Gott nytt år!

Har inte mått så bra idag och med andra ord varit hemma och tagit det lugnt! Nu börjar klockan närma sig tolv och jag funderade på att gå ut och kolla på fyrverkerierna men funderar seriöst istället på att gå och lägga mig! Vi får se gott nytt år och god natt!


God jul!

Nu är det julafton och jag är hemma hos mamma och pappa tillsammans med brodern och mormor! Presenterna blev fint inslagda och jag är sjukt nöjd med mitt fina julklapps papper jag köpt!

Hoppas familjen blir nöjd med klapparna ser sjukt fram imot när brodern ska öppna sitt paket! Har gjort rim på paketen men lurats lite och lagt in sakerna så man tror det är nått annat så vi får se om dom kan gissa rätt!

God jul!!


4 dagar kvar!

Till julafton och jag börjar få lite panik lägenheten ser just nu ut som jag vet inte vad! Jag har oinslagna julklappar i etthörn som behövs slå in jag är väldigt trött för det har inte blivit så mycket sova den här helgen och nu är jag på "fel" avdelning på jobbet så här innan jul jag hoppas innerligt att min pojke är frisk i morgon så jag får dansa in julen och äta julmat med mina barn jag har inget i mot att vara på en annan avdelning annars men just nu innan jul va det lite surt!


Kaka på kaka

Haha nu har jag ögoninflammation typisk med andra ord blev jag tvungen att vara hemma från jobbet idag! Men det kanske var lika bra för jag har haft en "fin" mensvärk idag också!

Men har endå fått lite gjort städat lite och tvättat äntligen tvättat. Hela min garderob var i stort sätt smuts tvätt!

Och så har min bror hjälp mig med att köra hem mina nya fina stolar jag köpt! Så nu sitter jag och tittar hur fina dom är :D


Trött!

Sitter på jobbet och nafsar lite på en pepparkaka med ädelost på för att känna mig lite gladare/snällare!


Bra dag!

Hade roligt på jobbet idag! Typisk när det är näst sista gången kommer sakna att jobba där!

Sen hängde jag Med Linnea på kvällen det är skönt att bara träffas och prata och titta på tv jag och Linnea träffas sällan så!

Sen ville jag berätta om en app jag laddade ner som heter julkarma tycker det verkar som en kul grej! Kolla in den om ni vill!



Sötnosar!

Är på jobbet och har precis legat och sövt dom små liven! Nu ligger jag och tittar på hur himla söta dom är innan jag kliver upp och går på rast!


RSS 2.0