Pass ångest!

Fick idag reda på att mitt pass gick ut i juni förra året så jag måste snabbt skaffa ett nytt bråttom bråttom!


Födelsdagsmiddag!

Broder fyllde 25 i veckan så släkten var över och grattade honom igår! Det var trevligt och jag tror han blev glad för presenten han fick! Jag satt och pratade lite goja med Siri som var så gullig! Hon blev nog lite ledsen på mig som inte ville leka men jag lovade att på hennes födelsedag då ska jag komma och leka!

Vi hade ett missöde med tårtan dock som jag fick hjälpa Pelle med idag! Det var inte riktigt färdig gjord men den gick ju att äta men det var inte riktigt värt priset så jag gick dit idag och fick lite pengar tillbaka!

Men en väldigt trevlig kväll var det! Nästa träff blir väl om två veckor när det är Siris tur!


Hälsokoll!

Va in till akademiska i måndags på hälsokoll! Det gick väldigt fort läkaren fråga hur jag mådde och jag fick berätta. Ha sa att det låter ju precis som gallsten (NÄää) att att jag fick välja om jag ville opereras men det finns ju alltid risker med en operation och det är ju inte säker att man blir bra! Jag stod på mig och ville opereras och han gick med på det men så klart är det 3 månaders väntetid! Är så fruktansvärt trött på dom där 3 månaderna kommer slå vad om att jag får ett jätte tokigt datum! Suck


Skitsofren!

Ska träffa Carro i morgon och ena sekunden är jag jätte sugen på att träffa henne andra sekunden vill jag bara ha en stanna gömd under täcket! Men jag saknar henne....


Orkar inte!

Jag vill inte känna mig så här längre. Jag är trött på att må illa, trött på att ha ont, trött på att vara trött och trött på att vara ledsen! Önskar att jag bara kunde bryta ihop men istället håller man upp nån mesig fasad! Enda räddningen har varit jobbet men jag tror att mina arbetskamrater tror att jag är slö och därför påpekar dom saker som dom inte behöver påpeka jag har jobbat på samma avdelning i ett halvår jag vet va som ska göras! Eller så har dom alltid påpekat saker men att jag inte irriterat mig förren nu! Jag känner mig pressad och så tror jag att jag över tänker allt just nu! Vill bara stänga in mig i min lägenhet och stänga av telefonen krypa in under täcket och bara bli lämnad ifred!!!


Besviken!

Hade fått ett brev från akademiska när jag kom hem jag tänkte ju yeah operations tid men istället var det så klart en hälsokontroll som kostar 300 spänn (jävlar va dyrt) och då måste jag ta ledigt halva dagen från jobbet också jäkla korv!
Men nu jävlar ska dom i allafall få höra hur dåligt jag mår!


Lördag hemma kväll!

Sitter hemma känns bra! Saknar Ruth dock hon gick ut på efter middagen och har inte kommit in än ska gå och kolla snart om hon inte kommit då går jag och lägger mig! Kom hem från mamma och pappa runt ett sen har jag kollat på lite serier, spelat Sims,drukigt te och sätt på mitt stora feta grekiska bröllop för den gick på 4! Mysigt att bara ta det lugnt!


Hemma med mamman!

Har mått lite dåligt den här veckan så jag åkte ner för att bli lite ompysslad av mamman! Vi har haft så mysigt. pappa och brorsan har varit iväg på simtävling! Pelle hade persat och va så nöjd när han kom hem!

Mamma och jag var ut och tog natur bilder för jag ville skicka in till unt (uppsala nya tidning) har länge tänkt att det skulle vara en kul grej! Men jag tänkte gå ut och fortsätta lite i morgon! Hoppas vädret är okej och att jag mår bra bara men jag har ju känt mig piggare idag så det ska väl gå bra!


RSS 2.0