Sjuk?

Jag har varit hemma från skolan nu onsdag torsdag! Det är mycket i skolan nu och jag tänkte att jag skulle jobba igen lite men har inte orkat måste göra det i helgen om jag vill klara att ta studenten och det ska jag göra!!!
Nu ska jag se scrubs sen måste jag orka skolan i morgon!
God natt puss o kram

kärlek?

Dagar som denna önskar jag att jag hade någon som sa jag älskar dig!
Någon jag kunde skriva ett medelande till om att jag saknar honom och önskar han vore här!
Någon som kramar mig och säger att det finns en lösning!
Någon som tänker på mig mer än han tänker på sig själv.
Någon som man bara vet finns där och vill ditt bästa!

Jag längtar efter detta. En kille som vill ha mig! Den jag är,
den feta glada flickan som lyser upp hans tillvaro!
Den feta flickan glada flickan som aldrig känt sig älskad
Den feta glada flickan som litar på dig mer än någon annan.
Den feta glada flickan som för tillfället är ledsen pga saknaden efter den pojke som älskar henne.

London

Hejsan allaihopa!   Klockan ar snart halv tre och jag sitter pa flygplatsen i london! Vi ska aka hem klockan 6:55 och vi har redan varit har sen 00:00 Med vi menar jag Malin Linnea och jag. Malin och Linnea ligger och sover jag kunde inte det ar for kallt pa golvet men jag ska strax ga tillbaka till dom! Jag har haft en bra helg med mycket av musik det har varit kul! Men jag som langtat efter att aka hit ar lite besviken pa att inte fatt sett nagot annat! Sa nu har min alskade mamma lovat att vi ska aka hit i host go mamma!!! Nu tanker jag nog inte skriva mer utan atervanda till mina vanner innan dom borjar undra! Oj foresten undrar om frida fatt bebis dennna helg nu blev jag nyfiken i en strut! Puss pa er!

Studentskiva!

Hade studentskiva igår så himla roligt oj oj oj!

Så himla nöjd! hade jätte roligt tack för en underbar kväll!

Satans granne!

Nu är det vår igen märks direkt klockan är 20 i 10 och jag har varit vaken länge! Pga min extremt jobbiga granne som varje år vi denna tid går upp i otan och sätter igång och klipper grässet eller något annat som man verklinge inte kan sova av!

Jag blir lika förbannad varje gång okej om det är på en skoldag men när man är hemma och försöker sova är det riktigt jävla jobbigt han gör det ofta på helger också nu är det i juförsig fredag men det kanske finns andra som vill sova längre en till 7 blir så jävla irriterad ibland har jag bara lust att sticka ut huvudet och skrika på honom!!

Men nu ska jag äta frukost har väntat med det i hopp om att han ska sluta hålla på utanför mitt fönster men det har inte fungerat!
Angelin kommer om en timme så jag måste vara påkläd och klar då men vi får väl se om jag får det för min gravida katt Mums som just nu springer runt mig och vill att jag ska följa varje steg hon tar!
När hon ska föda vill hon nämligen inte vara ensam men jag trodde inte det var dax en men vi får väl se!!

Nu ska jag kila

1 Maj

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka efter allt valborgs firande!

Sitter just nu och lyssnar på MIN musik efter att ha spendrat 2 dagar med ett par raggare är det skönt att få lyssna på det man tycker om! Inte för att jag klagar jag har haft extremt kul och älskar mina raggar vänner! Och musiken kan vara bra men jag föredrar min egen!

Vi har åkt runt Uppsalas kommun riktigt ordentligt även östhammmars! Det är roligt när man åker i en sådan bil och kan sitta i fönstret och granska alla nedlåtane blickar Liksom har dom inte bättre saker för sig sånt undrar jag ibland!

Men som sagt jag har haft kul! Är nu jätte trött och frusen försökte durscha bort det kalla men det funkade inte!
Nu är det ett litet lov och jag känner att jag behöver plugga på det lovet men det kommer nog inte bli så men ska försöka.
Angelin kommer hit i morgon och då tror min mamma att vi ska storstäda mitt rum men vill hon städa mitt eget rum får hon göra det själv! På lördag vill jag vara med veronika men samtidigt måste jag plugga får se hur det blir ska kolla igen min plugg lista!

Nu tänker jag kila puss o kram

RSS 2.0