Farmor

Min farmor gick bort igår, det gick väldigt fort trots att hon varit dålig en längre tid. Jag var inte på plats men pappa var där vilket som såklart är viktigast.

Men just nu känns det tungt och jag är väldigt ledsen....


Tisdag vi alla vet ju vad det betyder....

Det betyder How I met your mother = yeaaah. Har inte sätt avsnittet en men ska snart.

Känner mig på riktigt bra humör denna kväll, pirrig och go. Skulle vilja ut och dansa!!!!!

<3<3<3


Söndag

Lugn söndag i lägenheten, tillsammans med Ruthan! Snart ska jag dock släppa ut henne hon behöver ut och springa en stund! Men skönt att bara vara hemma och ta ser lugnt.

Nu ska jag sätta mig och titta på så mycket bättre. Det är Sylvia den här veckan så jag hoppas Darin, uggla, Pugh, Olle, miss Li och Maja har gjort ett bra jobb med låtarna!


Something borrowed

Haft en seg lördag! När jag egentligen borde passat på att städa lägenheten och gjort annat nyttigt. Istället låg jag i sängen hela förmiddagen och kom inte in i duschen för att pigga upp mig förening vid 14 tiden!

Men då kom jag igång med att städa lite iallafall kände mig endå nere dock! Runt 17 hörde Linnéa av sig om att jag var välkommen dit och nu sitter jag här i soffan hemma hos dom och sneglar på something borrowed!
Hoppas jag muntrar upp mig lite!


Whisper of the heart

Jag brukar komma hem efter jobbet fixa lite mat, äta, fixa lite hemma och sen sätta mig ner och läsa när jag har en oplanerad kväll.
Ikväll när jag kom hem fixa jag lite mat sen satte jag mig med en filt och satte igång en anime film (jag var helt slut hade kunnat somnat där och då) men filmen hette whisper of the heart och jag hade inte sätt den förr och jag tyckte det var en bra och jätte fin film. Jag rekommenderar er att se den!


Lille bror och nalle

Idag läste jag en kapitel bok för 4-5 åringarna. Den boken heter lillebror och nalle. Nån som känner igen den?
( Jag minns att jag fick den läst för mig när jag var liten och tyckte den var väldigt bra!)

Jag gick riktigt in för att läsa den här boken ( när en dörr öppnades gjorde jag knarr ljud när han spottade i händerna spottade jag i händerna osv)

Ungarna tyckte det var sjukt spännande och när jag läst 2 kapitel och tyckte det var dax att sluta ville dom höra mer. Roligt när det är så tycker jag. Jag blir varm och go inombords då!

Samtidigt blir jag dock lite ledsen för jag får ju inte läsa färdigt den för dom och jag önskar att jag hade mina egna 4-5 åringar (alltså en fast avdelning med 4-5 åringar) som jag kunde läsa lille bror och nalle för!
Men men den dagen kommer så länge får jag nöja mig med idag och min varma go känsla inombords! <3


Sova....

Det är vad jag ska göra i helgen! Har varit riktigt trött på morgonen nu i lite mer en en vecka och det brukar inte jag direkt vara (lite trött är man hu såklart alltid på morgonen men det är mer än lite)

Men jag tänkte på det extra mycket idag när jag kände att det är en ganska rolig arbetsdag med gympa med 3-4 åringar på förmiddagen och sen skriskor med fritids på efter middagen och allt jag kan tänka på är att krypa ner i sängen och ringa mig sjuk! Självklart har jag inte gjort det!

Dock la jag mig i sängen med klädena på och sov en kvart till innan larmet ringde för att jag måste gå!

Så kort sagt i helgen ska jag sova!!


Veckan har knappt börjat dock är den nästan slut...

Tiden går så fort man hinner ju inte med i morgon är det torsdag, och sen är fredagen här, så är det helg igen tyckte nyss det var helg!

Den här helgen är helt oplanerad första helgen på länge och vet inte riktigt va jag ska hitta på men det kanske dyker upp nått kul...

Jobbar i allafall! Jobbat den här veckan får se om det blir nått på fredag bara, men sen är jag bokad måndag till torsdag nästa vecka vilket känns bra! Men det är 3 korta dar nästa vecka så jag hoppas fritids vill ha mej lite men vi får se! Nu ska jag sova börjar 7 imorgon!

Natti natt


Slarv Maja!

Nu har jag inte skrivit igen på länge fy på mig!

Kort sammanfattning:
Helgen 10-11/11 var jag på kryssning.
Tillsammans med några singel kompisar. Vilket var kul! Väldigt roligt att dansa!
Veckan 12-17/11 jobbade jag.
Inte onsdagen, men måndag, tisdag och fredag jobba jag på en skola vilket jag inte riktigt trott varit min grej, men det är faktiskt ganska kul när man får vara med dom lägre åldrarna.
Helgen 17-19/11
Nu räknade jag med fredag för vi (jag och min bror åkte hem till pappa och firade sen farsdag. Vilket jag tror han gillade sen var jag på fest på lördagen vilket var sjukt roligt!

Jag måste gå ser jag ska träffa Linnéa för att simma om tio minuter och jag har inte dragit på mig kläder än!


Nytt ställe, ny avdelning nya barn.

När man kommer och jobbar på ett helt nytt ställe eller ett ställe där det var vääääldigt länge sen man var på. Då känns det som man suger i sig information.

Man ska lära sig alla barnens namn, vilka som är blyga och vilka som man kan busa lite med utan att det blir kaos, hur personalen är och hur man kan bäst göra dom till lags med otroligt mycket mera.

Därför är det jätte svårt att bara jobba en dag barnens namn hinner jag oftast snabbt men nu har jag varit på samma ställe en vecka det är awesome efter nån dag vet man hur det mesta funkar och man kan slappna av lite mer. Men jag blir förvånad över hur mycket jag märker jag har öron och ögon överallt ( inte bokstavligt talat men det känns så)

Slutsats: jag gillar min jobb, jag gillar verkligen mitt jobb!


Trött!

Väldigt bra dag på jobbet idag!
Men jag sov jätte jätte dåligt eller somnade vid halv 12 och vaknade vid halv 2 och kunde inte riktigt somna om så nu är jag riktigt sugen på att hoppa i säng istället sitter jag här i soffan och försöker få tiden att gå!


Jobb

Blev uppringd halv 8 i går morse och då hade jag försökt kliva upp i en halvtimme redan ( vilket känns meningslöst om man inte kommer att få jobba för dagen blir sååå lång.)

- kan du jobba?
- Ja säger jag som inte är bokad någon annanstans!
- kan du komma till frukost? Om en halv timme.

Jag blir stressad men satsar på det. upp ur sängen på med kläder, trycker i sig lite fil, borstar tänderna och ut ur lägenheten och hann precis till jobbet ( vilket jag inte riktigt förstår hur jag hann. Började då jobba på två avdelningar jag inte jobbat på på ungefär 3 år. Spännande! Fortsätter jobbandes idag!


Smink

Blev sminkad av en av mina bästa vänner idag. Hon håller på och går en kurs och behöver några att leka smink docka och självklart ställer man upp. Hon är duktig och jag önskar jag kunde sminka ordentligt!

Här är en före och efter bild!


Kryssning IDAG... Nä vänta nästa vecka!

Haha så klumpig man kan vara jag trodde jag och ett gäng kompisar skulle åka på kryssning idag och i morgon så jag åker och lämnar katten hos mor och far, lånar en resväska, börjar packa lite och skickar några frågor om till kompisen Maja. Majas svar är Emmy vi åker nästa helg! Hahahahaha tabbe!

Nu va det visst så och jag får åka ner till päronen och fira allhelgona med familjen istället! Det blir bra det också <3


RSS 2.0