Irriterad!

Jag vaknade upp idag och kände att detta är en sån här dag jag bara vill ligga i sängen och bara vara.... nu ropar min pappa berättar mer sen HELVETE!!!

?

Hej och hå!

Känner mig lite trött det har varit en lång dag och jag ska sova hemma hos bror min i natt för i morgon ska jag öppna på dagis! Efter det ska jag åka in till uppsala för att se på bio med carro vi pratade om två filmer antingen the kids are all right eller going the distence!  Vi får väl se vilken det blir jag återkommer om det!

Fredag är jag ledig så vi får se vad som händer nu tror jag att jag ska läsa lite ur min bok!
bye

Så har man röstat för första gången då!



Jaha idag har man röstat då! Jag har försökt att lyssna på partierna och testat mig på några tester på internet och kom fram till vad jag ville rösta på. Det var ganska uppenbart för min del.

Jag tror det var bra att jag inte fick rösta när jag var 18 då hade jag nog inte varit intersserad alls då hade det nog blivit en blank röst eller så hade jag nog röstat på det mina föräldrar röstade på eller nått! Men nu har jag endå varit lite intresserad och tyckt det varit lite spännande satt till och med och tittade lite på valvakan nu! Men jag blev mest irriterad för att dom pratade om att sverige demokraterna skulle komma in i riktdagen AND THAT BOYS AND GIRLS JUST PISSES ME OFF! Men men vi får väl se hur det gick i morgon!

RSS 2.0