konstigt att jag sitter vid datorn hela tiden man kan ju inte göra något annat här!

Fan jag vill inte bo här längre det enda man gör är sitter framför dator eller tvn på grund av att man kan inte vara med någon eftersom det inte bor en jävel här som har samma intressen som mig!

Sen blir föräldrarna sura för att man bara sitter hemma men konstigt och dom verkar inte tro heller att jag försöker hitta på något att jag tycker det är roligt att sitta hemma för det gör jag fan inte inte med den här familjen inte när vi har umgås så här länge 24 timmar om dygnet!

Vi bråka idag ett stort bråk om en liten grej (fast i juförsig är det alltid en liten grej i den här familjen) så gick jag ut för att få vara ifred då kommer en tant jävel och jag ser på henne hur fruktansvärt nyfiken hon är på vem det är som sitter där ute på pyren alldeles ensam så tror du inte kärring jäveln bestämmer sig för att kolla vem det är som sitter där!!!

-Funderar du på att ta ett dop?
-Nehej
(jo jag funderar på att dränka mig och aldrig komma upp igen!)
-Du kanske skulle ha ett metspö!
- Nej
(fan tror du jag vill ha någon jävla fisk eller?)

Jag är oftast trevlig mot tanterna här i byn och varför ska man inte vara det men denna gång hade jag god lust att spöa denna tant och skrika att hon inte skulle lägga sig i!

Nu ikväll är ujag i allafall bjuden på fest av Sandra så klart! Sandra är den trognaste vännen jag har! Hon bryr sig faktiskt och ser till att man kommer ut ibland!
Men ikväll har jag verkligen inte lust men nu är det så jag kan inte banga nu!
Det blir säkert kul när man väl kommer dit!
Bye


Nedräkning 3 dagar till Julafton!

Idag om exakt 1 timme och 10 minuter ska dom komma och jag är irriterad, irriterad för att min bror alltid slipper undan i såna här tillfällen, det är Emmy hit och Emmy dit och när jag väl säger men pelle då, han kan väl hjälpa med det där?! Då blir jag av fnäst och så säger dom att han har annat att göra. Ja jag då? jag har också annat att göra, jag ska städa undan på mitt rum för det är ju där ungdomarna kommer hamna på MITT rum inte Pelles så varför säger dom inte till när han har pluggat klart och säger att han ska städa SITT rum? 
- Nej Pelle, Emmy behöver städa sitt rum tills tjejerna kommer!
Men ingeet sånt för man höra *besvikelse* Jag har försökt hjälpt till sen Pelle flyttat men endå är Pelle lite bättre.

HUR FAN GÅR DET TILL?

Jag förstår inte? Visst han studerar på hög skolan men jag går endå gymnasiet, jag jobbar, jag pluggar, (okej inte så mycket då men om jag hade tid kanske jag skulle det!) och jag pendlar på den där jävla bussen! Sen kommer jag hem till en halv galen mamma som måste ha vissa saker klart till jul och jag förstår att hon vill ha det fint men herregud!! Och sen blir jag väldigt besviken när jag ändå försöker och inte ens för ett tack! Det tar lite faktiskt!

I morgon då, då ska mamma och pappa till uppsala och bara för att jag inte kan köra bil får inte jag följa med på julbordet på kvällen det är ju snällt jätte gulligt då får jag sitta här ensam hemma hela kvällen jävla skit hål!!!

Men nu ropar dom vi får väl se om jag hinner rädda min frisyr och fixa det som är kvar!

RSS 2.0