Bra vecka!

Jag hade nådigt ont i magen i måndags morse men efter det har jag värken haft ont eller mått illa vilket har varit awesome jag tror det är första gången sen typ oktober! Dock har jag varit lite förkyld halva veckan men man kan ju inte få allt haha!

Hade Angelin på besök i torsdags vilket alltid är jätte roligt! Sen var Carro här idag (lördag) vilket också var super kul! Underbart med vänner <3


Släkt kryssning!

Vi skulle på släkt kryssning hela gänget men det blev inte riktigt så först droppade kusin A av tillsammans med sin flickvän J för dom skulle åka utomlands, min kära store bror han halkade förra helgen och bröt sin fot stackarn med andra ord ligger han i plågor och kunde inte åka med. Nu är det bara mamma, pappa, moster, Frille kusin F och hennes man J men när lördagen och kryssnings dagen kommer har kusin F legat i feber hela natten så nu är det mam, pap, moster, Frille och jag kvar! Det gick inte att få tag i en vän som kunde åka med så kort tid innan men jag åkte endå och hade väldigt roligt tycker det var lite synd att jag inte hade nån danspartner! Men jag gillar mina lite "äldre släktingar" och längtar till nästa släkt kryssning och hoppas att alla kan åka med!


RSS 2.0