Valborg 2008

Japp nu gör jag ett nytt försök till att skiva min blogg sist jag försökte blev allt bara bajs så jag gav upp! Idag är det 30 april ska åka till familjen Persson om några timmar skulle först ha åkt så jag var där till 11 men jag orkar inte dom får vänta på mig!

Igår var jag runt på stan med Sandra och Carro. Jag blir så glad med dom, lycklig, känner mig hel när jag är med dom. Vi skulle ha gott på bio men vi bestämde oss för att det var för fint väder för att sätta sig i en bio salong, så vi tittade runt lite till sen bar det av hemåt. Där mötte jag och Sandra upp Jessica för att äta lite mjukglass. När jag kom hem fick jag städa för jag lovade mamma att jag skulle göra det när jag kom hem från skolan och eftersom jag stanna i uppsala blev det inte städat efter skolan.

Fridas bebis har fortfarande inte kommit så fort telefonen ringer hoppas jag att det är Frida eller Berit som ringer för att berätta att bebisen har kommit. Alla längtar vi men jag tror jag är lika spänd som Siri. Hon har ingen anníng om att hon inte kommer få stå lika mycket i centrum efter bebisen har fötts. Men jag lovar att försöka ge mer uppmärksamhet till Siri till en början. 

Jag kommer ha fullt upp detta korta lov jag som tänkt mig att plugga och göra alla mina restgrejer men då isåg jag att jag bara har söndagen att göra detta därför kommer jag inte hinna och helgen efter åker jag till London 

Btw så ringde jag i förr går och bokade hotel rum åt mig och malin å linnea skit kul älskar det engelska språket när vi skulle lägga på ville jag nästan dra ut på det men då började jag tänka på kostnaden på samtalet och beslöt mig för att lägga på! 

Men nu ska jag kila hoppas allt är bra
tjillivippen! 

VÅREN Fyller Emmy med kärlek!!

Nu är det mycket jag ska berätta!

Nummer 1: Carro och Sandra vill bara säga fan va ni är underbara undrar många gånger hur vi inte kan ha träffats förut att det tog oss så här lång tid att bli så nära varandra

Jag är häxan Naga!!

Hej på er allihopa!

Jag skulle ju skriva efter Sp köningen men det glömdes bort förlåt mig! Det är i allfall gjort och var bland dom bästa dagarna i mitt liv när jag frontrow fick se Simple plan Live!

Praktiken är klar och jag saknar den redan vill inte tillbaka till skolan där alla rester ligger på en hög och väntar på att jag ska återvända! Ska prata med Doris i morgon om att få göra likadant som Linnéa har fått gjort hon har inte Mbs längre eller hon har det men inte i klassrummet tillsammans med bajs Lille mor.

Den här veckan har jag haft påsklov och spenderat mycket tid med Carro och Sandra fan va kärleken är stor där! Sandra och jag var i Uppsala och spana runt på tisdagen och onsdagen åkte vi alla ut på krogen och så lekte vi dagen efter och sen var dom här i lördag super kul!!!

Idag har det varit träning för teatern Häxan Naga som ska spelas upp på Torsdag och fredag det ska också bli kul ska vara ledig från skolan torsdag fredag och sen ska jag fixa protekt arbetet också.

Har också lekt kurraömma med Siri idag asså fan vad jag älskar henne det kan liksom inte beskrivas i ord hur mycket jag tycker om henne nu pratar hon för fullan rullan och hennes söta mun går i ett!!

tack för mig puss o kram

RSS 2.0