Fiskbulle!!!!!

Ååå så himla irriterad hade en usel dag på jobbet och så när man kommer hem har man fått ett brev från lägenhets ägarna om att jag vi ett tillfälle stått brevid min katt när hon uträttat sina behov vi sandlådan ute på gården utan att ha gjort nånting!

Och visst det är äckligt och borde tas upp men jag minns den dagen jag hade bråttom! ( och jag stod baskemig inte BREDVID sandlådan) Men jag ångrar det och är ledsen! Men det jag blir förbannad på att den här jävel som har sätt mig inte kunde säga till själv för personen i fråga hade ju tagit reda på vart jag bodde då hade personen kunnat skriva ett eget personligt brev till mig istället! Då hade det känns bättre tycker jag nu är jag bara sur och irriterad! Helvetes jäkla skit Orvar!!!


Jag ser en svag stråle av ljus långt där borta i tunneln!

Hej!
Mådde mycket bättre igår kände mig faktiskt riktigt redo för världen igen! Tog det lugnt i helgen städade lägenheten som såg ut som jag vet inte vad! Nu nu känns det skönt att komma hem från jobbet också utan att tänka på det bombnedslag jag kommit hem till i typ en månad nu!

Idag mår jag lite illa igen men känner mig inte riktigt lika trött som jag gjorde förra veckan! Då ville jag bara bryta ihop! Men man vet ju aldrig hur det ser ut när den här veckan gått! Hoppas det ser bra ut! Jag vill orka jobba!


God morgon måndag!

Jag är riktigt trött känns som jag inte sovit i veckor! Mådde dåligt igår så jag låg hela dan. Mår fortfarande dåligt idag men bättre om man jämför!

Jag vet inte riktigt va jag kom hit för att berätta?! Haha nånting va det ja ja strunt samma!


Jag igår!

Gjorde mig fin för att må bättre! Det funkade lite!


Säng!!

Åå det är så skönt att ligga här jag har ingen lust att gå upp!

Men jag ska göra mig i ordning och åka och träffa min Carro! Har saknat henne det var ett tag sedan! Vi ska gå runt lite på stan och sen gå på bio breaking dawn! Jag är faktiskt inte ett dugg excited den här gång men vi får väl se!

Jag var ju till Enköping också förra helgen för ett ultraljud och jag har gallsten det är därför jag har så förbannat ont! Så den hoppas jag dom ska operera bort snarast!

Nej nu ska jag försöka ta mig upp ur den här varma sköna sängen och släppa ut min sötnos och hoppa in i duschen!


Farsdag!

Åkte ner till päronen med pizza ( jag köpte en sallad) och presenter till pappan och överaskade honom tillsammans med brodern när han och mamma kom hem från Stockholm! Sen åkte jag och mamma upp till minneslunden och så fick jag tända ett ljus för morfar! (klara ju inte av det förra veckan när jag var så dålig!) det är väldigt fint där uppe!


Jobbig dag

Idag har varit en sån där dag man bara vill dra täcket över huvudet gråta och sova bort dagen! Men istället har jag försökt le och hålla humöret uppe! Nu är det kväll och jag ska dra täcket över huvudet gråta lite och sova inatt!


Fint!

Har känt mig lite äcklig idag eftersom man legat hemma i fem dagar och så va jag lite uttråkad så tog fram sminkväskan och fixa till mig lite!


Läkare!

Älskar min läkare! Har ju sett 2 läkare innan jag var och träffade min egen igår!
Dom jag träffade innan sa istort sätt ingenting om va som va fel jag fick lite medcin för stunden bara! (det är väl i ju för sig så det funkar på akuten kanske) men min egen läkare sa ring om ultraljud för att se om det är gallan sen tar vi lite prover för att kolla lite annat!
Idag ringde hon igen och pratade om flera prover för att det kanske var virus! Helt underbart att hon bryr sig!

Jag har legat 5 dagar nu i morgon ska jag tillbaka till jobbet! Vi får se om jag klarar det jag vill klara det för jag börjar bli rastlös av att bara vara hemma!


Magen suger!

Ja igår var bland dom värsta dagarna i mitt liv jag spydde som en tok och hade så ont i magen att jag knappt kunde stå på benen!

Va på akuten på förmiddagen och jag fick äntligen lite hjälp jag skulle få tid till ett ultraljud så yeah! Den tiden kommer väl va om typ ett halv år! Men jag fick samma äkliga gegga som förra veckan på akuten men tyvärr spydde jag upp den!

Men hoppas jag får nån ordning på de i allafall! Imorgon blir jag nog hemma från jobbet allafall. Synd för vi ska få ett nytt barn på avdelningen! Men men nu är det som det är!

Bye bloggen!


Barnvakt?!

Vaknade 4 på morgonen och hade riktigt jävla ont i magen igen! Tänkte om jag lägger mig på mage kanske det går över men Ikke då.(det blev värre) jag klev upp sätter mig på toa för att sedan ta mig en Alvedon försöker lägga mig igen inser att det inte går, reser mig upp och går några varv runt vardagsrums bordet jag spyr och jag spyr och jag spyr nu kan jag lägga mig igen. Jag lägger mig som en boll i soffan ligger där enstund för att sedan gå tillbaka till sängen där jag också lägger mig som en boll. Sätter på how i met your mother som jag inte tittar på utan ligger istället och koncentrerar mig på att andas. Men jag får inte ta för djupa andetag för det gör skit ont!

Jag lyckas somna om och sover en halvtimme-en timme. Då ringer min väckarklocka! Jag har fortfarande ont en dåv smärta uppe i magen. Jag kan inte sträcka på mig ordentlig och jag mår jäkligt illa men jag tar en dusch och äter frukost sitter och försöker andas i soffan efter ett tag spyr jag upp min frukost!

Fortfarande har jag ont i magen och det var 4 timmar sen jag vaknade nu är jag påväg hem till mamma och pappa! Jag ska ju vara barnvakt ikväll men det går nog inte hur ska jag kunna ringa och berätta det?! Fy fan va jag hatar det här!!!


Fina människor!

Ska vara barnvakt på lördag åt två barn från min förskola lill tjejen går på min avdelning och jag tror det kommer gå jätte bra! Va där och hälsade på ikväll och föräldrarna är så himla trevliga! Ville bara säga det!


Trött

Satt på akuten i 5 timmar i söndags fick en jätte äcklig coktail som gjorde så halva tungan domnade bort! Blev lite bättre och blev hem skickad! Sakta och säker lunkade jag hem besviken över att hela kvällen gick åt att sitta där och endå fick jag inte reda på va det kan bero på! Fick vanliga omerasol som endå inte hjälper! Så igår ringde jag min läkare men såklart fick jag ingen tid fören den 16! Så nu har jag ont i magen mår illa och är sjukt trött och snurrig i huvudet! Suck nu tänker jag gå och sova godnatt


RSS 2.0