drar mig lite för det vet inte riktigt varför kanske för att det var ganska slitit med 3 jobb förra året. Men jag känner att jag jobbar för lite nu så jag sa ringa dit eller gå dit nästa vecka.

Brodern Pelle och kusinbarn Siri har fyllt år. Så grattis till dom.

Lägenheten har jag blivit av med en tjej som känner min kompis Veronika ska ta över den och jag ska flytta ur mina grejer i helgen känns ganska tråkigt men men.

Har snott min brors sovrum för jag böt ju rum med mina föräldrar i början på 2009 och har alltid känt att jag sovit dåligt där så nu har jag flyttat ner två trappor!

Sen ska jag åka till fjällen i slutet på mars och det ska bli skit kul jag längtar som fan! Carro ringde och bjöd mig och hennes kille bjöd min bror så vi fyra ska åka sista veckan i mars! jag längtar så in i helvete!

Och sist men inte minst TEATERN! Gud va roligt det är nu vi håller på med en pjäs nu som heter jakten på sjörövarskatten. Den ska spelas upp vecka 12 för dom som vill komma är det bara höra av sig till mig kommer bli jätte kul.

Men nu väntar Carro ivirigt att jag ska spela betapet med henne som nu är min nya drog så nu ska jag kila!
puss på er och jag ska försöka blogga lite mer från och med nu! kramar

RSS 2.0