hihi jag är model!



fotografering i sthlm idag var faktiskt väldig roligt! I like it!

Ibland är verkligen bara allt skit

Jag har mått dåligt i flera dagar nu orkar inte ta tag i nånting utan mår bara allmänt dåligt! Behöver ringa csn för att kolla det, behöver ta reda på vem som är min studievägledare, behöver kolla hur lång uppsägningstiden är på rummet, ringa till netonnet och kolla min dator!
Men jag orkar itne istället går jag runt som en zombi försöker plugga till tentan!

När man pratar med folk om att man hoppar av säger alla "gör det inte du klarar det" Jag hatar det jag vet att folk bara menar väl men jag klarar det inte det är försvårt jag önskar att det inte vore så men det är så!

Idag har jag endå gömt alla mina ångest känslor och hjälpt mamma här hemma, pluggat och fixat iför att berit och frille, mormor och pelle skulle komma och äta middag.
Så åt vi middag och allt var frid och fröjd
tills pappa spårade ur och började blir störig och ibland när han blir så där kan jag bli så jävla förbannad! Han påstår sig vara så jävla smart och kan allting! Sen när jag säger åt honom så säger han spydigt "jag tror inte att jag kan allting det är nått som du själv tror att du kan" Då vill jag bara drämma till honom!!

Kan inte skriva mer nu och egentligen borde jag väl inte skriva detta alls!
Nu tänker jag lägga mig och titta på vänner säsongen jag fick av Linnéa i nyårsklapp och hoppas jag kan sova ordentligt inatt sen

trött trött trött

Fruktansvärt trött idag! har sovit dåligt länge och tröttheten börjar väl förmodlinge komma i kapp med mig!
Mamma och pappa har varit i uppsala sen i söndags det har både varit skönt och tråkigt jag blir så rastlös ensam i detta stora hus men endå är det skönt att bli lämnade ifred!

Jag har kollat till mormor och morfar dock! Morfar har känt sig hängig sen efter jul och mormor har gott och blivit förkyld! Morfar påstår att han mår bättre men han sov länge idag han skämdes nästan för att han sovit när jag var där idag för att skotta! Dom var ju sjuka förra året vid den här tiden också och då sluta det ju med att dom låg på olika sjukhus i typ en vecka!
Dom är ju gamla nu!
Morfar tycker jag bara blir mysigare och mysigare! Jag var nästan rädd för min morfar när jag var liten och nu känns det jätte bra nu kan man prata med honom om allt möjligt!

Men nu tror jag jag tänker gå och fixa lite te och gå upp och lägga mig på mamma och pappas säng och läsa!
Hej då på er!

bilder

lilla julafton  med eriksson och anderson/larsson

Lilla julafton tillsammas med Eriksson familjen och Andersson/larsson familjen firades i år hemma hos erikssons den 19/12. Detta var den fina granen som Lena och Martin hade hittat.

mormor och morfars plastgran

Julafton hemma hos mormor och morfar. blev mer paket under granen än jag trott! dessa fula plastgranar även mamma och pappa hade plastgran i år! Suck!

julkappar 2009
Här har ni mina julklappar, en hårtork (som är awesome) ryggsäck, handdukar, kökshandukar, 500 kr, sportbehå, glas, väckarklocka, två böcker (en är inte med på bilden) digital foto och så får man ligga hette dom, min Iphone, skrivbordslådor (inte helller med på bilden) Och sist men inte minst en kopp från indiska som Carro skaffade fram åt mig fick också te till som inte är med på bilden! Super nöjd med mina julklappar!!

lilla julafton kusin frida
Jul med släkten den 26/12. Vi spelade julklappsspelet och min kusin Frida hade köpt dessa glassögon som jag fick!
Visst är dom fina?!


shoppade i uppsala med carro 28/12 och 29/12 åkte jag till gävle med familjen och shoppade lite till.



Detta var kläderna jag shoppade det svarta linnet är inte nytt och inte strumporna. Men alla andra plagg!


Och den 30/12 hade vi det pulka race vilket det inte blev så mycket av men det var endå trevligt att träffas. jag och min moster tävlade men tyvärr så vann hon över mig!


lite andra småbilder från den dagen



Bilderna från nyår har jag inte lagt in i datorn än men det kommer lite såna med senare!
tack för mig

I am bored

Jag är rastlös sitter här framför tvn och pillar på datorn och försöker hitta nått att göra. Men jag hittar inget! mamma och pappa åkte till sthlm idag så jag har huset för mig själv i tills på tisdag. Men jag måste försöka plugga också. Sen ska jag ringa till Csn i morgon och hoppas att det inte behövs så mycket för att jag ska kunna hoppa av! Uppsalas universitet är förmycket för mig, jag vill söka till gävle istället. Men det är ju inte bara att hoppa av hur man vill det är ju det som suger.
Jag har ju lägenheten och studielånet att fixa innan man bara hoppar av. Sen måste man ju se till att få jobb igen vilket jag oroar mig för också eftersom jag inte jobbat alls på ett halvår!

Men jag hoppas allt löser sig när jag ringer till csn i morgon jag HOPPAS så mycket att det inte krävs speciellt mycket poäng för att hoppa av!
Nej nu tror jag att jag ska tömma upp ett bad jag kan lägga mig i och läsa lite i min bok! Men först ska jag lägga upp lite bilder från julen och nyår m.m

Hejdå

Gott nytt år!

hejsan allihopa!

hade en trevlig nyårs afton åkte till shoulderson till klockan 6. Åt middag där och prata lite skit och bött nyårsklappar. 22 åkte vi hem till min broder som hade fest med sitt hårdrocksgäng, jag trodde faktiskt jag skulle ha tråkigare än va jag hade och är väligt nöd med mitt nyårsfirande! Vi satt mest inne och prata och sökte runt på olika videor på youtube sen gick vi ju såklart ut kl 00 och fyra av raketer och drak skumpa! men jag gillar min brors vänner dom är schyssta!

Eftersom jag inte pratat med er på länge ska jag också nämna att jag hade en utmärkt julafton, lilla julafton och släkt julafton också. Tänkte lägga ut lite random bilder i morgon för nu är jag jätte trött och tänker sova!!!


RSS 2.0