Hello awesome pepole!

Heysan hoppsan!
Jag är ledsen att jag inte skrivit på länge men jag har en hem tenta som ska in på tisdag och jag har varit lite upprörd på grund av att jag inte förståt den! Nu har jag fått den förklarad för mig så nu rullar det på ganska bra! Skönt! Jag är klar med uppgift 3, uppgift 2 ska jag göra om nu pågrund av att jag tror den var fel men jag vet exakt va jag ska skriva så det lär gå fort! Uppgift 4 har jag in huvudet jag vill bara diskutera den så jag kan få ner den på papper. Uppgift 1 är fortfarande lite av ett mystierum men mamma lovade hjälpa mig och jag räknar med att vara klar i morgon!

Jag har haft ganska mycket ångest den här veckan över mitt val att plugga och var nära på att bestämma mig för att hoppa av. Tentans resulat har kommit också men jag har inte vågat titta på det än för att kommer inte kunna konsentera mig på hemtentan om det gått dåligt! Men nu känner jag mig bättre iallfall och tänker inte hoppa av!

Men nu måste jag fortsätta skriva annars kommer jag efter i min planering!
tjohej!

Fan varför skapades klackskor?

Jag har gått med mina awesome stövlar hela dagen idag! Och så menar jag verkligen hela och det var bara under ett tillfälle då jag tänkte!
"Nej nu måste jag sätta mig ner för nu har jag ont i fötterna"
Dum som jag vara satte jag mig inte ner!

Ångar det som faaaan nu när jag legat och typ vridigt och vänt på mig i smärtor i mitt höger ben! Fruktansvärt va ont det kan göra! Jag har nu givit upp att sova det gör lite lika ont när jag gör nått annat! Och att sova bort det funka ju tydligen itne! Jag som har två seminarium i morgon också! Fan fan fan! Kommer jag inte sova kommer jag typ inte kunna konsentrera mig i morgon! :S


Men har annars haft en trevligt dag! Var ledig och luncha med Carro och sen var på stan med Linnéa som jag inte träffat på år och dar kändes det som! Vi var också på bio och såg 500 days of summer vilket var helt okej!!! jag hade två gånger i filmen jag höll på att dö av skratt! Hihi roligt var det! Salongen var lite liten och jag kunde inte sluta skratta men va fan! :P

Nej nu ska jag försöka hitta på nått!!! För sova är väl ingen idé!
Jag vill sova Snyft!

Jobbet, Lars Winnerbäck, familjen och fars dag

Ååå va skönt att ha fått vara hemma! Jag behövde det verkligen!!!

Jag åkte hem i onsdags kväll var ledig torsdag och åkte in för en ynka lektion på fredagen och sen tillbaka hem!

I torsdags åkte jag in med mamma till östhammar på dagen för att göra lite nytta, jag gick först till tandläkaren för där har jag inte varit på jätte länge, efter en stunds diskution med en jätte sur kvinna i disken fick jag en tid i januari!
Sen skulle jag gå till bojen men där var det stängt så då gick jag vidare till marieberg och träffade alla gamla arbets kamrater och små barn!

Gud va jag saknar dom alla! Ungarna är ju underbara dom sprang och kramade mig! Så börja dom berätta allt möjligt till och med dom yngsta på min avdelning kom ihåg mig! En av dom berätta att hon blivit stora syster till 2 småbröder! Så hon hade massor av bebisar hemma! hihi Så gulligt! En annan frågade vart jag skulle vara nånstans idag då tänkte jag tillbaka på den goda tiden när jag vikade för det var ju det han menade vilken avdeling jag jobbade på!!! Men jag blev tvungen att göra honom besviken och säga att jag bara var och hälsa på! Men det var roligt endå att komma dit dom muntrade upp mig lite och när jag gick där från kände jag mig på mycket bättre humör!!
Personalen är ju också så snälla och frågar hur det är och hur det går! Det är så roligt!

Sen fortsatte jag ner mot östhammars centrum! Gick och tog mig svin sprutan så nu ska jag väl vara skyddad mot det också! Hoppas det i allfall för jag har haft väldigt ont i armen!

Sen var jag hem till pelle och hälsa på som hade problem med att lägga sitt nya fina svarta golv i sitt kök!
efter ett tag gav han upp och vi åkte hem, mormor och morfar bjöd oss på middag ärtsoppa och pannkakor! Mums!

Oj va långt inlägget blev helt plötsligt!
Jag ska bara säga att jag var på Lars Winnerbäck igår också!
Han är ju så otroligt bra live!
Jag åkte till sthlm med hela familjen det är faktiskt kul när vi kan göra sånna saker tillsammans!
Lars Winnerbäck har även så otroligt coolt ljus på hans konserter jag var förut i uppsala på en konsert med familjen för nått år sen och då blev jag impad av samma sak denna gången var det mycket bättre kan jag säga!
Mycket tror jag beror på att vi hade stå plats det blir ju en helt annan feeling!

Nej nu ska jag gå men jag kanske skriver mer om winnerbäck i morgon då kanske även bilder kommer upp!!!

Vill även säga grattis till min älskade pappa på fars dag som vi firat idag! Alla andra pappor med för den delen!!

Trött och lite ledsen!

Detta är dåliga dagar jag är inne i nu, jag är trött och sliten och längtar hem, hem till mamma och pappa!

Många ger upp kursen nu jag har två jag känner har redan hoppat av där bland annat en av mina goda pirat kamrater Carro! Hon gav upp igår och åkte hem till sig! Känns jätte tråkigt men jag förstår henne! Vore det inte för att jag hade detta rum och ett par underbara klasskamrater hade jag förmodligen givit upp nu också.

Orken är borta och många ser framimot nästa vecka för då får dom njuta av att gå ut på praktiken! Men jag är inte en av dom jag går nästan hellre i skolan den veckan än ut på praktiken! Ursch och fy! Högstadiet är ingenting för mig!!

Jag klarade inte mitt Pm heller som jag hade på min första kurs visserligen är det bara lite jag behöver ändra på så är det klart men endå känns jobbigt att inte klarat det!!

Idag blev jag hemma också för jag hade så fruktansvärt ont i magen på förmiddagen, på eftermiddagen tvingade jag mig upp för att gå till studentbokhanden och lärarförbundet för att köpa böcker som vi ska läsa!
Då ringde brorsan mig och ville äta lunch och då kunde jag inte säga nej! Skönt att träffa honom! Jag saknar det gamla livet, livet jag hade innan skolan! Jobben och familjen!!! Gud va jag saknar jobben!!! verkligen!!!


RSS 2.0