Dr Korg

Haha jag var Dr korg på dagis idag
Det är jätte enkelt att bli dr korg man sätter bara en sån där plast korg (som man barn har när dom leker affär) och sätter på huvudet och sen skapar man lite underbet och vips så har man Dr Korg!

Haha vi hade jätte roligt på dagis idag vi har skrattat och lekt hela dagen!
Jag förstår inte riktigt hur jag kunde ha så roligt som jag hade för jag har varit så trött idag men herregud va jag skratta!

I morgon ska jag stänga på jobbet är lite nervös har inte gjort det för men det ska nog gå bra! Sen får jag springa och handla mat på Homebuy sen springa vidare till teater efter jobbet ska jag och sandra leka och jag ska få sova där!

Sen är det siris födelsedag på Fredag
In på stan med Veronika på lördag
Bio med Linnéa söndag
Måndag jobba från 8-19
Tisdag jobba och på kurs på kvällen!

Mycket nu på Emmys schema försöker väl skriva snart igen!
Puss o kram

Huvudvärk

Ja egentligen har jag ingen aning om va jag ska skriva!
Jag hade planerat värsta blogginlägget men eftersom jag inte gjorde det när jag kom hem från jobbet glömde jag bort mig. Så istället sitter jag nu här och tråkar och funderar hur jag ska kunna sova ikväll utan någon bok! Det var väldigt länge sen nu tycker jag som jag inte hade en bok och läsa jag trodde jag skulle tycka det var lite skönt! Men nej jag går bara och längtar efter breaking dawn som jag nu vill läsa!
Sandra lovade att kolla efter den på stan så kanske jag kan få den på torsdag annars hoppas jag att jag kan hitta den på lördag annars vet jag inte hur jag ska överleva! haha

Träffa Gunsan idag. Vi var ju buss kompisar när jag gick i skolan men nu åker jag ju aldrig så tidigt så det blev en snabb update om familjen att mor min jobbar på dagis detta halvåret i öregrund, att pelle börjat jobba på forsmark men varit ledig nu för att åka till åre att pappa är kvar på jaco och allt mitt jobb grejs haha, finns mycket att berätta.

Lilla Siri fyller år på Fredag lilla 3 åringen blir hon då! Jag hade skickat efter en bok som hon skulle få och så klart så strula det sig så den kommer förmodligen inte komma! Skit också håll tummarna för att den hinner komma! Det ska i allfall bli kul att träffa släkten igen det är alltid roligt tycker jag! Även fast jag kanske inte är så pratsam så uppskattar jag det väldigt mycket!

Nej nu blev det mycket iallfall fast jag inte visste vad jag skulle skriva! Aja nu tänker jag gå! ha det bra!
klart slut!

Morgon! har jobbat hela natten!

Jaha klockan är halv 6.
Jag är jätte trött!
Men jag ska stax sätta igång och göra pasta sallad, ställa fram frukost och hämta tidiningen.

Jag är redo för att en av barnen ska komma upp han var uppe vi den här tiden igår och hade vi den här tiden varit vaken länge.
Den här natten var lite jobbigare än igår inte för att jag var speciellt trött men nått gjorde mig väldigt nojig i början på natten det släppte när veronika kom förbi en snabbis innan hon åkte iväg för att hämta Niklas i uppsala.

Nej jag lär väl sätta igång tiden kommerr gå fort nu det är inte lång tid kvar innan nån kommer och hämtar mig och jag får krypa ner i min varma sköna säng för att sova några timmar.
min säng gud så skönt det ska bli!!!!!

jobbar natt

Sitter på jobbet har precis lagat mat, städat och tvättat nu är jag i princip klar med natten sysslor och inväntar morgonen.
jag insåg att jag har internet på min mobil idag och att jag kan blogga i mobilen så det är förmodligen nått jag kommer börja med.

Ska också köpa en laptop i denna månad eftersom jag fick mina 5000 kronor som jag vann på bingo lotto idag, eller igår eller hur den nu blir. Det var ett coop present kort och den enda klädesaffären jag kunde handla på var kappahal inte för att jag inte gillar kappahal men jag tror inte jag hittar kläder där för 5000. Men jag kunde i allfall handla på expert så here i come min blivande dator.

Sen tror jag att jag dödade familjens dator idag :(
Helvete om den inte börjar funka igen ALLA  mina bilder ligger på den datorn.
Vi får se va som hänt när jag kommer upp i morgon.

Pelle är i åre och åker skidor kul för han! Önskar jag kunde följt med men då skulle man väl bara varit en pinig lilla syster.
men jag måste ju endå jobba så problemet är endå ur världen.
Nu när jag är inne på jobb så ska jag nog börja jobba på logården det låter så iallafall. Det kan bli ändringar längre fram men då behöver jag inte oroa mig så det känns ju skönt men jag tycker det är tråkigt att sluta jag trivs på marieberg och barnen är så söta, men jag vill mer så är det bara.
Nej nu tänker jag inte sitta kvar här längre ska försöka hitta på nått kul
läsa kanske om det går!
klart slut

Kriget om Emmy

förskolan Logården hörde av sig till mig i måndag och ville att jag skulle jobba hos dom dom erbjöd mig ett nästan heltidsvik under en 5 veckors period! Jag sa att jag var väldigt itresserad men skulle först tala med min chef. 
Jag sa nästan jag till logården det var klart i mitt huvud jag skulle tacka ja.

Men när jag får ta i min chef så säger hon att hon erbjuder mig mer tid så länge jag stannar. så helt plötsligt startade ett krig mellan Logården och Marieberg. Jag har ingen aning hur jag ska göra! Ja vi får se vad som händer!

men det var egentligen inte jag behövde skriva av mig på utan att jag blev arg på en kompis idag, jag överagerade lite och hon ska åka utomland i morgon så jag vill inte att vi ska va osams när hon åker hatar sånt tänk om nått skulle hände henne då skulle jag aldrig förlåta mig själv!  
Jag försöker få tag i henne nu men vi får väl se hur det blir. Jag hoppas inte hon är arg iallafall.
Skit samma.

Jag tänker gå nu
lägga mig i sängen och läsa eller se på film får se va det blir!
puss


Hej å hå!

Sist skrev jag att jag verkligen inte ville jobba men det gick så bra och tycker det ska bli jätte skönt att jobba igen där nästan helg!
Pelle (min bror) fyllde ju år på lördagen så det blev inte direkt mycket sovmorgon för mig blev faktiskt lite förbannad på mamma och pappa som förde sånt oväsen på nedervåningen, men men jag får väl skylla mig själv när jag väljer en sån dum dag nästa helg hoppas jag att det är annat!
Släkten var här och kalasade det var trevligt var länge sedan man träffade alla eller alla och alla Joel var ju inte där i juförsig men nästan alla då.

I går åkte jag till sthlm med Linnéa det var roligt!
Jag köpte eclipce som jag ska läsa när jag jobbar natt och annars med har längtat som en tok efter den boken.
Sen köpte jag lite annat smått och gott!
Väntar ivrigt på att mina 5000 jag vann på bingo lotto ska komma vill så gärna köpa ett par nya skor.

Idag ska jag ta det lugnt ska snart gå upp på mitt rum och läsa eller kolla på en film vi får se va det blir ska också platta håret för jag blev så himla sugen!
Sen ska jag på teater ikväll för jag har lovat att vara med i den gruppen egentligen vill jag inte det känner jag det ligger på en så dålig dag måndagar då gör jag ofta någonting annat och då måste jag avbryta mina planer för att gå på teatern gillar inte riktigt det men det blir säkert kul!

släkten va här på kalasBrorsan min fyllde 22linnea tittar fram  nu hår
Släkten,                 brodern som fyllde 22,    Linnéa i sthlm,     jag i min nya hårfärg.


Så det var det!
Puss o kram

Ska jobba natt!

Ursch jag vill verkligen inte tycker det känns jätte jobbigt!
Men jag ska i allfall jobba med Crille och han är jätte snäll inte för att jag jobbat med honom förut men vi har ju byt av varandra och han verkar väldigt trevlig!

I morgon fyller brorsan år också så man får inte sova för länge! Då missar jag hela kalaset! Tänke försöka komma upp till 12 i allafall eftersom jag bara jobbar natt i natt sen blir det inget mer fören nästa helg!

Nej ursh nu måste jag gå och göra nått
Hej då!

Jävla skit! jag dampar på msn!

Försöker ha komverationer med mina vänner går det nej! för vart tionde minut loggas jag ut atomatiskt! va är det för skit!
Sluta nu msn det är inge kul!

Sitter här och är lite små trött konstigt egentligen eftersom jag sovit lite mitt på dagen! Ska jobba natt i morgon och ska försöka hålla mig uppe! jag funderade på om jag skulle underhålla mig med att färga håret eftersom endå msn håller på att cpar sig!

Humöret börjar bli bättre jag är inte fullt lika ledsen som jag var innan och det är ju skönt! haha jag tror inte ens mamma o pappa märkt att jag känt mig nere! :P Bra på och dölja sånt där jag!

Pelle var och tittade på lägenheter idag en på ringvägen och en nån annastans jag har inte koll på allting :p
Den nån annastans gilla han inte alls tydligen jag och mamma som kollat på bilder på internet och tyckt att den var så himla fin men pelle höll med om att den såg väldigt fin ut på bilderna!
På ringvägen sa han att han inte ville bo för att det är alldeles förnära mitt arbete och han var rädd att jag skulle vara där jämt!
Jag hoppas verkligen det var ett skämt :S
Jag vill inte tränga mig på kanske kan vara där ibland men det är inte som om jag kommer flytta in där med honom!
Jag vet faktiskt va privat liv betyder!
Han fyller ju år också den jäkeln! jag har ingen anning om va jag ska köpa och han fyller ju på lördag! Mamma gav ett förslag och jag får väl köra på det även fast det lätt lite tråkigt!

Ja ja färdig bloggat för idag!
Ha det bra får se om jag skiver i morgon
puss

Go morgon

Jag hade tänkt jag skulle ta en lång och härlig sovmorgon i dag!
Jag sovit så oroligt ett tag
men man ska ju verkligen inte planera en sovmorgon för far min ringde för en timme sen och väckte mig!
Jag har gjort ett ivert försök att somna om men det var omöjligt så jag gav upp!

Och till mit stora lycka när jag slog på tv har Vakna med the voice börjat igen JIPPI!
och nu är formodligen pausen slut så jag ska skynda mig tillbaka
ska vara med Linnea senare idag! Det blir säkert kul!

klart slut

Pain in ass!

hej å hå!
Äntligen fredag va skönt det känns!
Som jag sa gjorde jag ju illa svanskotan idag så jag har ruskigt ont i hela ryggen, tror aldrig jag gjort illa svanskottan förut!
Men skönt är det inte kom knappt upp ur sängen!
men men! Just nu är humöret ganska bra, igen får säga nått negativt nu för då går det nog åt pippan men just nu mår jag bra!

Efter jag slutat jobba och väntade på bussen ringde mamma och ville jag skulle städa, så jag var lite irriterad när jag kom hem och blev tvungen att köra igång!
Sen gick jag upp och gömde mig på mitt rum för mamma brukar alltid hittat nått att gnälla på!
Men till min stora förvåning hörde jag när mamma kom hem och då säger hon
- Är det Emmy som har städat va fint hon har gjort!
Jag blev tvungen att gå ner för att se om hon skulle säga nått till mig och om jag hörde rätt!
Och det gjorde jag tydligen mamma tyckte det var så fint städa, Jag är fortfarande lite i chock!
Aja det var nog allt just nu!

Klart slut

Skit! Om ni tycker jag har en gnällig period just nu läs inte detta inlägg!

1.  Jag har skadat svans kotan när jag åkte ruschkana idag! Aj det gör ont!

2. jag är såååå himla trött!

3. Fy va jag är irriterad på en av mina bästa vänner jag älskar henne men fan hon bryr sig inte längre! Jag smsade henne idag och fråga va hon gjorde hon svara va hon gjorde sen var det inte mer med det, sen börja jag prata med henne över msn och det sög ju jag skulle inte börjat!
Jag själv har ju nått problem just nu med mina känslor så att prata med någon annan som påstår sig vara ledsen funkar inte!
Nu sitter jag här och är jätte förbannad för att hon bara pratar om sig själv, och vägrar bry sig om nått, vi träffas ju liksom aldrig längre och hon verkar inte ens bry sig om det, o jag orkar inte!

ÅÅå skit nu sa Carro att hon hade en dålig dag också :S aja 
Jag får väl lämna datorn om det är så då för att fortsätta i min bok New moon! Jag är helt slukad
och jag älskar att läsa på engelska även fast jag inte förstår varje ord så älskar jag det!!!!!

A nej nu går jag men just det jag måste bara skriva först
igår på dagis var det en av 3 åringarna som drog upp lillfingret och pekfingert och vek ner dom andra fingarna och ba
ROCK AND ROLL!
Det var så sjukt jävla gulligt!
hahaha <3

frusen!

Jag ska snart till jobbet, det var skönt att jobba igår jag hade saknat mina små liv! Dom var ju inte så många igår 6 stycken men det är en skön början!

Sen åkte jag med Linnéa till uppsala, vi köpte i stort sätt ingenting, men det var skönt att komma bort lite
Klockan 9 när jag kom hem gick jag upp och la mig och började läsa brukar alltid bli så trött då men den här gången var jag helt slukad av boken och klockan 23 la jag den tvångsmässigt ifrån mig för att inte läsa ett till kapitel!
Och då kände jag mig jätte trött! Men på nått konstigt sätt kan jag inte sova.
Jag vet inte va det är, måste ju nästan vara att jag är ovan att sova där inne
Jag har ju sovit i mitt rum hela mitt liv helt plötsligt sover jag någon annanstans!

Ville inte gå till jobbet när jag vaknade i morse men jag vet att jag vill det nu! Det är skönt och jobba och alla barn är så gulliga och igår och idag var det jag som jobbat lägst på dagis så där har jag den största kollen och det känns skönt!
nej nu ska jag gå så jag inte missar min buss!
Hoppas ni alla har en bra dag!

Nej fy ryck upp mig!

Ursch jag mådde så himla dåligt sen på kvällen igår och jag kunde inte sova bra alls inatt!
Men nu ska jag snart iväg till jobbet bussen går om typ en kvart!

Barnen kanske piggar upp dom brukar vara bra på det, barn asså! Men min coola lilla femåring flyttar ju över till 5 årsgruppen. Hur ska jag klara mig utan han då?! Ärsch det löser sig jag är ju 17 andra underbara ungar som är helt fantastiska!

Sen efter jobbet ska jag åka in till uppsala med Linnéa, ska typ inte handla nått men det är bättre än att sitta hemma!
Jag tänkte att jag ska försöka handla födelsedags present åt Siri och åt Pelle för båda fyller ju år den här månaden! Siri vet jag precis va jag ska köpa till för den klappen sprang jag omkring som en tok och skulle köpa några dagar innan ju men då var den slut, men nu borde väl det ha kommit nya på lagret?!
Pelle ja vi får se! Han är så svår han är ju kille det är alltid svårt, sen önskar han sig ingenting heller!
 
Nej nu ska jag gå och sätta på diskmaskinen och sätta ett plåster på mitt vänstra pekfinger haha :P
Ha en bra dag!

Lite bättre idag!

hej och hå!
Känner mig på bättre humör idag fortfarande inte på topp men bättre!
Jag, mamma och pappa var till Ikea idag, det var helt okej, jag köpte ramar där jag ska sätta upp lite bilder i får se vilka bilder måste ju skicka in dom så jag kan få riktiga fotobilder först!

Sen köpte jag en ny lampskärm en brun, 2 lådor som jag kan ha lite förvaring i under sängen va köpte jag mer?!
Jo en ny sänglampa min innan har jag typ haft hela mitt liv och den är väldigt ful och 2 krukor och kaktusar som jag kan ha stå i mitt fönster.
Jag skulle köpt ett lila överkast också till min säng men då så klart så finns ju bara dom till dubbel sängar så jag blev lite besviken för det skulle göra så stor skillnad i mitt rum med ett nytt överkast men ja ja!
Nästa gång jag åker dit kanske!
När jag gick där på Ikea börja jag tänka på broder min också , han fyller ju för sjutton år snart va ska jag köpa?!
Jag hittade inget idag men kanske jag kommer på det!

Sen läste jag nyss min kompis, Linnéas blogg haha
Hon klagade på facebook även fast jag har facebook så har jag fortfarande problem att gilla den sidan!
Jag var verkligen så imot sidan för men jag börjar faktiskt gilla den bättre nu!
Fast jag föredrar faktiskt Myspace den sidan är bättre!

Ja ja nu var det nog färdig bloggat för idag i morgon ska jag jobba skönt att komma tillbaka till vardagen igen!
Klart slut!

Ursch

Nej jag mår inge bra idag!
Känner mig ruskigt nere och inte alls på bra humör!
Tråkigt gillar inte att känna mig ledsen!!!

Rummet

Jag ny är rummet så gott som klart jag har lite kvar som står framme men det tänker jag ta senare i veckan nu ser det i allfall snyggt ut!

Idag har vi rensat och byt garderober, sen var mormor här och titta hur det blev och så har jag tittat på vänner slutet av säsong 1 och början på säsong 2. Fy fa den serien är bra alltså!

Nej nu ska jag nog spela sims ett tag vi hörs
klar slut

Emmy loves Jack

Jack är en kille på tuben okej!
Men han är skit cool jag och han ska bli bästa vänner det har jag bestämt!

Har  varit vaken ungefär en timme nu! Väntar på att vi ska börja kasta över kläder till varandra är lite trött på det här med flytten nu men det är ju i stort sätt klart!

Ja det var väll allt for now!

Klart slut

Rummen är så gott som klara!

Det är kläder som ska flyttas och snygga till lite extra och köpa lite förvaring och en ny sov lampa sen vill jag köpa lite ramar där jag kan sätta upp lite bilder i vill sätta upp kort på mig och Carro , Max o jag kortet, sen får vi se vill sätta upp fler nån på Siri kanske, mamma och pappa kortet jag tog idag ska jag nog sätta upp också vi får se vill ha lite kort i allfall tycker det skulle vara fint!

Jag är i allfall nöjd med flytten tycker det blev snyggt!
Oj va mycket klockan var nu såg jag herre gud halv 10 vi har verkligen hållit på med rummen hela dagen fan och jag som skulle se nått pogram halv 9 aja skit samma!

I morgon blir det flytt av kläder sen tror jag vi skulle åka pulka jag vet inte va vi sa nu men vi får se! skriver mer senare i kväll eller i morgon


Jag och mina päron
Efter flytten.

en del av mitt nya rum
Mitt rum

när det är klart

mamma och pappas rum

:(

Not a good day for Highlake

Rum byte

Nu är sängarna flyttade min säng står i mamma och pappas rum och mamma och pappas säng står i mitt rum!
Men vi är långt ifrån klara för mitt rum som nu är mamma och pappas rum ´är ihop tryckt med alla mina grejer!
Mamma och pappas rum är mycket mindre än mitt rum så jag måste välja bort massa möbler och det är inte lätt!

Mormor och morfar är här och äter middag jag orkar inte vara social jag har inge lust! Har varit det enstund men nu har jag glidigt undan funderar på att spela lite sims!

Klart slut

ÄNTLIGEN!!!

12 Januari!
Då börjar det igen!
Det pogram jag saknat sen i slutet på sommaren!
Kyle xys 3 säsong!!!
ÅÅÅÅÅ jag har längtat som en tok och nu är det äntligen bara 11 dagar kvar!!!

JIPPI JIPPI JIPPI!!!
Detta muntrade upp mig nu får jag en ny bust av ut rensingen av rummet mitt!!!

HAPPY!!


2009 är här!

Fan va tiden går fort!
Liksom för 20 år sedan föddes jag! Ja inte just idag då det är inte min födelsdag nu! men jag var på tänkt och min mamma var 7 månader gravid med mig!
För 10 år sen var jag 9 skulle fylla 10 och hade förmodligen jul lov från skolan vi den här tiden!
 Nu är jag snart 20 och är ledig från mitt jobb.... Herregud!
 
I alfall året har väl börjat okej har väl inte direkt så mycket och säga om det det har ju bara gått 2 dagar men endå!
Jag ska rensa ur mitt rum idag som jag sagt tidigare ska jag ju byta med mamma och pappa så jag ska börja ränsa ut allt skit!
Lär börja snart för jag har sagt till mamma att jag ska göra det idag!
Det ska bli kul att göra det men jag har en känsla av att jag kommer tröttna ganska fort om mamma och pappa kommer springa där ofta för att ha saker ur deras garderober!
Men vi får se det kanske blir jätte bra!
Nu tänker jag gå!
klart slut <3

RSS 2.0