helg

Det är praktik i morgon och det ska bli så skönt 4 veckors uppehåll från skolan och alla jobbiga klasskamrater! Jag har ingen ångest denna söndag för första gången på jag vet inte hur länge! Det ska bli kul med praktik hoppas barnen gillar mig!

Har varit hos mormor och morfar och städat idag! jag städade morfars rum och för alla som känner min morfar vet man att detta inte är en enkel match, det var inte riktigt klart när jag gick men tror mormor och morfar fixade det själva! Mormor var i allfall jätte glad för hjälpen och jag tror att morfar uppskattade den också jag är bara glad att jag kan hjälpa!

Sen vill jag bara säga att jag älskar min pappa även fast han har sina brister är han världens bästa pappa!!
GLÖM INTE DET!!
Puss o kram


Torsdag kväll!

Det var för att jag sa att allt började bli bra igen att jag började bli på bättre humör sket sig allt nu är jag åter igen nere i slumen nu är jag längre ner än var jag var tidigare! att bli påhoppad av sina klasskamrater på detta sättet var otroligt jobbigare än jag trodde var  endå beredd på att det skulle komma men endå inte!

Nu är jag trött och ledsen och känner ingen ork och att berätta vad som hänt för pappa när han kommer hem, har jag inte heller lust med att berätta för mamma är rädd att dom inte ska förstå eller att dom inte tar min sida och jag orkar inte det om jag ska berätta detta måste dom ta min sida annars går jag under!

Ska färga håret ikväll (i morgon ska vi ta klassfoto vilket man absolut inte har lust med nu!!!) det ska bli lila! som jag hade det för saknar den färgen!

Alla mina vänner hör nu av sig och frågar hur det är också min klassföreståndare till honom visste jag inte riktigt vad jag skulle säga! man lägger på sig en fasad för andra människor som bara ens vänner kan knäcka!

Tack alla vänner för att ni finns förstå hur mycket jag älskar er! Vad skulle jag göra utan er!!!

Torsdag morgon!

hej jag försov mig idag så nu sitter jag här! Missar religonen roligaste lektionen på hela veckan! Sen kommer jag lagom in till provet som vi har i fsf! Fan va jag hatar den läraren ibland asså!

Men i allfall förutom att jag ligger efter med allt i skolan så ska jag inte klaga! Jag har börjat känna mig gladare nu på senaste tiden tycker det är jätte skönt för jag var ju så himla grining typ hela okt!

Lovet var jätte skönt man behövde verkligen vila upp sig lite jag gjorde visserligen ganska mycket men det var mest bara roliga saker! Jag jobbbade två dar det var faktiskt ganska skönt , sen var jag på krogen med 3 vänner jätte kul, var till fullerö med mor och mormor, spela bowling och biljard och va med vänner!

Sen har jag köpt en ny mobil jag är jätte nöjd med det köptet och tycker jätte mycket om den jag kan komma på mig själv att jag försöker lite diskret visa upp den så alla ska se vilken fin telefon jag har haha :p töntigt va :P

Ja ja nu måste jag i allfall sticka och fixa i ordning mig för skolan! hejpa!

RSS 2.0