Woho party!

I går va det tenta vilket jag inte tänker prata om dels för att det blir alltid så mycket prata om det hela tiden och sen tror jag inte ni bryr er direkt!

Men ikväll är det utgång med klassen! haha vi skulle träffats för fem minuter sen alltså kl 18! Men jag och mina lite närmare klasskamrater är ganska sega! haha!

Jag köpte en jätte fin klänning idag men jag trivdes inte i den insåg jag se så den kommer få åter vända till Indiska i morgon eller söndag!

Nu ska jag bara sminka mig och komma på vilka jäkla skor jag ska ha på mig
jag har typ inga skor här för jag är dum och lämnade dom hemma hahaha!!!

men men det löser sig!

I morgon är det skola mellan 8- 12! Jag vet va du tänker:
"OCH DU SKA UT I KVÄLL!"
ja hela klassen ska ju det man kan ju inte bejla hihi!

Sen kommer mamma och pappa på eftermiddagen!
Jag tror jag kanske föresten springer tillbaka till indiska då och lämnar klänningen och så köper jag gardinerna jag och mamma var och titta på istället! Mycket bättre att slösa pengar på det haha!

Ja ja nu blir jag stressad så jag ska kila!
Puss på er mysiga människor!

Ursch och fy!

Vaknade kl 6 i morse och mådde jätte illa det var bara springa på toa men eftersom jag inte hade nått i magen kom ju inget
Jag gick och la mig igen och vaknade 8 mådde illa fick springa på toa och spy galla fy fan va äkligt det är!

Nu sitter jag här och är alldelses kallsvettig i ansiktet och lite lätt illamående! Men nu har jag testat äta frukost och hoppas jag får behålla den! Jag har inte tid för detta jag har tenta på onsdag och måste plugga.
Plugga,plugga, plugga!

Jag har varit hemma den här helgen i allfall åkte hem på lördag eftermiddag. Idag åker jag hem igen. Ska skriva ut lite grejer på datorn  så åker jag sen. Hade funderat på att åka till dagis och hälsa på men det kanske inte blir så idag då:( suck
Föresten om inte illamåendet går ner kanske jag blir kvar till i morgon?! Men jag vill åka hem, hem till uppsala!

Ja ja nu ska jag försöka göra nått!
hej då!

Klockan mitt i natten!

jag vet inte men jag är klar vaken! Vill inte sova!

Idag har jag pluggat hela dagen försöker skriva frågor på allt vi haft i skolan! Det går så där! Jag gör mitt bästa! Känner ändå att pluggandet gick väldigt bra idag!

Jag pluggade verkligen hela dagen och eftersom jag skulle till Carro kl 8 blev det bråttom när jag sneglade på kl och såg att den var sju! jag gjorde snabbt lite mat och sen drog jag iväg till Carro!
När jag kom dit tog det låååång tid innan hon öppnade dörren! jag tänkte va sjutton gör hon?! tillslut hör jag henne skratta och sen öppnar hon dörren!
"Emmy skulle inte du vara här strax innan 8?"
"jo sa jag! jag sa även nått mer som jag nu förträng
Carro började skratta och även eriks som satt i vardagsrummet
så sa carro
"Emmy kl är 10 i 7!"
haha så kan det gå när man pluggar förlänge haha
men jag fick komma in i allfall vilken tur!

Vi spelade lite worms tills Erik skulle gå sen satte vi på idol!
Jag vet inte riktigt vem jag tyckte var bäst den här gången men sämst var helt klart Nicklas som också åkte ut! Det satt nån tjej och grinade i publiken när dom fick veta att Nicklas och Eddie satt löst! Jag höll på att bli tokig töntiga 14 åriga tjejer som försöker få uppmärksamhet i media! Ursch va irriterad jag blev!!!

Sen titta jag och carro på ett vänner avsnitt som jag viljat sätt HUR LÄNGE SOM HÄLST! haha men nu tror jag nog jag sätt ALLA vänner avsnitt haha :p

Sen så spelade vi worms och kl 1 åkte jag hem! Nu är jag här en och en halv timme senare och funderar på att åka hem i morgon?!
Vi får se!
Men nu ska jag försöka att sova natt i natt

Erik carro ja

Having a bad day!

Jag vet inte kan bero på att jag börjar noja mig över tentan nästa vecka!!
Som jag ikväll fick reda på att dom som hade tenta innan oss bara 7% av deras grupp hade klarat tentan!!
Kan ni tänka er det är alltså 93% som inte klarat den!!! det är ju sjukt!!! Hjälp!!!

Jag längtar tillbaka till jobbet! Jag älskar mina jobb och jag saknar dom!!! Snyft snyft!
Varför måste man plugga för!!!

Söndag härliga söndag!

Idag är det söndag hörni!

Så va har ni gjort i helgen?
Själv berättade jag ju lite kort va jag skulle göra innan!

Jag skulle ju på konsert Bring me the horison som jag sa inte riktigt var min grej vilket det inte var heller! Men förbandet Her bright skies var mer min stil! Så dom digga jag och jag hade väldigt roligt med Linnéa så där roligt tror jag itne vi har haft tillsammans på länge! jag saknar det lite!!!

I går fyllde lilla mamma år! 51 år gammal blev hon visst! Hon fick ett durch draperi av mig vilket jag vet hon viljat ha! Hon blev glad för det också och överaskade eftersom det inte är nått hon sagt hon önskat sig direkt det är alltid roligt att överaska så!
Kl 1 kom lena, martin, ville och marie och gratulerade mamma! Hon som gått och undrat över sin 50 års present som hon fotfarande inte fått fick nu veta att den kommer och att det har varit svårt att få ihop den! så fick hon sig lite blommor och armband och grejer!
Kl 5 gick vi ner till Zobras där vi åt middag med släkten var så roligt att träffa alla efter så lång tid ifrån varandra!!!
Älskar alla mina släktingar!

konsertensläkten på Zorbasmin älskade mamam

Hahaha den här sista bilden är från idag när mamma och pappa bestämt dig för att ränsa hatt hyllan då hitta mamma denna fina hyllan!
Jag skatta och sa att jag hade den på min hajk i 3an!
Så satte hon på sig den då sa jag vänta jag måste ta ett kort hahaha!!!

Röd hårfön och konserter!

Hej och hå lingon strå!!!

Denna morgon blev jag väckt av min lilla vän Linnéa det var bra att hon ringde annars hade jag nog missat att jag ska träffa Carro kl 11!

Så jag hoppade in i durshen och när jag kom ut tänkte jag jag ska föna mitt hår för att kunna platta det efter att tryckt på min lilla mini röda hårfön insåg jag att det var meningslöst även fast jag har ganska kort hår skulle det med denna hårfön ta ett år att mitt hår torrt så jag gav upp!

Så människor det är en jätte bra julklapp till mig en hårfön!!!

Ikväll ska jag iallfall på konsert berättar mer om det i morgon för jag vet inte vad jag ska tycka idag haha :P

Puss o kram på er

knäppa tidigare inlägg

På lördag fyller mamma år och då ska släkten komma på besök ska bli så kul! jag har saknat dom alla har gått och sagt det till mor min hur länge som helst känns det som!

Men nu ska jag sova tror jag!
jag skrev det översta för det blev alldelse konstigt på mitt föra inlägg och det där var vad jag skrev!
hej då på er
puss o kram

Bowling kväll!

hej och hå!!

Ikväll har jag varit och bowlat med mina nya vänner caroline och Ida!
Jag förlorade med stolthet!
Var skit bra i början sen sög ja haha!

I morgon ska jag träffa Carro (Carolina) vi ska äta lunch och vandra lite på stan!
Efter det kommer linnéa vi ska köpa arkohol och åka till sthlm för att gå på konsert! Det är ritkiga skrik band och inte alls min stil men jag ska supa mig redlöst full! Så det kommer säkert bli bra haha!

På lördag fyller mamma år! Så då bär det av hemmåt för hela släkten kommer! Jippi var jätte länge sen jag träffade alla så det ska faktiskt bli jätte roligt! jag har faktistk sagt till mor min hur mycket jag saknar hela släkten!

Haha och nu vet jag inte varför texten blev jätte stor men jag avslutar väl här då kände inte att jag var klar men vi tar det en anna gång!
Kram på er


Sjuk, vänner, nytt hem

Hejsan bloggen!

Sitter här och njuter av att vi har föreläsningar i studenthuset idag! Vilket tar mig 2 minuter att gå dit och vi har ett hål mellan 12 och 15 så då kan jag gå hem i mellan fan va soft!!!

Ja jag har flyttat in i mitt rum nu gjorde allting över helgen skaffade internet i måndags? tror tror jag det var tv funkar inte än och det är lite andra små saker som jag ska ta hit efter helgen! För i kväll åker jag hem jag har ingen skola i morgon så då tänkte jag åka hem!

Denna vecka har jag gjort jättte mycket trots skola och att jag har varit otroligt förkyld! Nu är jag på bättringsvägen och det känns skönt!

Men i allfall i måndags var Carro är och godkände mitt rum! Sen var jag på marknaden på vaksala torg med sandra på kvällen. På tisdagen träffade jag Malin efter skolan som fick komma hit och titta.
Det var kul att träffa Malin henne träffar man inte så ofta!
Sen igår var Linnéa i uppsala och då kom hon hit oct titta hon godkände inte vilket jag förstod att hon skulle göra but how cares :p
Ja just det Ida var här och titta på igår också, innan linnéa kom!

Men men nu ska jag kila!
Puss på er!

Flyttning

Hejsan hoppsan!

Jag lovade att blogga mer och jag försöker att leva upp till mitt löfte!

Började flytta mot uppsala igår!
Jag och pappa har gjort allt grov göra medans mamma har varit i gävle på fest med sina lärarvänner,
väninnor tänkte jag skriva först men då kom jag på att dom faktiskt har en karl med i gruppen och det vore väl lite taskigt att säga vänninor då eller?!

Iallfall tillbaka till flytten! Flyttade sängen bara igår och var inne och lämnade in mitt första Pm i skolan (hoppas verkligen jag får godkänt på det, Jobbat som en tok) och idag fortsatte det. Kläder har rensats ur så jag har typ inga kläder kvar här hemma förutom det som faktiskt måste tvättas.
Tvn har åkt och lite annat smått och gott.
Sen åkte jag och pappa först till östhammar för att sno pelles skrivbord som han sa att jag kunde få. Sen vidare in mot uppsala och Ikea (Och Jysk faktiskt) handlade allt möjligt faktiskt, allt från hyllor till osthyvlar. Kändes skönt.
I morgon åker jag in igen till uppsala för att montera ihop hyllan och sängbordet. mamma och pappa följer med.

Det är så roligt med ett eget hushålle!!!
Men jag vet inte hur det blir för jag har inget internet men jag har tänkt och skaffa mig mobilt bredband men jag ska i morgon kolla va det kostar! Vi får se vad som händer!
Nu mina vänner ska jag sova!
God natt

RSS 2.0