låt som passar på mig just nu

Manage me I'm a mess
Turn a page, I'm a book
Half unread

I wanna be laughed at
Laughed with, just because

I wanna feel weightless
And that should be enough

Well I'm stuck in this fucking rut
Waiting on a second hand pick me up
And I'm over, getting older

If I could just find the time
Then I would never let another day go by
I'm over, getting old

Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
And this is my reaction
To everything I fear
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here

Make believe that I impress
That every word
By design
Turns a head

I wanna feel reckless
I wanna live it up, just because

I wanna feel weightless
Cause that would be enough

If I could just find the time
Then I would never let another day go by
I'm over, getting old

Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
And this is my reaction
To everything I fear
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here

This could be all that I've waited for
(Waited, I've waited for)
And this could be everything
I don't wanna dream anymore

Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year
And I've been going crazy
I'm stuck in here

Maybe it's not my weekend
But it's gonna be my year (it's gonna be my year)
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere (go nowhere)
And this is my reaction
To everything I fear (everything I fear)
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here

speciellt med veckan som gått

good charlotte benji och joel
Good charlotte 24/7

lars winnerbäck

Lars winnerbäck 28/7


Dom jag var på konsert med Linnéa på Gc och mamma, pappa och pelle på Lars Winnerbäck!

shoppa
shopade med Linnéa 29/7

kläder som var snor billiga som jag köpte


lekte och piknikade med Anton och Linnéa i östhammar istället för att gå på bio! 30/7

köks hjälp!

Idag har jag var hjälpt mamma och pappa med köket! Pappa börjar känna sig stressad över att det inte är så lång kvar på semstern och han vill ju ha så mycket gjort som möjligt så idag har jag hjälpt att måla tak och vägg och sen rivit bort golv.
För er som är på dåligt humör eller bara behöver skrika ut frustration kan jag berätta att slita loss golv är väldigt givande jag dampade loss och kände mig väldigt avslappnad efter!

I morgon ska jag fortsätta måla taket hela taket ska målas jag förstår inte att mamma och pappa vågar sätta mig på det jobbet jag kladdar ju som fan! haha men tydligen så vågar dom det jag gör mitt bästa i allfall!

Jag har sjukt ont i axlarna idag jag vet inte riktigt va det beror på jag hade lite ont igår också så det kan ju inte vara dagen slit men vet e fan! Ont gör det i allfall men det går väl över fick lite massage av pappa innan jag gick och la mig AJ säger jag bara men det känns lite bättre nu vi får väl se hur jag känner i morgon! jag lovade att jag skulle massera pappa också dom båda brukar säga att jag är så bra på det asså både mamma och pappa och pappa tror jag kan behövade det även fast han har sin massage stol!
god natt på er


Good charlotte AMAZING!

Hej!
Jag var på Good charlotte på medis igår! Åkte in ensam eftersom Linnéa redan var på bröllop i sthlm det gick jätte bra jag ser mig själv som en sann pendlare! har inget imot att pendla om man har en bra bok och lite musik! Kan faktiskt tycka att det är väldigt lugnande!

Träffade upp linnea i sthlm i allafall vi gick runt på stan en stund för att driva på tiden för att sedan åka ut till medborgarplatsen vi trodde att man inte fick gå in fören klockan 20.00 så vi gick och satte oss på ett fik för att vänta där jobbade en kille med helt underbara ögon! Jisses säger jag bara! haha!

I allafall vi gick dit till kl 20 och då skulle precis dom börja spela det var inte mycket folk i lokalen men jävlar vilket drag det var! Jag kunde inte många av deras låtar eftersom jag sist lyssnade på dom var typ 2007 när jag var på förra konserten! Men hey och hå kul var det!
Och full blev jag måste jag säga jag kände mig bra dragen när vi skulle därifrån efter en livad kväll!
Men vet ni va roligt vi upptäcker att regnet öser ner när vi ska gå därifrån! Så det var bara att springa till tunnelbanan för att inse att man var smicksur när man kom dit! Vi träffade ett gäng väldigt trevliga medelålders på tåget som hade varit på gröna lund väldigt prat glada!
Sen när vi gick av tåget råkade linnéa säga "han var ju svart" om en kille vi tyckte oss känna igen då kom en annan svart man fram och trodde vi var rasister (han kunde inte riktigt svenska heller) men är det så? får man inte ens säga "Svart" utan att man upp fattas som rasist det för står jag inte riktigt?!

Sen skulle vi i allfall åka men lotta hem som vi inte hittade på så vi sprang om kring som galningar i regnet jag älskar faktiskt regn så jävla härligt att springa i! Men jag kan säga att det blev en kall bil resa hem! hahahha


Älskar sjön!

Älskar sommaren!
Idag var vi ute på sjön vi skulle hälsa på sofi och tomas och deras yngsta dotter Hilma som har sommarstuga en bit utanför hargshamn ända sättet att ta sig dit är båt vägen! HÄRLIGT! Älskar livet på sjön!

När vi kom ut och hade pratat en stund ville tomas att pappa skulle köra deras båt så att han kunde åka ring i båten jag ville genast åka med i båten jag ÄLSKAR båtar som går fort! Våran lilla båt går ju snigelfart i skillnad mot deras båt! Jag älskar att känna när vinden tar tag i mitt hår och hamnar för ansiktet så jag knappt ser nått och att känna hjärtat klappa av den höga hastigenhet! UNDERBART! det är livet

Släkten är värst!!!

FISKBULLE!!!
Jerry kom över igår! Min kusin alltså för er som inte vet. Vi var inte riktigt beredda på ett besök heller. Han och hans kompisar hade bara hoppat in i en av deras bilar och kört till gimo för att hälsa på hans mormor i gimo, då tyckte Jerry att dom kunde passa på att hälsa på oss också medans han endå var i krockarna!
Jag önskar han hade struntat i det.
ÅÅÅ jag blir så arg!
Jag har aldrig varit så här irriterad på honom för man älskar ju honom som man ska älska en släkting men hans bror slutade jag bry mig om för länge sedan men Jerry har aldrig varit så farligt irriterande som igår! Han kom hit, han hade varit hos mormor först jag vet inte va dom pratat om där men iallfall.
Han kom hit, luktade apa!!! Det i stort sätt första han började prata om var hans lägenhet! HANS LÄGENHET! Den lägenheten som soc betalar för, en 2:a ett sovrum och ett vardagsrum och hör här va gör han... han använder inte ens sovrummet, han slänger bara in skit han inte behöver där! Jag blir så arg jag skulle göra mycket för en tvåa just nu men ikke!!! Sen det som gjorde mig mest förbannad var att han ställde sig och började snacka om hur mycket han kunde dricka rakt framför mormor det bara kokar i mig så fort jag tänker på det va fan tänker han med röven eller? Man ser ju mormors chockade ansikts utryck och frågar mormor om han äter okej då säger han att han bara har råd om ett mål om dagen för att soc dom jävlarna är så snåla! VA I HELVETE!! Dom betalar din lägehet och du dricker sprit för resten av pengarna din IDIOT!

Jag blir så jävla förbannad skärp dig och väx upp förfan! Riktiga människor jobbar för att få råd med pengar, sprit, mat Ja ett liv!!! HELVETE

I am going CRAAZY!

jag är hemma och gör ingenting nu och jag har en mamma som är hemma och gör ingenting och det är inte en bra combo vi klarar inte av det! Det blir väldigt mycket mamma tid och det funkar inte!
Vi var i juförsig i sthlm måndag tisdag onsdag denna vecka det var jätte mysigt vi sov på hotel och gick runt på stan och var på allsång på skansen. Tänkte då på hur jävla nice det skulle vara att bo i sthlm! Bort från hålan harghamn och östhammar och alla idioter som bor här! Trött trött trött! Men när denna månad är slut ska jag skriva ett cv och börja leta jobb! jag vill ha ett jobb NU!

Men nu har jag depat ner er lite det var ju onödigt i morgon ska jag på kryssning i allfall med Linnéa det ska bli kul då får man komma bort lite skoj skoj!
nu ska jag gå jag har ont i huvudet och ska snart försöka sova men jag väntar på att carro ska ringa först jag ringde tidigare idag men då hade hon inte tid för mig!
puss o kram hejpa

RSS 2.0