Jobbet

Idag har jag jobbat! Jätte skönt 500 kronor rikare känns härligt!
Förutom att jobbat idag har jag legat på soffan i stort sätt hela dagen och tittat på film/tv skönt att få vara ensam hemma! Mamma var i Gävle med sina älskade lärar kamrater medans pappa med bror drog iväg till södertälje för att se matchen mellan södertälje och Brynäs! Södertälje vann stackars pelle som nästan var den ända brynäsaren med på resan men endå! det var allt för mig tack och ajö!

Trött

Ursch är så otroligt trött, önskar att Lilla Söta Siri kunde vara här hon gör verkligen så att alla problem försvinner med henne är jag lycklig! Jag är så trött på allt nu att bara få sitta och ha Siri i mina armar skulle bara vara så skönt slippa att tänka på alla problem tröttheten skolan mm. Jag är så trött nu att när jag väl sover drömmer jag om att sova!

Skolan sliter på mycket nu och önskar jag bara kunde ligga hemma i min säng och bara ligga men tyvärr kan man ju inte göra så man har ju skolan och vännerna som väntar på en men jag vill bara slippa tänker sno min kusins ord!
Hoppa över Oktober November och bara komma fram till den varma jul månaden med advent och alla ljus och allt mys! Men tyvärr kan man ju inte göra så heller!

Jag vill Jobba också men jobbet hör inte av sig önskar att dom gjorde det skönt att så lite mera pengar känns som alla mina är slut ( det är dom inte nu har jag lagt undan pengar för att dom inte ska ta slut) Får ju lön i morgon ingen men tror inte det är så mycket!

Ja ja nu ska jag inte klaga mer man får tänka att det är skola i morgon sen har man lång helg! SKÖNT! Ska ut på krogen med en vän i morgon har börjat tveka men jag får se! Det var allt för mig för idag ha det bra!

RSS 2.0