Låt on my brain!

Don´t matter what you look like
Don´t matter what you wear
How many rings you got on your finger
We don´t care
Choir: (No we don´t care)

Don´t matter where you come from
Don´t even matter what you are
A dog, a pig, a cow, a goat
Had em all in here (we had em all in here)

And they all knew what they wanted
What they wanted me to do
I told em what they needed
Just like I be telling you

You got to dig a little deeper
Find out who you are
You got to dig a little deeper
It really ain´t that far

When you find out who you are
You´ll find out what you need
Blue skies and sunshine guaranteed
You got to dig (dig)
You got to dig (dig)

Prince Froggy is a rich little boy
You wanna be rich again
That ain´t gonna make you happy now
Did it make you happy then? No!
Money ain´t got no soul
Money ain´t got no heart
All you need is some self-control
Make yourself a brand new start

You got to dig a little deeper
Don´t have far to go
You got to dig a little deeper
Tell the people Mama told you so

Can´t tell you what you´ll find
Maybe love will grant you peace of mind
Dig a little deeper and you´ll know

Miss Froggy, might I have a word?
Yous a hard one, thats what I heard
Your daddy was a loving man
Family through and through
You your daddys daughter
What he had in him you got in you

You got to dig a little deeper
For you its gonna be tough
You got to dig a little deeper
You ain´t dug near far enough

Dig down deep inside yourself
You´ll find out what you need
Blue skies and sunshine guaranteed
Open up the windows
Let in the light children
(Blue skies and sunshine)
(Blue skies and sunshine)

Nej men har man sätt det snöar!

Hej hå!

Det snöar :( jag som tänkte ta Tessan tidigt i morgon för att ta mig till jobbet men nu ser det ut som det blir bussen! Suck kommer jag få vänta år på att få komma hem med bussen istället! Crap!

Aja Jag har jobbat igår och idag! Härligt! Igår Dagis M, Fritis idag bara dagis M, I morgon ska jag också vara där! En av mina vikarie kollegor är i fjällen! Så därför får jag jobba några dagar! Jobba ju tre dagar förra veckan också så det blir en fet check i slutet på nästa månad YEAH! Haha så fet blir den nog inte men den blir betydligt fetare än den som kommer den här månaden hihi!

Nej nu ska jag gå see you later!

ON MY BRAIN!

I'm two cups into my coffee break
I'm sitting alone in the cafe front way
Reading all by myself
I'm Turning my cell off just to breathe
'Cause everyone I know just keeps calling me
And I just need a little time

Cause I've overcommitted myself
I guess this is growing up
I'm sleeping so little these days
I guess this is growing up
I'm feeling things are about to change
I'm guessing this is growing up
Yeah, I'm guessing this is growing up

And my mom hates my guts
She has every reason to
From all the things I do
And it breaks me just to know
That I have torn her apart so many times
So many times

I don't wanna change, I wanna stay right where I lay
Eyes closed, head down on the pillow,
Better change, before it's too late,
I'm guessing this is growing up...

Now I'm done with my coffee break
I turn on my phone
Now that I've grown up

Natta!

Hello bloggen!
Nu ligger jag i min säng och funderar på om det kanske är dags att sova! Har sutttit hela kvällen och snackat skit med mina föräldrar och några av deras vänner! Det var faktiskt trevligt och jag testade ett rött vin som smakade blää och ett vitt som faktiskt var väldigt gott! Så I kväll har jag drukigt lite vin! Det är inte ofta det händer Fröken Högfors!

Jag ligger och lyssnar på forever the sickest kids dom är faktiskt ganska bra! Men jag är trött nu och ska nog stänga av!

Mycket annat har inte hänt mig här i helgen jag har ju mitt sims beroende för tillfället så det har jag spelat i stort sätt hela dagen förutom att jag gjorde en limepaj som faktiskt blev väldigt god som efterätt till mina pärons gäster som kom idag! Sen rensade vi ut lite gamla jackor också på förmiddagen och såklart veckans melodikryss!

Nej fy jag ska sova nu!
natti natt

Saknar er!!

Helloj!

Imorse blev jag väckt av ett av mina arbeten som ville jag skulle komma och jobba! Jag hoppa så klart upp ur sängen lycklig för att jobba enu en dag! Kom upp ur min mörka källare och ser att solen lyser och blir mer glad för att det är sol och vi förmodligen kommer vara ute hela dagen på dagis så då kommer man få lite färg i nyllet!

Igår försten var jag också ute hela dagen tog moppe till linnea och där satt vi ute och spela lite spel och snackade skit! Trevligt trevligt!

Igen till idag jobbade till halv fem så tog jag bussen hem när jag klev av här hemma kom jag ju på! "FAN det är onsdag idag!!! Jag har teater!" Så det var bara att gå hem slänga i sig maten, först tänkte jag ta moppen men pappa sa han kunde köra mig så då körde han mig till teatern så jag kom i tid i allfall så det var ju bra!

Men det jag tänkte skriva om idag är hur mycket jag saknar mina vänner, även teatern männsikorna har man ju inte träffat på ett tag nu så det var härligt att träffa dom! Men uppsala vännerna var jätte länge sen jag såg känns tråkigt men jag har inte heller några pengar att resa in och träffa dom för! Men jag hoppas vi kan träffas snart! Så länge får jag nöja mig med att jag har min linnea! Som typ jobbar hela tiden just nu! Men hej jag ska inte gnälla!

Puss på er alla vänner och alla andra med för den delen!

Dagisfröken!!!

Jag vet att man ska säga barnskötare eller förskolelärare för det låter bättre i vuxnas öron man låter mer utvecklad eller nått då! Men jag tycker det är skit samma jag gillar ordet dagisfröken speciellt när det kommer från barnen!

Blev uppring i morse om att komma in och jobba och jag var inte sen på att säga nej! Jag satt hemma hela förra veckan och det tyckte jag var skit tråkigt!
Nu fick jag åka in dom ringde en jätte bra tid så jag behövde inte stressa iväg till bussen! När jag kom in fick jag jobba på en avdelning jag inte jobbat på så mycket förr! Personal och barn var super trevliga! Jag föll pladask för dom lilla småttingarna på avdelningen vilket jag inte brukar jag brukar tycka det är roligast med dom lite äldre barnen som man kan prata och busa lite med! Men dessa småttingar kunde man inte annat en älska!

Jag älskar att hoppa runt och träffa nya skulle kunna göra det jämt fast det skulle kännas skönare att ha ett fastare vik, för nu vet man aldrig om man får jobba i morgon eller inte!

Men när jag kom hem var jag ute och körde med tessan det gick bra idag faktiskt! Sen när jag kom innanför dörren ringde brorsan och undrade vart man höll hus! Då prata vi lite skit om mitt 3 och brosans jobb! Skönt att lätta lite på trycket! Nu hör jag hur någon rör sig på övervåninge så jag ska gå upp och prata lite!

tjilivippen!

Äsch

Jag tänkte skriva lite eftersom har sjukt tråkigt just nu! Men så började jag inse att jag inte direkt hade nått roligt att skriva!
Jag har varit hemma hela veckan för ingen har ringt mig om jobb! Åkte till sthlm i tisdags eller va det onsdags?! Skit samma nån dag och på fredagen åkte jag med päronen till Ikea! Mamma har ju ritat upp ett nytt köp på deras hemsida eftersom vi ska göra om köket i sommar! Så vi var in för att fråga om hennes ritning var bara vilket den var men hon som kolla på den gjorde om typ allt i allfall haha :P men mamma blev super nöjd och fick sin hörnspis som hon velat ha så jag är glad för hennes skull! Det kommer säkert bli jätte fint när det är klart!
Sen var jag till Biltema och köpte ett nytt batteri till Therese Wiktoria Svensson (Tessan) så hon skulle gå lättare men idag när jag var ut gick det inte som jag ville och eftersom jag varit super irriterad hela dagen låste jag henne och gick därifrån orkade inte hålla på!

Det är typ det för jag tänker inte ta upp mitt samtal med 3! Jag har bredband via 3 och jag hatar det! 3 gör livet surt för mig! Men som jag sa jag skulle inte gå in på det! Nu hoppas jag folk ringer mig den här veckan för jag blir helt störd av att sitta hemma!

hej då

Påsk, Födelsedag, Sthlm.

NU SITTER JAG PÅ LENAS STUDIO! VET NI ATT DET ÄR EN TATUERARE? DET ÄR DET I ALLAFALL. DET ÄR INTE JAG SOM SKA TATUERA MIG UTAN LINNEA! NU ÄNTLINGEN KOMMER HYLLNINGEN TILL MIG HAHA NOT! MEN JAG HAR SJÄLV BLIVIT SUGEN NU TACK VARE MAMMA FÖR JAG SKOJA MED HENNE INNAN JAG ÅKTE HEMIFRÅN OCH LOVADE ATT JAG INTE SKULLE KOMMA HEM MED EN TATUERING DÅ SÄGER HON ATT HON NOG INTE SKULLE TYCKA DET VAR SÅ FARLIGT! SÅ NU JÄVLAR!!! HAHA NEJ DÅ SKA JAG TA NÅN SÅ SKA JAG HA BESTÄMT VA JAG VILL HA OCH VARA NÖJD MED DET! INGA INPULS GREJER FÖR MIN DEL INTE! JA JA NU TÄNKER JAG NOG LÄMNA BUTIKEN FÖR ATT GÅ OCH TITTA PÅ DJUR LITE LÄNGRE NER PÅ GATAN! MAN KANSKE SKA KÖPA SIG EN SÖT LITEN HAMSTER ELLER VA TYCKER NI?

RSS 2.0