cause I would die for you

Bra dag!
Linnéa och jag har båda varit på bra humör speciellt jag! jag tycker det är skönt att vara tillbaka hösten var så jobbig sänkte mig värkligen

Men nu ska vi inte prata om det inte för att jag vet vad vi ska prata om men endå!
Jo jag kan berätta att jag har shoppat lite idag slösat pengar på kläder jag igentligen kunde sluppit men va fan lite roligt ska man ha!!! Lille-Mor är tillbaka det är ju mindre kul men jag ska försöka vara duktig i allafall men prata inte för att jag tror det gör någon skillnad men man kan ju i allafall försöka!
Sjuk är jag också fast jag mår så bra har inte ätit lunch alls idag köpte en juice det var det ända men snart ska jag försöka få i mig middag!

Nu ska jag gå och hjälpa pappa med sallad!

Puss på er!!

Teckenspråk är skit coolt!

Jag såg två döva idag som stod och pratade med varandra när jag satt på bussen. Då odisket som jag var stirrade jag ut genom fönstret för att försöka se va dom sa och medan jag gjorde det insåg jag att aldrig har jag tjuvlyssnat så odiskret  på ett samtal förut menans jag inser det märker jag att den ena döva tecknar till den andra
" Det är en tjej på bussen som stirrar på oss"
Den andra tittar på mig, jag i min panik vet inte riktigt vad jag ska göra så jag bestämmer mig för att le och vinka.
"Förstår hon vad vi säger?"
Frågar samma kille som berätta att jag satt på bussen (igentligen säger han det till sin kompis)
jag tecknar ordet
"Lite"
Killen blir glad och frågar igen
"Du tecknar lite?"
och jag nickar till svar.
"Bra"
då säger den andra något men det går lite för fort för mig och hänga med och precis när han tecknat färdigt åker bussen och båda vinkar till mig och jag vinka tillbaka!

Det var jätte kul och det lyste upp hela min dag om dom två karlarna läser detta så vill jag bara tacka ni gjorde min dag otrolig!!

Jaha nu vad det tisdag då!

Japp Tisdag som sagt! Jag känner mig trött och sliten kan vara mitt eget fel eftersom jag inatt satt och titta på en serie som heter Kyle Xy. Har ni sätt den? Skit bra!

Handlar om en pojke som tillbringat sina första 16 år på ett labratorium och vet därför inte hur man pratar, och hur mat smakar hur man äter och kissar osv. Första avsnittet börjar med att han vaknar upp naken i en skog utan att veta var han är eller vem han är. Han hamnar hos en familj "The Tragers". Mamman i familjen är psykolog till denna pojke som dom blir tvugna att komma på ett namn till som blir Kyle. Serien handlar om Kyle och The Tragers om hur Kyle ska ta reda på om sitt förfluttna och hur speciell han är. Han är otroligt interligent och kan göra saker som andra bara kunde drömma om.

Jag är rädd för min mage den beter sig konstigt! Jag är jätte rädd för att det ska va någon allergi typ gluten eller laktos. Magen har varit hyfsad idag endå men ska till skolsköterskan i morgon.
Kram på er


Lov!

Jag har lov den här veckan och det börjar inte direkt bra! Min farmor är dålig och min farbror har gjort något som jag inte vill skriva här!

Min pappa mår jätte dåligt det märks tydligt fast han försöker att dölja det! Han pratar med dom från Södertälje hela tiden och är nu ledsen och vet inte riktigt vad han ska göra! Han vill nog åka dit men samtidigt inte för han vet att det inte går han klarar det inte han har gått igenom detta för och han orkar inte igen det var visserligen över 10 år sedan detta hände för men nu är det annorlunda nu har han gjort det....

Jag vill åka dit men samtidigt inte! Jag älskar min farbror han är alltid så glad men jag vet inte om jag vågar se honom i det skick han är nu!
Jag är rädd!!!

???

Det är säkert bara inbildning, det måste vara det! Eller är det inte?? Jag är orolig för att jag ska ha fel vet inte vem jag ska vända mig till!

Hoppas det bara är en inbildining!

Fredags kväll trött och ska strax sova!

Jag har tänkte lite på att det är otroligt tomt när man är hemma och Pelle är borta jag saknar honom oftast! Idag var det så skönt det är så roligt när han väl kommer hem för då har vi mycket att prata om det är härlig att höra hur det ligger till och allt sådant! Jag älskar min store bror!!!
Hade tänkt skriva mer men jag orkar inte ska gå och lägga mig nu puss o kram

Fett Tisdag!

Semeldagen idag!
Ja dagen har väl inte varit så märkvärdig. Har varit jävligt trött dock efter gårdagen. Annars har skoldagen varit normal, tråkig och irriterande.
Efter skolan gick jag och köpte mig året semla som jag lovat att jag bara skulle köpa en :D
Sen när jag åkte till Gimo för att åka min buss hem vägra bussen vänta på mig så jag fick ringa min mormor och morfar som fick hämta mig!!
Jag älskar dom, morfar är lite knasig men han har mjuknat på senare år och man märker att han försöker!! Och mormor ja hon är ju faktiskt mormor utan henne vet jag inte riktigt vad jag skulle göra!!! Älskare henne så!! Underbara mormor!
Fridas citat på bröllopet är passar perfekt på min mormor
"Smsande Supermormor! Hon är snällheten själv!

Jaja nu ska jag vänta in scrubs och sen sova!!

Hejsan alla trötta

Hej nu är jag åter i Pelles lägenhet den här gången mycket tröttare ( även fast jag skrev runt halv 6 på morgonen förra gången) och ensam är jag också Pelle mötte upp mig och gav mig nyckeln så jag slapp åka hem det var jätte snällt av min älskade store bror! Själv sitter han nog just nu på värmlands nation och pluggar vi får väl se när han dyker upp jag är just nu lite rastlös, törstig och lite hungrig men jag orkar inte laga mat! Det är inte heller några roliga ute på msn var är alla? hallå?

Ja, ja jag tror jag faktiskt ska sätta mig ner och se på simpsons och invänta brodern äta upp det sista i masäcken från idag och invänta att ögonen ska sluta sig!

Jag hade i allafall en bra dag i Järvsö en tjej från bf2an som jag tror heter Lisa åkte jag me pratade också med några andra från cf klassen som jag har idrott med men jag kände mig lite för påträngande där!

Ville åka lite med Roger men hitta honom inte i baken så då sket det sig! :S  Men dagen var i allafall lyckad och det är väl huvudsaken! Nu logga sandra in på msn och jag ska prata lite med henne!

Puss på er

SKIDOR! :D

Nu sitter jag här 5 på morgonen i Pellles lägenhet och ska strax rusa iväg till bussen! Idag ska jag åka skidor i järvsö ska bli kul hoppas bara jag hittar någon att åka med! Ha det bra puss o kram


RSS 2.0