Nervös!

Idag är det måndag den 29 september klockan är halv 9 och jag ska om 50 minuter ta bussen på väg till uppsala och mot skolan förhoppningsvis för sista gången!

Jag är nervös jag vill verkligen att detta ska vara sista gången!

Efter jag är klar i skolan vilket jag hoppas går fortare än jag tror så ska jag till sthlm med Linnéa, vi var i uppsala i lördags och vi tappa bort oss i den lilla staden :P
Haha jag och Linnéa är alltid så lyckade tillsammans!
Egentligen förstår jag inte att vi överlevt 2 gånger i england!
Vi ska dit igen nu i slutet på oktober. Jag har inte sagt nått till min familj jag vill inte ora min mamma, jag vill fixa hotell och allt först innan jag säger det till henne. Hon är så uppe i varv för sin födelsedag redan. Det är helt sjukt jag hoppas verkligen inte jag blir så där när jag hanmnar i hennes ålder.

Ja ja uppsala var roligt i allfall. Vi gick på stan sen åkte vi ut till Ikea där vi tittade runt lite.
Jag köpte två sims spel. Sims Ikea och Sims tonårsprylar. Så nu blir sims dubbelt så roligt igen och om jag nu klarar skolan kan jag sitta och spela sims utan dåligt samvete. Sims har förstört många läxor för mig.
Jag var också super nära på att köpa min kamra men jag hade ju bestämt mig att jag ville ha en brun och självklart fanns ju alla färger förutom den bruna. och dom som var på extra pris var bara den karamell och rosa och jag kände inte att det var värt att köpa en kamra men den färg jag inte skulle tycka om. Så jag väntar!

Nu ska jag fortsätta titta på mitt numera farvorit pogram.
Vakna med the voice.
puss o kram

Emmy so F-ing happy!

Jag bara känner slutet på tunnen lycka i stor.
Om två dagar är min skola slut inget mer pluggade!

Idag var jag med Linnéa i uppsala. det var jätte kul.
Men det påminde mig också om hur länge sen det var jag ungicks med Sandra och Carro när vi bara träffades och prata teatern är liksom inte samma sak!
Och på tisdag kan jag inte komma heller.
Jag ska ju jobba hela veckan.

Men jag måste ju berätta nyheten som nästan fick mina ögon att spruta ut tårar.
Pappa och jag pratade när han hämtade mig från bussen. Vi ska sjuta upp mammas födelsedags resa och med andra ord! SIMPLE PLAN here I come!
England har jag också bestämt att jag ska åka till nu fick ju faktiskt bra mycket i lön denna månad.
Men jag vet bara inte hur jag ska säga det till mamma och pappa.
För mamma hade värsta diskutionen med mig om att spara pengar och skaffa lägenhet och skit idag. Men hon prata i juförsig om resor och så med men jag får lite dåligt samvete mamma tycker ju att det är så jobbigt när jag åker dit med Linnéa vi planerar så dåligt! men nu ska tydligen malin med igen och då brukar det gå lite bättre.
Ja ja jag måste berätta det i morgon för jag lovade Linnéa.
Men nu ska jag spela lite sims sen ska jag sova.
god natt puss o kram

Fredag kväll och hemma!

Jag var och är bjuden på fest i folkan. Och jag tycker det är jätte roligt att dom bjuder mig och jag blir super glad.
Men jag tycker inte det är så himla kul så idag struntade jag i att gå.
Nästa gång jag lovar.

Nu har jag laddat hem alla avsnitt av gossip girl och av one tree hill jag missat och hoppas jag orkar se dom innan jag somnar. Jag är nämligen jätte trött nu och klockan är inte ens 23 än.

Nästa vecka blir det fullt upp.
Måndag skolan
Tisdag Marieberg 9-14 Bojen 14-21
Onsdag Bojen 7-8:30 Marieberg 9-14
Torsdag Marieberg 9-14 och Bojen 14-21

Nästa helg tänker jag med andra ord inte jobba i allfall inte om solgården ringer kanske om bojen vill det beror på hur pigg jag känner mig. 
Jag skulle vilja ut på krogen också har längtat efter det länge men jag har typ inga vänner som bara går ut och dansar och kanske tar sig ett glas. Sen är det ju problem för ALLA mina vänner att ta sig hem på natten. Fan att man bor här ute ibland! 

Nej fan. Nu är jag helt slut nu ska jag försöka se serierna sen sova! 
Puss o kram 

Lyckliga höst dagar!

Emmy lever livet!
Asså så glad som jag har varit sen stundenten tror jag aldrig jag har varit i hela mitt liv. Jag läste en av mina första blogg inlägg här om dagen och insåg också då att dom 2 sista åren jag gått i skolan har jag varit riktigt olycklig!

Det var dax för att ge lite tur till Emmy C Högfors.
Hade en underbar dag på dagis, det var 7 barn där så en anning slött men vi hade mysigt.
När jag kom hem titta jag på mitt lönebesked och jag är chockad jag fick denna gång 2000 mer än jag fick för juli månad.
Augusti rules!

Nu lyssnar jag på låten I don´t wanna be med Gavin Gegraw och blir påmind om att jag inte sätt dom 2 nyaste avsnitten av one tree hill och samma med gossip girl fy på mig :p
Och nu när vi endå är inne på serier och att jag är dålig!
grey´s anatomi! Asså jag hade verkligen glömt att den serien existerade det är ju verkligen pinsamt jag älskar ju den serien!!!
Jag är knäpp! :D

Hahaha!

Veronika kanske kommer ikväll jag vet inte om jag är så sugen om hon kommer runt 21:00 och jag måste upp och jobba i morgon. Men vi får se!  Jag ska jobba på bojen! YEY!
Sen ville Linnéa till uppsala i morgon jag vet inte vilka tider men jag fick jätte lust så jag ska fråga om jag kan möta henne där efter jobbet eller om hon vill åka in med mig när jag slutat!

Nej ju ska jag gå och leva loppan!
Puss på er alla fantastiska människor
och minns det allaihopa Ni är älskade av åtminstånde 1 person!!!!!
<3

Shit!

Hörni!
Nästa vecka då är det första oktober genast dök Emmys stora ångest upp ingen!
Jag måste vara klar med allt skolarbete tills på måndag och så måste jag verkligen prata med chefen om att ta ledigt i 3 dagar i oktober.
Shit asså!

Jag pratar om nått annat jag orkar inte tänka på det. Idag har jag haft super kul med barnen på dagis, jag lekte med dom lite större grabbarna som bara var 3 stycken idag. Vi hade jätte roligt!
Det är svårare att komma killarna nära, tjejerna är mycket öppnare än pojkarna.

Jag ska jobba på Bojen på fredag förmiddag super kul. Jag sa på förmiddagen i går att jag saknat bojen så mycket och på eftermiddagen ringde dom och undra om jag kunde jobba och jag sa självklart :D

Teater var det igår, kul som vanligt men när vi slutade kvart i 7 är min pappa på väg in för att hämta mig jag vinkar att jag har sätt honom och ska ta min väska men jag förstår inte alls hur det går till men på nått sätt tog det tydligen mig 10 minuter att ta mig ut till bilen och en skit sur familj välkommnar mig inte direkt i bilen.
Suck när man försöker va duktig :S

Det är mycket hemma nu! Familjen är så sur. Mamma fyller 50 om cirka 2 veckor.
Så hon håller på att gå i taken för det.
Pappa är lite förkyld och när han är det är det kris! Han blir SKIT dålig fast han bara är lite snuvig.
Och Pelle som jobbar på forsmark är så upprörd över att han måste åka in till tandläkaren för att dom måste titta lite på hans tänder.
Jag tror jag blir tokig jag vill ha glada människor.

Oj nu blev inlägget mycket längre än jag tänkt förlåt :S
Puss o kram

Barn hata dom eller älska dom?!

Så här är det va!
Jag åker in till jobbet med bussen som går klockan 8:00 till Gimo. Detta är alltså en av dom 3 skolbussarna som kör  skolbarnen fram och tillbaka från skolan. Jag får oftast åka med hela vägen till Östhammar, jag uppskattar Ul så hemsk mycket för det. Ni är så snälla!

Men tonåringar är ju bara dumma i huvudet. Det finns en pojke på denna buss. jag tror han börjat första året på gymnasiet den här terminen. Han har alltid räknats som udda eller konstig som många påstår att det heter.
Jag tycker denna kille är jätte cool! Men folk mobbar alltså denna killen och jag tror jag blir galen. Dom gör inte sån här riktig mobbning sån här vidrig säga dumma ord mobbning eller slå mobbning. Dom gör den värre sorten av mobbning dom gör sån här smyg mobbning.
Idag då tex. Denna killen tappade sitt pokemon (jag kan inte stava det) kort på marken på bussen, en av tjejerna plockar upp det och gömmer det, den killen som äger kortet inser att han tappat det och börjar febrilt att leta. Han hittar det ju inte eftersom en av tjejerna har det. Så säger den här tjejen till pojken.
- Har du tappat nått?!
Och han sätter igång och förklarar och visar hur kortet ska se ut. (jag hade lagt mig i här om jag vetat vem som haft kortet och bett dom lämna tillbaka det men eftersom det skickades runt visste jag inte riktigt vem man skulle vända sig till)
Tillslut när pojken gett upp att leta efter kortet ser jag hur det flyger förbi mig och hamnar på golvet bedvid mig.
Jag stirrar på kortet en stund sen tar jag upp det frågar tjejen som tog det ganska högt
-Var detta .....s kort?!
Hon svarar ja lite svagt medans jag går fram till killen och lämnar tillbaka kortet.

Jag hatar sånt där och det borde inte få existera jag skulle lagt mig i tidigare om jag kunde med det är inte så jävla enkelt som alla tror alla gånger!
Jag hatar mobbning och människor som tycker det är roligt att reta andra för att ens kompisar ska få sig ett lite skratt. Jag tycker det är hemsk!!!
Usch jävla människor.

Sen precis innan jag skulle hem idag drog jag upp ett barn ur vagnen för att han skulle vakna. Han var omöjlig att väcka och när jag klockan 2 skulle gå hem vägra han lämna min famn. Jag tänkte verkligen så här.
"Ååå man kanske ska ta och skaffa sig en sån här liten sötnos"
sekunden efter ska jag försöka ta av honom hans tröja och han börjar gallskrika. Jag ångrar genast mitt tänkade och inser att några år till inte skadar. Nu har jag ju dagis barnen och får nöja mig med dom sötnosarna ett tag.

Det var allt
puss o kram

Bloggen i mitt Hjärta!

Jag älskar att blogga! Det känns så skönt att skriva av sig lite! Att blogg är som att skriva sin egen dagbok fast då på internet där alla kan läsa den haha :p
pisamt att tänka på egentligen att någon total främlig kan följa ens liv!
Fast jag skulle i ju för sig tycka det vore ganska coolt om jag hade en främlig som följde mitt bloggande!
 
Ja ja idag är det i allfall lördag och jag vägrade jobba!
Det är jag glad för! jag känner att pengarna är inte värd en hel helg av jobb!
Det räcker med Fredag söndag det blir perfekt det!

I natt sov jag som en ängel! Somnade ifrån huset fullt och datorn igår så jag vaknade till på morgonsidan av att min dator stod och surra så då stängde jag av den men ville knäppt gå upp till melodikrysset i morse! Sov så himla gott!
men jag gick upp i allfall. Jag kan ju bara inte missa melodikrysset det går inte!

Sen åkte vi till marknaden i östhammar. Jag köpte en ny plånbok.
Egentligen är marknaden bara jobbig för när man går dit träffar man alltid tusen människor man känner som man måste stanna och prata med och oftast tar det kanske 5-10 minuter att prata med en person så att går runt på marknaden tar ju timmar. Men den här gången var det förvånansvärt lite stånd så därför gick det väldigt fort.

Efter marknaden åkte vi hem till Berit och Fredrik och fikade, Frida med familj kom senare dom skulle lämna Siri för resten av familjen skulle på bröllop. Siri var väldigt gring och Frida var trött.
Men mormor och morfar var så klart glada att se sina älskade barnbarn! 

Vi åkte hem tog det lite lungt sen satte pappa igång med maten. KALOPS! Nu är det höst! Mums det är så förbannat gott!
Jag gjorde äppel paj! Jag är så sjukt bra! haha! 

ja ja det var väl allt för idag! 
hej då ha det bra!
Puss o kram
 

lyyyssna! What up?!

Idag har jag jobbat det finns en tant på min avdelning som är vääääärldens skönaste tant. Hon fyller liksom hundra år snart och har en sån rolig humor så du kan inte tänka dig! Gud va jag älskar den tanten i vissa stunder.

Jag har varit i uppsala idag. Pelle shoppade lite var kul att se när han handlade. träffa Emma B. Hon gnällde lite om arbetslösheten jag förstår att hon tycker det är tråkigt att vara hemma! Jag hatar att vara hemma en dag liksom :S
Heder till dom som är arbetslösa och inte klagar!

Sen vill jag säga att jag hatar män som är runt 40-50 och mer som är onyktra och går fram och flörtar med en kvinna som är betydligt ungre än han själv! Det är vidrigt riktigt riktigt vidrig! :S

I morgon är det marknad och jag ska gå. Nån annan som ska dit?! jag vill handla nått roligt!
Puss på er!


jaha!

Hejsan igen! Nu är det morgon och jag är jätte trött!
Skit samma jag överlever!
Ska strax dra in till stan nu skulle brorsan med så jag fick lite längre tid hemma för då kör han bilen till gimo så tar vi bussen därifrån.
Idag har jag riktigt ont i halsen men man ska inte klaga!
Jag hitta en skit snygg tröja inne i stan igår jag tänker köpa den! jag som inte skulle köpa några mer kläder :S
Ja ja!
Lägger in lite låtar på mobilen så jag kan få lite musik idag när jag åker med bussen.
Sen ska jag jobba ikväll. Jag hade kunnat strunta i söndag och sagt att jag är sjuk (för det är jag ju) men jag jobbar väl jag är ledig på måndag så man får ta det lungt då istället.
Sen tycker jag ju endå det bara är så tråkigt att sitta hemma! Men jag hade mycket hellre jobbat på Bojen i helgen. Jag saknar dom :S
ja ja nu ska jag prata lite med Linnéa sen ska jag åka!
Puss o kram på er!

Hej alla nattugglor!

Klockan är 00:40! Jag ska hoppa i säng direkt efter detta för jag ska upp till skolan och ha prov i morgon!
Jag jobbar på för fullt! Känner mig stolt och är nu så himla kär i alla mina barn på dagis!
Idag åkte jag in till Uppsala för Veronika ville så hemskt gärna träffa mig så jag sa att vi kanske kunde se lite på bio!
Så så blev det vi gick på Wall-E! Helt fantastisk film jag tittade inte på klockan en enda gång under hela filmen
(och det är verkligen nått jag brukar göra!)
Dom människor som bara givit denna fyra plus eller toaster eller va sjutton som helst, förstår jag mig inte på! Detta var ju den mest fantastiska film jag tror jag någonsin sett!
Jag är Kär i Wall-E!
Sen skratta jag så mycket åt dom som satt i raden efter oss innan filmen börjat. tex när dom gjorde reklam för High school musical 3. Så när texten kommer upp, är det ju alltid så på en uppföljare att först kommer
"High school musical"
Sen efter en stund senare kommer 3an och innan 3an kommit så sa jag 3 ganska högt.
Precis innan jag sa det sa han i raden bakom
"Den måste vi ju se"
 Sen hörde han mig säga 3 och då sa han:
"3?!!! Jag visste inte ens att det kommit en 2.a!"
Gud va jag skratta ni hade också skrattat om ni hört det haha!
Men iallfall det hände mer roligt i bakre raden men jag orkar inte skriva det klockan är ju faktiskt snart 1 på natten.
I morgon eller idag ska jag nog smyga in till frissan och kapa håret men vi får se om jag vågar!
Nu ska jag sova!
Puss o kram

host och atcho prosit!

Jaha nu har man fått sin fina förkyldning! Vi får se hur länge den sitter denna gång!
I morgon ska jag ju jobba så jag ska knarka i mig lite alvedon innan det bär iväg till jobbet
igentligen ville dom att jag skulle jobba idag med men jag sa ifrån.
Men nu ska jag krypa ner i min varma säng!
God natt alla förkylda!

skriva eller inte skriva det är frågan!

haaha!
Nu har jag loggat in på denna blogg 3 eller 4 gånger och tänkte skriva lite egentligen kändes det inte som jag har något spec att skriva men jag orkar inte med mig själv att logga in och ut från denna sida hela tiden!
Kultur natten var så där men jag är endå ganska nöjd!
Har blivit väldigt snuvig denna helg!
Jobbet har ringt och tjatat om att jag ska jobba i helgen också.
I morgon ska jag nog bara ta det lungt!
Vi får se jag skriver nog till er igen då.
Jag är ganska trött men vill inte gå och lägga mig.
Jag håller på att leka med youtube men nu börja den sega sig och det är inge kul då.
Jag har lekt med Linnéa idag och vi har gjort en massa filmer!
Skit kul kommer snart ut på tuben!
Men nu ska jag se några mer klipp sen ska jag sova!
God natt allihopa.
Puss o kram

stress stress stress

Idag är det full gång här hemma!
Sandra kom klockan halv 9 så då åt vi frukost och sedan rörde vi oss upp till folket hus eftersom dom hade öppet hus idag!
Där har jag och sandra filmat och fotat hela dagen!
Sedan spelade jag lite biljard med Joel, Niklas och Ann-sofie.
Vi flummade lite tillsammans sen var det lott dragning och jag fick några lotter av mormor men vann ingenting.
Efter det blev jag stressad för jag insåg att min buss skulle åka 20 i sex och jag skulle byta om och packa plocka undan lite och lägga in bilder från kamran till datorn!
Äta mat med!
Klockan är nu 17:10 och jag har 20 minuter på mig att äta mat och lägga in bilderna! Hjälp!

Sen  ska jag på kulturnatten i allfall ska bli super kul! Linnéa ska med! YEY!
Mamma och pappa kommer bli galna när dom kommer hem i morgon och inget är städat eller vattnat har lite dåligt samvete men varför ska jag göra allt pelle bor också här! Nu ska jag ränsa kattlådan för om inte det är gjort blir det inte kul att komma hem i morgon. Damsuga borde jag gjort med men aja!
Hej då!
Ha en kul kväll!

Whats up all you pepz?!

Här lever loppan i allfall!
Jobbat min första vecka på Mariebergs förskola!
Och jag hade glömt hur mycket jag älskar dagis barn! Love it!!

Hälsade på familjen Berggrens i måndags tillsammans med mamma trevligt trevligt!
tisdag teater som vanligt! Löff it!
Onsdag jobba jag bara sen var det slapp dag! Ensam hemma var jag också för mamma hade förädrar mötte och pappa och pelle var på simning! underbart älskar när man kan få lite tid för sig själv!
Torsdag åkte jag in till skolan efter jobbet ursch! men det gick bra!
Idag känns som en vecka! Vaknade 7. gick upp 8 såg på vakna med the voice, Rapattack! <3 Hjälpte mamma med kamran för ibland är älskade mamma faktiskt riktigt blåst :P men jag älskar henne endå! jag måste ju vara smart i nått! hihi! Sen krama jag mamma och pappa hej då dom ska faktiskt på bröllop i tylösand! Må dom ha trevligt! Pappa luktade så hemskt gott när jag kram honom! Älskar min pappa!

När dom åkt skrev jag ett vyrkort till siri som har namnsdag på måndag gick ner och posta det och köpte lätta.
Gick hem smsa med Carro
såg en stund på tv.
Började städa mitt rum
Linnéa ringde
Såg på tv
städade vidare
Ladda ner lite grejer
åt middag med bror min
gick ner och handlade lite till
gick upp till folkets hus
Kom hem städa lite lite
såg på lite ner laddat.
pratade i telefon
öppnade dörren
sms mamma
prata med sandra på telefon
med Linnéa på msn
bilddagboken.

Nu sitter jag här och ska se på gossip girl och sen sova. Sandra kommer tidigt i morgon och till dess vill jag ha damsugit på mitt rum och slängt in kläderna något fint i min garderob (i allfall börjat)
God natt puss o kram

Ångest!

Jaha! Nu har jag inte skrivit på ett tag då!

I torsdags åkte jag in till Uppsala med Linnéa. Vi kollade runt lite på stan. Sen gick jag till Skolan (eftersom jag har dessa bajsrester jag måste göra)
Träffade Dennis och Corita Det var faktiskt roligt!
Efteråt mötte jag Upp LInnéa igen som nu ville åka hem, men jag som pratat med Carro och sagt att jag skulle träffa henne fick lite ångest och dåligtsamvete. Så sa jag till Linnéa
Är det okej om jag stannar en stund till?
Hon sa att det var okej men då fick jag dåligt samvete för det för hon hade ju faktiskt väntat på mig ensam medans jag var i skolan. Men sen träffa jag Carro och hon ville äta Lunch och jag ångra inte att jag åkte hem med Linnéa!

Fredagen åkte jag till Marieberg och dom på avdelningen visade mig runt. Kändes ganska meningslöst eftersom jag sätt detta dagis så där hundra gånger förut :P
Men det var trevliga människor och barn jag kommer slå vad om att jag trivs.
Sen blev det en lugn fredag kväll jag hjälpte pappa städa lite när han kom hem men annars var det lugnt och skönt!

Helgen har varit super tråkig jag önskade att jag hade jobbat faktiskt! Men men nu gjorde jag inte!

Idag (Måndag) sitter jag här och har ångest över mammas födelsedag!
Jag vill säga att vi kan sjuta upp resan för jag vill SÅÅÅÅ gärna på sp konserten den 30 okt Linnéa har fått extra vip biljetter och hon har sagt till mig att jag ska få dom!
Men då kom jag på det! Denna konsert är en torsdag med andra ord måste jag igen ta ledigt från jobbet (eftersom i början av okt har vi teater uppspel) men visst borde dom förstå att man har gjort planer om man inte haft något jobb eller?!
Ja ja! Skit samma nu ska jag ha ångest på egen hand!
Peace out!

Nej jag kan inte komma på någon bra rubrik!

Idag har jag varit i Uppsala ingen. Träffade Sara och Lina från A klassen.
Det var jätte trevligt, Vi var ute och letade en present till hennes pojkvän Emil
(vi hitta ingen, Men vi hitta därimot hennes pojkvän Emil :P).
 Sedan tog vi oss en fika sen skilldes vi åt!
Trevligt tack för idag.

Solgården ringde och ville jag skulle jobba idag men jag sa ifrån eftersom jag var i uppsala, I morgon ska jag därimot jobba, 16.15-21.15. Jag vill inte! 
Ska också till skolan en snabbis i morgon vill enu mindre men men! 
Sen ska jag klippa mig tror jag om jag vågar! 
Hej då! 

Totally fucked up!

Hiihi!

WOHO! People...?!
Jag är nu anställd på Mariebergsdagis. 15 timmar i veckan. Tisdag till Torsdag, klockan 9-14.
Fettt jävla nice! Super glad! Tack tack!

Nu när jag fått det ur mig tänkte jag då seriöst berättta lite. Det känns som det var länge sen jag skrev här ordentligt!
Jag jobbade på solgården i helgen! Det var ganska tråkigt jag känner att jag verkligen tröttnat på det nu!
På lördag kvällen efter jobbet träffa jag Linnéa (jag började inte fören 12 dagen efter)
Vi drog i oss lite :p och gick runt på stan i östh.
Sen skulle vi gå hem till Linnéa men ångrade oss när vi kom till slutet av asspö vägen för vi insåg att det var för mörkt att gå där utan reflex! Så rara Lotta (linneas mamma) kom och hämtade oss.

Igår aka Måndags var jag ju på anställnings intervju! Vilken intervju sen var typ där två minuter och berättade mitt namn och telefon nummer sen fick jag gå igen! Dom ville ha mig redan innan vi träffades men det var osäkert och hon berättade att hon skulle höra av sig i dag och ni vet ju hur det gick :D

Idag har jag ägt Uppsala tillsammans med Carro! Underbara Carro! Hon stod ut med mig fast jag var mitt vanliga kräsna jag med att plocka ut kläder :P
;D Super tack för dagen Carro <3

Sen bar det vidare till Östh och till teater. Saknat det! jag älskar teatern! Men men nu ska jag prata lite med Robert!
Vi hörs puss o kram

Mariebergs dagis

Oj oj oj!
Jag ska gå här och trampa till klockan är halv 2 då ska jag in till östhammar på jobb intevju.
Mariebergs dagis ringde och ville ha ett vikariat på 15 timmar i veckan det är inte mycket jag vet men det är alltid nått.

Jag är så närvös sitter här och skakar vad ska jag göra vad ska jag säga?!
Ursch!

Ja ja vi får se hur det går.
Ååå va närvös jag är!

RSS 2.0