Du fattar inte!

Skolan är skit utan dig utan dig skulle jag inte gått denna linje med denna klass så länge som jag gjort om inte du fanns!!!

Det var egentligen inte Järvsö grejen jag blev sur på, och jag blev inte heller direkt sur, jag blir besviken och ledsen. Jag blir glad när du säger att du ska följa med eller komma men sen när du säger nej så blir jag så besviken för jag har blivit lurad även denna gång fått i mig hopp om att du skulle med och sen ångrat dig!

Visst du har ont om pengar men jag med och endå lägger jag ut pengar som jag kan göra med dig gör saker som du frågar om jag vill hänga med på, gör du sånt för mig?? Ja, 1 gång och det var nyligen dom 2 andra åren då? I en vänskap måste man ge och ta och det känns som i den här vänskapen ger och ger jag, men jag får inget att ta!

Jag tycker så otrolig mycket om dig men ibland exploderar jag av känslor som idag, idag var en sjuk bra dag fram till vi skulle hem och grejen är att du frågar liksom inte ens:
"Nej men blev du ledsen nu?"
du säger inte heller:
"A men du jag är ledsen men jag har verkligen inga pengar den här gången en annan gång!"
Du märkte ju att nått gick snätt istället för att du också blir sur kan du väl försöka prata om det! Jag vill prata om det!!!
Jag lämnade dig på hm för jag orka inte, jag orka inte höra dig säga att jag var sur jag var inte sur jag var ledsen!
varför förstår du inte mig??

Jag älskar dig ju gumman men det måste bli en ändrig (en liten en) annars orkar inte jag!

Simple plan rockar fett!

Hej hå! Nu är det den 29 Januari jag har varit på bra humör sen 18 jan när jag fick reda på att Simple plan skulle komma till rockbjörnen den 24 Jan det var en succe åå va jag älskar dom killarna är så lycklig för att dom kom också dom kunde inte ha valt en bättre tidpunkt! och 29 mars är dom tillbaka igen med sin egen konsert
LYCKA!!!

Lycklig, Lycklig, Lycklig!!

Simple plan kommer till sverige!! Simple plan kommer till rockbjörnen och jag Emmy Carina Högfors har en biljett!
Yes tack SP för att ni kommer hit jag behövde det så sjukt jävla mycket och jag veta att det bara är för en låt men fan va bra!!!
Älskar er!!!!!!!

Hej bloggare!

jag har fått veta att jag har två ig som jag måste fixa nu! En i Fsf och den kursen måste jag klara och en i Psarb!
Läraren som vi har i Fsf är helt dum i huvudet hur ska jag kunna klara den kursen!!

Nej men ärligt vad har jag någonsin gjort henne va ger henne rätten att trycka ner mig medans dom andra sitter och tittar på, vad ger henne rätten att peka ut mig för klassen och säga vad jag gjort som inte hennnes små favorit elever gör exakt samma sak fast hon inte bryr sig visst jag godkänner att vi kanske inte skulit hållit på med det på lektionen men va fan alla gör det det är bara som om hon letar att jag ska göra fel! Jag är trött nu och vill igentligen inte gnälla men hon ger mig inget val!

Men i allafall efter en lång och jobbig skoldag kommer jag hem och vet ni då va mamma berättar JO!!! ATT SIMPLE PLAN kommer på rockbjörnen Emmy steg flera meter och som om den dåliga skoldagen spolats bort eller iallafall känns som det var flera år sedan!! Simple plan kommer till sverige!!
JAG ÄLSKAR DOM! Dom måste förstått jag jag behövde dom därför beslöt dom sig för att åka hit!!!
Love you!


Suck jag hatar mig själv!

Jag är trött jag är inte bra trött utan jag är mega trött jag har gått en vecka i skolan och är redan lika slut som innan julovet jag vill inte gå i skolan längre jag vill ta studenten med G i alla ämnen och hoppas på det bästa men  just nu ser det mörkt ut för Emmy! 

 Jag skulle bara vilja resa bort som min kompis sa idag "Jag skulle vilja ta med mat till mitt sommar ställe och bara sitta där i 2 veckor utan tv utan dator utan mobil och bara göra ingenting att bra vara"
fan va skönt!! Synd bara att det är omöjligt att genomföra!!


Nytt år, ny inställning!!

Nu har nästan hela jullovet gott skolan börjar igen i på onsdag och i morgon ska jag jobba!

jag fattar mig kort eftersom mitt långa utlägg råkades slängas!

Jag ska sluta äta sockerm bomber detta år och hoppas på att förlora massa fläsk! Jullovet som är slut om 3 dagar har varit underbart och att komma tillbaka till skolan är mindre underbart eftersom jag inte gjort något av det jag tänkte jag skulle göra på lovet!
I morgon ska jag jobba eftermiddag på Solgården! och det ska bli skönt även fast jag just nu önskar att jag slapp tack för mig och ha det bra!
puss o kram

RSS 2.0