Lördag gratta kusin!

Hello! Idag blir det ganska kort jag håller på att packa för tidigt i morgon åker jag till fjällen (Åre) det ska bli super kul, tillsammans med Carro hennes pojkvän och min brors bästa vän Erik och min bror! Det ska bli super kul! Men jag kommer vara borta från internets värld!

I eftermiddag åker vi till kusin Frida som har fyllt år ska bli kul för det var ett tag sen jag träffade släkten känns det som!
Men när jag kommer tillbaka från fjällen så blir det ny släkt träff för då är det nån annan som fyller år! Kan ni gissa vem det kan vara?!

Puss

Underbart!

Hej hå!

Nu är jag hemma igen efter att spenderat två nätter hos min väninna Sandra som också varit med i pjäsen. Det har varit full rulle och nu är jag faktiskt ganska slut! Min röst är bevis på detta den är väldig rosligt! men jag bryr mig inte detta var underbart och jag skulle vilja göra mer mer MEEER!

Jag var super nervös i onsdags vid första föreställningen och det var synd att mina vänner Carro och Robert kom och tittade då jag var mycket bättre på torsdag kvällen när pappa, mormor och pelle var och tittade! Jag fick en blackout under onsdagen som bara min dramalärare Anna-lena märkte för jag hade inga repliker just då men jag satt och tänkte VA FAN Ska jag säga! Haha men det gick bra!

Morgon föreställingarna var jag mindre nervös på jag hade ju min barn från både dagis och fritis där båda dagarna och min  mamma satt i publiken på torsdag förmiddag tillsammans med hennes elever! Det var faktiskt jätte kul! Även Jennifer som är en av mina arbetskamrater på marieberg hade tvingat sig och några av dagis barnen för att hon gärna ville se den! Det var jätte kul!

 Jag är super nöjd med alla som var med och spelade upp! Min "besätting" var underbara! Och speciellt tack till "Durk" Som var väldigt hjälpsam under dessa dagar! Alla var super duktiga och även sandras "besättning" var suveräna. Jag kände mig stolt över allihopa! vi har jobbat hårt med detta och det blev succe!

Och Anna-Lena vår drama lärare är verkligen bäst det är svårt och beskriva hur underbar hon egentligen är! Hon är posetiv och glad och lyckas verkligen uppmuntra oss på alla sätt och vis! Och hon är en otroligt människa! Jag önskar henne allt gott! Glad att hon blev våran drama lärare i slut ändan och att hon gör detta möjligt för oss! <3

Nu ska jag faktiskt sova en stund för jag är otroligt trött har sovit dåligt dessa nätter men nu ska det väl inte vara några problem! 

 

Jakten på sjörövarskatten

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit väldigt upptagen! Vi ska idag spela upp våran teater vi jobbat med så länge så jag ska snart åka iväg och öva sen kör vi första föreställningen ikväll kl 19 i frösåkershallen sen håller vi på till fredag eftermiddag!
Det kommer bli kul och mina nerver är faktiskt ganska lugna nu! jag har gått och varit nervös i en vecka men nu hade vi ett mini genrep igår och då kändes det bra och det jag inte kunde då övade jag och min kompis efter och vi ska åka in tidigare och öva även idag! Det kommer bli bra!

Sen har jag klippt mig! Klippt upp det bara gjort det till en frisyr jag tycker det är så tråkigt när det bara hänger!
det var i måndags och jag gjorde det i Uppsala och då passa jag på att träffa maja och fråga om läget!
OJ herregud kl är 12 jag ska åka en timme och jag är långt ifrån klar!
Men om ni vill titta är det bara och dyka upp idag eller i morgon kväll kl 19! För tyvärr är dags föreställningarna bara för barn!
Men det vore trevligt att se lite vänner där!

Puss o kram

Ledsen igår glad idag!

Usch jag hade en riktigt nere dag igår jag vet inte om det var för att jag var sjukt trött och att mina serier jag satt och titta på bara var sjukt deprimerande!

Så jag gömde mig i källaren i stort sätt hela dagen när pappa kom hem hade jag fått brev från Csn hade det inte varit för att han i stort sätt tvingade mig att öppnade de hade jag inte vetat att jag slapp betala tillbaka studiebidraget för februari månad vilket jag har gått och nojat mig för i typ en månad nu! men mars studiebidrag behöver jag betala tillbaka men det förstår jag ju och dom pengarna har jag kvar nästan allt av!
Känns skönt att entligen veta hur mycket pengar jag kan röra mig med! Denna månaden har jag inte vågat gjort någoting alls med mina pengar så vissa av mina kompisar anser väl att jag är skit tråkig vi det här laget! Men i april återgår mitt liv till lite mer av det normala känns super skönt!

Idag ska jag jobba till halv 5 sen ska jag ha teater från halv 6 och idag ska jag köra utan manus! det kommer gå bra! tror jag :P
Sen skulle jag få sova hos Sandra vilket känns jätte bra för då behöver inte päronen bekymra sig över att hämta mig ikväll och sen åker jag till uppsala för att träffa carro på torsdag vilket ska bli kul för jag har inte träffat carro på...... Ja hur länge sen var det egentligen jag träffade carro?! Det var länge sen i allfall! nu måste jag gå annars kommer det sluta med att jag missar bussen och det har vi inte tid med!

Hej på er!

tisdag! Gud vilken mesig rubrik!

jag är så fruktasvärt trött idag, jag har lust att bara skita i allt och gå och lägga mig igen jag behöver ju endå inte göra nått idag!
Men nej jag blir nog uppe i allfall!

Ska gå till mormor och morfar och fråga hur det gick för morfar på sjukhuset igår för han skulle dit och höra varför han hade lågt blodtryck så vi får väl se!

Mamma är i lettland hon åkte i söndags och kommer hem i morgon kväll! Det som är skönt med att hon är borta att man kan bara vara hemma och behöver inte känna att man måste tvätta tusen liter tvätt eller massa annat. Men endå så har jag tvättat idag och plockat i köket men nu är det ingen som sagt åt mig att jag måste göra det! Vilken härlig känsla hahahah :p
Men det tråkiga är att jag älskar min pappa men han kan verkligen inte fråga dom här frågorna som man vill få tex. Hur gick det på jobbet idag?! Hur går det i teatern kan ni replikerna nu?!
Såna frågor som man vet att mamma skulle ställa!
Men men! Nu ska jag gå och ta mitt pencelin innan jag glömmer det!
Hej då!


Herman is back! :D

Fick tillbaka Herman i va var det?! Torsdags! Yeah! Men nu är det tydligen nått fel på batteriet så jag måste köpa ett nytt men jag tänker inte klaga på det!

Idag har jag flyttat in möbler i källaren det blir faktiskt rikigt fint! Om jag hade haft ett badrum nere i källaren hade det varit perfekt då hade jag haft som min egen lillla lägenhet i allfall! Men nu är det inte så men jag är nöjd ska fortsätta i morgon måste fylla mina hyllor med saker och sen måste jag få i ordning uppe så att det blir fint där uppe med det tar jag när jag är klar där nere!

Tittade också på melodifestivalen ikväll satt och diskuterade det med min bror över msn! Men vi båda tyckte faktiskt det var riktigt dåligt! Jag försökte verkligen tycka om låtarna men nej!

Sämst till minst sämst
Peter Jöback
Jessica
Darin
Andreas
Pernilla
Ola
Timoteij
Anna
Salem
Saade

vet inte min kusin påstod att jag hade Björn Gustafsson abstinens och det kanske jag har också, jag tycker faktiskt även att pogram ledarna var ganska tråkiga men dom var ju dock bättre än petra mede! Men men nu ska jag sluta klaga!

så jag går och spelar sims! För det kan jag göra nu när Herman är tillbaka YEAH!!!


Min bror <3

Jobbade igår efter jag slutat åkte jag hem till brorsan en stund! Tänkte varför inte jag har inget att göra och jag pratar sällan men brorsan nu förtiden!
Gick dit och plingade på dörren och han såg förvånad ut när han öppnade haha det är inte varje dag syrran kommer på besök!
Först pratade vi lite mest om hans nya tv spel ps3 som han var väldigt stolt över! Glad för hans skull!
Sen drog han fram Gittaren vilket han alltid gör när jag är där och jag kan inte hjälpa det men jag älskar det, svensk musik kopplar jag alltid till min bror och det är inte så konstig heller för dom stunder vi har tillsammans lyssnar vi alltid på sånt innan han flyttade hemifrån så var det alltid när vi satt i hans bil och skulle åka nånstans då drog han igång han musik och så sjöng vi till föresten innan var det keyboarden han spela och jag sjöng. Nu är det gittaren och vi båda sjunger och han spelar! Jag tycker det är underbart! Nu nämnde han att han skulle lära mig spela eftersom han har två gittarer och jag hoppas han håller det men jag vet inte känner jag min bror rätt tror jag inte det blir så men det gör inte så mycket!
Men jag tänker försöka besöka honom oftare så där det är faktiskt skönt att spendera lite tid med bror min!

Idag vaknade jag av ett sms av en kompis hon ville att jag skulle följa med på en konsert som jag tidigare sagt att jag inte har råd att åka på! Vilket jag inte har heller och nu erbjöd hon sig att betala för mig och det var otroligt frestande men jag beslöt mig för att vara hemma. jag tror det är bäst eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk. Sen har jag ju den förbannade teatern ikväll som jag ijuförsig är sugen på att hoppa över för jag är fortfarande irriterad på Sandra, men det är kanske bäst att förklara för henne hur jag känner istället, men det jag känner kommer hända är att vi kommer känna varandras irritation för jag sms henne i måndags kväll och sa att jag var arg på henne så vi får väl se hur det går ikväll!

Men nu ska jag gå och fixa lite
hej då 

Trött, tröttare, tröttast

Sorry att jag inte skrivit på ungefär en vecka! Men jag har jobbat och när jag jobbat färdigt har jag varit helt slut! Inte så konstigt för i går (söndag) åkte jag in till sjukhuset och dom berätta att jag igen har halsfluss!

Igentligen fatta jag inte varför jag inte åkte in tidigare för jag förstod ju att det var det det var och i fredag somnade jag runt 7 tiden i soffan för att jag var helt slut efter en lång arbetsdag och mamma hade svårt att få liv i mig sen!
Nu går jag igen på pencelin! Vilket jag hoppas bitter denna gång för jag är faktiskt riktigt trött på detta nu!

Jobbade idag på fritids och var ganska trött efter det men försökte raska upp mig och gick mot teatern när jag kommer dit får jag reda på att Sandra inte ska komma och då kände jag mig besviken dels för att hela hennes gäng var där idag! och då gäller det att man är pigg och glad och ger dom posetiv feedback för att det ska gå bra för dom! Det är likadant för mitt gäng man måste peppa dom! Och som jag känner just nu har jag egentligen inte ork att peppa båda grupperna! I början gjorde jag inte det heller utan körde min grupp! men samtidigt vill jag ju att hela pjäsen ska bli bra så därför drar jag mig upp på scenen och hjälper dom!

Men nu är jag verkligen helt slut och ska faktiskt gå isäng men jag är också arg! Jag vet att Sandra har sina anledningar att inte kunna komma men detta var en viktig gång och dom flesta var duktiga idag! Det är dom här gångerna Sandra inte ser! Jag upplever dom flesta i denna grupp som väldigt duktiga i skillnad mot häxan naga dom var också duktiga men dom behövde mycket mer pusch än va dessa gör! Det är två jag känner behöver riktigt pusch men det börjar gå framåt nu! Men för det behövs Sandra!

Nu plinga det på dörren så jag ska gå! Hej då!

Ingen bra ide!

Jag åkte och jobbade vilket förmodligen inte var så smart eftersom jag inte var riktigt frisk än och nu känner jag mig helt slut, och har ondare i halsen och hostar som en tok och när jag tog feber märkte jag att jag faktiskt hade feber igen inte mycket men tillräckligt för att jag känner det i hela kroppen! Damn!

Men jag började på ett nytt jobb idag och det var ju trevligt jag var på ett fritids i östhammar. Snälla och glada barn, jag fick höra att dom skulle vara väldigt busiga men förmodligen har jag väl varit med om värre och vant mig för jag tyckte att dom var hyftast duktiga!

Men nu är jag trötter och tror jag ska gå och lägga mig och läsa en stund! Hoppas inga jobb ringer om i morgon för då kan jag förmodligen inte säga nej även fast jag skulle behöva en dag till tror jag! Fast endå hoppas jag att dom ringer för jag hatar att sitta hemma

puss o kram

Sjuk igen....

Pratade ju med er i fredags! I helgen har jag legat sjukt i runt 38, 39 graders feber och fruktansvärd halsont!
Det var ju ungefär en månad sen jag hade halsfluss men tror inte det kan vara den som är tillbaka eftersom jag känner mig mycket piggare idag! Jag har ju dock fortfarande väldigt ont i halsen men febern är så gott som borta och jag sa att jag skulle jobba i morgon!

Mer än att jag legat sjuk i helgen i lördags morse TIDIGT alltså kl 4 ringde min mormor, jag som nu sover i källaren och inte har någon telefon där blev förvånad när jag hörde telefonen ringa jag tänkte mamma eller pappa svar väl (dom har telefon på sitt rum) efter en stund märkte jag att inte svarade så jag rusade upp för trappan och såg att det var mormor som ringde paniken slog igenom mig jag titta på klockan och såg att den var 4!

Kan ni tänka er vad som går igenom ens huvud när ens morföräldrar ringer vid den tiden på morgonen?!
Det var i allfall inte så farligt som jag trodde det var verandan som höll på att braka sönder och samman av all snö som ligger på deras tak! Så mormor var jätte orolig så jag blev tvungen att väcka mamma och papap och skrämma slag på dom också! Dom gick över medans jag stannade hemma eftersom jag redan då kände mig kraslig! När jag gick och la mig ingen blev jag faktiskt ledsen jag tänkte fy vilka hemska tankar som kan komma så där fort! Fy!

Ringde också om min dator idag! Den har varit borta i ungefär 3 veckor nu! och när jag ringer påstår dom att det nummer jag har till datorn inte är rätt nummer! Jag drabbas av panik! Min dator var är den! Han frågade om jag hade nummret som stod under datorn och jag sa att jag inte hade det och sen fråga han om jag visste vart jag skickat den och då kom jag ihåg att det stod Växsjö på lappen och det var nog tur det annars hade det blivit svårt att spåra den! Men tydligen hade dom blivit tugna att byta ut hela innehållet i datorn förutom hårdisken! Så det var nog väldigt bra att jag skicka in den! Dom skulle ringa mig ingen på fredag och berätta hur det gick! Så nu känns det bra igen!

skriver mer en anna dag puss på er

RSS 2.0