He´s my homie!

What´s up?!
Här i H-hamn är det varmt och svettigt men härligt I like it!
Har jobbat nu i 2 dagar det har varit skönt att få jobba lite blir bara deprimerad av att sitta hemma och göra ingenting!
I morgon är jag ledig och då ska jag ut och ro med båten för brorsan ska lång simma! Han ska ju simma vansbro simmet! Jag har en grym brorsa! Saknar honom lite nu var länge sedan vi träffades! Man ser ju honom aldrig när han jobbar nästan och nu när han blivit ledig har ju jag jobbat och sen var jag hos Linnéa i måndags så klart när han var förbi! Men i morgon blir det av!
Sen på kvällen ska jag på bio med Carro! FUN! vi ska se eclipse så klart är det nån annan som går på bio och ser någonting annat just nu?! haha! jag vet inte jag har inga förhoppningar faktiskt om den här filmen och jag har faktiskt ingen anning om riktigt var den kommer handla om det känns faktiskt skam eftersom jag läst boken hahaha!

Ska dra hej på er!

Göteborg!!!

Hade sjukt kul där borta tillsammans med Malin och Linnéa! Fan va härliga människor jag umgås med!
Kort info! Orkar inte berätta allt det går inte!
Åkte ner på onsdagen Linnéa drog på rise against och lämnade mig och en ganska trött Malin på stan vi drog tillbaka till tältet ganska tidigt och Malin somnade men vi han snacka lite skit innan. Sen gick jag och möte linnea nere vid spårvagnen när konserten var slut hon hade haft jätte roligt!


Torsdagen var det west coast riot! Det var kul men inte så jätte många band som vi var förtjusta i det var väl rise against som var grejen den dagen egentligen men vi hade kul! Jag gjorde en Henna tatuering som min pappa trodde var en ritkigt när jag kom hem så det såg ut som han skulle döda mig!


Fredagen spelade vi mini golf, solade sen skilldes vi åt från Malin för hon skulle träffa en kompis som bodde i borås så då åkte jag och linnea till Liseberg och sprang runt där.


Lördagen blev det shopping på förmiddagen jag och linnea sen hängde vi lite på kvällen i tältet medans vi väntade på malin och när hon och hennes kompis kom drog vi ut och gjorde stan på kvällen


Söndagen var det pier pressure och det rulade var sjukt kul! Vi såg dead by april, her bright skies, 30 seconds to mars, destine och him vi lyssnade på resten av bandet från öl tältet där vi hade en snygg bartender vi knappt kunde slita våra ögon ifrån!



Måndagen blev det hem färd och så var den trevliga resan slut!!!

gbg snart!

jaha nu var det länge sen igen då!!
Jag har faktiskt tänkt flera gånger att jag ska blogga sen har jag bara inte orkat när det väl kommit till kritan!
Men nu är jag här
Ska snart lägga mig är faktiskt snor trött och tänkte gå upp fisk tidigt i morgon för att på onsdag morgon kl 4 bar det av mot göteborg men mina tjejor the trubblemakers aka the tripod! Det ska bli så roligt! Vi ska på festival Pier pressure och west coast riot! Sen hittar vi väll på lite annat också!! I morgon ska jag bara göra nyttigheter det ska packas, handlas, tvättas, städas och plantera och vattna blommor ja just ja jag skulle även hinna med att hjälpa mormor med ett engelskt mejl på datorn! Suck ibland blir det bara krånglit med att dom har dator men men!
Va gör man inte för sina morföräldrar! Jag mår lite dåligt över allat med morfar nu dock han är ju inte riktigt pigg än efter att ha varit sjuk det tar hårt på mig jag vet inte varför jag och morfar har ju inte varit så nära men de senaste året har det hänt mycket på och jag kan sitta och prata med bara morfar vilket jag inte kunde alls för några år sen!
Usch nu kom jag in på sido spår och tråkigheter!
Men han mår ju ganska bra nu så det ska väl gå bra!

Men i allfall i övermorgon bär det av och vi kommer var borta till den 21/6 så ni lär inte höra av mig innan dess! Puss o kram på er!

RSS 2.0