tjilivippen!

Godagens eller gokväll kanske!

Igår var jag och klippte håret jag är verkligen super nöjd! Jag har ingen bild just nu men jag ska skaffa en och visa er sen! Men det är jätte skönt att bli av med lite hår! Känns underbart!

Idag har det jobbats hela dagen känner mig kanske nött och kommer ha fina stora blåmärken på benen i morgon efter som jag fick en av alla mina sötnosar att bli så arg på mig idag så jag fick mig några sparkar! Alltid härligt när dom är på det humöret!

Det har varit en hård dag det märks att barnen behöver lite ledigt!

I morgon ska jag kanske in till uppsala med Linnéa och Malin ska bli kul att komma ut lite känns som jag inte gjort någonting annat en jobbat ett tag! vilket är skönt men jag börjar sakna lite vänner!
Linnea och jag som brukar träffas väldigt ofta har inte träffats på sjukt länge nu!
Så det börjar bli dax!
Nu drar jag hej hopp

one week later!

Sist jag skrev skulle det vara mammas födelsedag i morgon! Nu är det en vecka sen det var hennes födelsedag och det blev inte mycket till födelsedag kan jag säga! Hon fick åka in till sjukhuset och blev inlagd för att hon hade så hög feber och inte kunde äta! Dom sa att det var en hals infektion så fick starka kurer penselin! stackars mamma där fick hon ligga tills igår då hon fick komma hem till en stackars dotter som saknat sin lilla mamma! Hon fick en halsböld tillslut och när den var "klar" kunde dom operera bort den det var i fredag så fick hon komma hem sen härligt!

Jag har jobbat för henne denna veckan och sen har jag också varit en dag på Ldagis och så har jag faktiskt jobbat lite på Tdagis för första gången. Önskar jag hade kunnat jobbat där längre dock men dom verkade gilla mig och jag hoppas jag får komma dit igen!
Den här veckan blir det också att jag jobbar för mamma som är sjukskriven den här veckan så det är ju härligt för mig!

Den här helgen har jag tagit det ganska lugnt haft teater igår med en grupp sen ska jag ha teater med min grupp idag! Det blir nog kul!

Har jätte dåligt samvete dock för att jag var inbjuden på en inflyttningsfest i fredags men jag kände mig verkligen helt slut i tordags och när jag vaknade på fredagen kändes det som jag varit vaken hela natten så jag smsade till min lilla Maja att jag inte skulle komma hon tog det bra! Tack för det gumman! Jag får gott göra dig en annan gång!

Nu ska jag kila

Man borde vare född lite störd annars är man normal och det är ju tråkigt!

Hade sista dagen på jobbet igår! Kommer verkligen sakna att ha ett arbete att gå till varje dag! Men man  kan ju hoppas det är många sjuka ute på mina arbeten haha!

Åkte hem till Maja efter arbetet det var kul! Det är alltid trevligt att träffa vänner! vi gick lite på stan idag och sen åkte jag hem till en sjukt mor! Tråkigt! Stackars mamma hon som fyller år i morgon! Hoppas hon är bättre i morgon!
Nej nu ska jag dra!
tjilivipen

haha Emmy has left the building!

Jag tänker inte be om ursäkt som jag typ egentligen börjar alla mina inlägg med! jag skriver ju mest för min egenskull och jag gissar att jag inte har många läsare i allafall!

Men det var länge sedan jag skrev! Haft mycket att göra på senaste tiden och med mycket att göra menar jag jobbat jobat och jobbat! har jag inte varit på KSkolan har jag varit på Ldagis! Och jag måste säga att det har varit underbart att få jobbat! jag har ju haft en fast tjänst på Kskolan i 2 månader nu och jag känner mig lite deppad idag för i morgon är sista dagen och jag har verkligen trivts som fisken i vattnet!
Barnen är underbara och personalen lika så!

Men men jag har haft många samtal från andra ställen en dom jag varit på om jobb och tänkte försöka besöka som alla nästa vecka och hoppas dom hör av sig snart jag kommer snabbt bli tokig på att gå hemma och strosa skulle jag tro!

Jag har också sökt lägenheter jag är trött på att bo hemma men det är nog väldigt liten chans för att jag inte har en fast tjänst men men jag håller en tumme för mig själv!

I morgon ska jag in och träffa maja unna mig en trevlig helg med nån vän! För det känner jag att jag inte gjort på länge! nu tänker jag kila puss o er!

RSS 2.0