kaos på jobbet!

jag jobbar ju på ett fritids nu vilket är jätte kul dock denna vecka har det hänt lite saker som inte är så skojiga! En barn gjorde väldigt illa sig igår och idag fick jag mig en stövel i nyllet men men!

Det är väldigt kul jag känner mig verkligen välkommnen i arbetslaget! Barnen är också jätte snälla många känner jag ju sen gamlat från olika dagis!
Nu är jag dock förkyld också typiskt mig jag blir alltid förkyld så fort man har varit borta från barngrupper lite för länge! Så jag är väldigt trött när jag kommer hem från jobbet och i morgon är det teater vet inte riktigt vart jag ska hitta energi till det?! Men jag får väl leta upp nån reserv energi!

Förra veckan var jag i uppsala 2 dagar efter jobbet en dag för att träffa maja vi skulle ut på nationerna men jag gick aldrig in dagis ringde och ville jag skulle jobba så jag valde att avstå festa hela natten om man ska upp tidigt!
Sen var jag in igen med Carro och såg på bio vi såg trollkarlens lärling den var väl okej!

Jag jobbade på dagis också på förmiddagarna ons, tors och fredag och så fritids på eftermiddagen så klart sen blev jag ju sjuk över helgen men tog mig ork att se toy story 3 på söndagen!

Ja det var väl lite fakta om senaste veckan i allflall!
hej på er

föräldrar fritt!

Hej och hå!
Päronen är borta och jag har huset för mig själv det är härligt på dagen men när kvällen kryper på blir det mörk och ensamt och huset känns så väldigt stort! Men jag har ju lilla barbro och jag tänkte faktiskt sova med henne ikväll!

Idag har jag inte gjort så mycket på förmiddagen innan mamma och pappa åkte tittade jag faktiskt lite på lägenheter i sthlm det är dax nu! jag klarar inte att bo hemma längre jag blir liksom dyster! mamma förstår jag har pratat med henne om det och jag tror säkert hon vill bli av med mig också det är svårare på jobb frånten då dock ett jobb i sthlm måste införskaffas om man ska ha lägenhet jag kan i juförsig tänka mig att pendla så för mig behöver det inte vara just i sthlm men jag vill väldigt gärna flytta och få ett jobb!!

Sen när mamma och pappa åkt dom skulle på tallin kryssning btw så tog jag en långpromenad i regnet HÄRLIGT! jag älskar faktiskt regn tycker det är härligt!

När jag kom tillbaka hoppa jag i duschen och sen började jag o Barbro (min kattunge) se på film! Först såg vi på Me and Orson welles som söög verkligen jätte dåligt tyckte jag att den var och sen såg jag på the last song som inte heller va så bra! Så jag vet inte om jag ska se nån film som jag sätt nu för att den ska vara bra?! Jag vet inte hur jag gör vi får se!

I morgon ska jag i allfall måla kökstaket så vi hörs i morgon!

RSS 2.0