pappa och pengar = suck

Jag hade problem med internet förra veckan eller rättare sagt har! Internet funkar inte riktigt som man vill men i allfall. Förra veckan skulle man ju skicka in sin hyra och eftersom jag inte hade internet så ringde jag min far och sa att han kan väl göra det. och det kunnade han ju så klart! Men direkt efter börjar han tjata om att jag ska föra över pengarna till honom och jag det är klart att jag ska betala för min hyra men va tror han? jag undrar om han tror att jag tänker stunta i det?!
Jag blir nästan irriterad och vill inte föra över pengar bara för att han tjatar så! varför tänker jag så den att jag tänker inte föra över pengar för att han tjatar jag vet ju att det kommer sluta med att han blir arg på mig! hahaha

Jag är ett hopplöst fall! Jag ska endå föra över pengarna i morgonbitti! Då är jag ledig och ska hinna få ganska mycket gjort jag ska städa mitt rum och tvätta kläder så ska jag plugga för jag känner mig lite efter fast det är jag nog inte egentligen. Sen kanske jag ska ut på stan och titta efter skor för jag ska på gaque på lördag! Julgaque! Gud så mysigt med carro! haha jag kommer fan spendera hela helgen med henne vi kommer vara så trötta på varann på söndag när vi ska träffa Sandra och Robert för att baka pepparkakor! :P Hahaha men sånt får man leva med!!!

Nu är jag rädd att min dator dör snart därför ska jag spara detta och göra mig redo för sängen jag är trött och vill ha lite sovmorgon men jag kan inte sova hur länge som helst eftersom jag har sysslor i morgon!

Ha det bra bye

Mums mums är störd!

För er som inte vet det är mums min katt eller rättare sagt familjens katt!
Hon har alltid varit jävligt dum, hon har fräsigt när man kommer nära hon har hoppat upp i ansiktet på en när man pratar för högt. Ja hon har varit allmänt dum i huvudet!

Men nu ska jag berätta nått som kommer chocka er som faktiskt känner mums! Hon har gått och blivit jätte snäll Och super GOSIG! Kan ni tänka er?! Det trodde man aldrig om lilla mums! Men det är faktiskt så nu är hon världens keligaste och jag tycker det är jätte mysigt att vi äntligen fått gosekatten vi längtat efter så länge.
Men vem kunde någonsin tro att det skulle vara mums-mums?!

Jag ska på teatern nu så jag tänker inte skriva mer men vi hörs och syns kram på er!

Fredag, helgvarning!

Hejsan hoppsan!
Sitter i skolans bibliotek och försöka dra på tiden, jag och ida skulle egentligen varit på ett seminarium men vi kan inte hitta läraren eller klassrummet så nu har vi givit upp.

Jag var på you me at six i måndags yeah! Va bra det var!! Vi träffade alla i bandet plus bobby! Men fan vilka dryga fansen till paramore va! Jävla skit människor, slåss, puttas och är allmänt otrevliga inte roligt inte!!!
Men det var det värt vi hade stört roligt och jag ångrar inte en minut trots att jag var helt slut dagen efter då jag skulle skriva det sista på min hemtenta som nu är inskickad och klar jag hoppas den blev bra bara! Jag är jätte orolig för jag känner verkligen att jag måste klara den eftersom jag inte klarade pmet eller tentan! :(
Pm ska jag fixa i helgen så att det blir klar. Så är det över i allfall.

Men nu ska jag vara lite social med ida! Vi hörs snart igen!

RSS 2.0