HEJ!

Hoppsan alla Blogg läsare!
Idag är jag på otroligt bra humör känns skönt behövde det :D
Har varit på Gymansie mässan idag i Uppsala och berättat om Katedralskolan för alla nyfikna 8-9 som funderade på vad det ska bli för gymnasium!
Var där tillsammans med Angelica från a klassen till en början det var jätte trevlig angelica är så go! Sen blev jag kvar där för min sega bror tog 2 timmar på sig att hämta mig men dte gjorde inget jag hjälpte till och pratade om vår fina skola haha :P Katedral skolan går jag föresten!
Men nu är jag hemma och pratar med halva min msn lista det är jobbigt kan jag säga speciellt när jag ska skriva här samtidigt! Då tänker ni va onödig hon är hon kan ju vänta till hon pratat klart med sina vänner och då svara jag "Ja det kunde jag ha gjort men då hade jag inte kunnat skriva just det här :P"

Nej men nu ska jag fortsätta prata med mina vänner sen ska jag sova för det är ju en dag i morgon också... en skol dag men den ska vi klara för sen är det looooooooooooooooov! Har längtat som fan!
Puss på er allisammans
I LOVE YOU!!

Ångest?

Igår fyllde mamma år! Grattis Älskade mamma! Men nu tänkte jag faktiskt inte prata om det!

Jag vet inte va det är med mig nu för tiden! jag vill bara gråta skolan är pest kan inte sova! jag är så glad för att jag är ledig idag men endå har jag världens ångest för att jag är tvungen att åka tillbaka dit i morgon! Tänkte att jag skulle vara hemma först men en klasskompis ska komma hem till mig och då kan jag ju inte var hemma för då kan hon ju inte komma! Jag är så trött på skolan och vissa jag ser varje dag! Vill bara slå någon riktigt hårt  eller så vill jag slå mina egna knoggar i en vägg! känner mig knäpp när jag mår så här!!!
VILL INTE!!!
men i morgon kommer ju min kompis så jag hoppas att det känns bra då!
Och på Lördag kommer släkten för att gratta mamma och då får jag träffa lilla Siri!!!

Snälla rara låt mig få komma bort från allt skit!

Jag orkar inte längre önskar att jag antingen var miljonär eller att jag vann en resa så långt bort som möjligt så jag kunde slippa allt skit! Jag vill bara gråta fast jag inte kan går och funderar på att slå knytnäven hårt i vägen så jag börjar blöda!! Jag orkar inte och jag har inget stöd från någon! urch vill vara barn igen när man inte hade några bekymmer allts då var man lycklig!!! Want to go back to thoese times!

Ja vet inte va det ska stå här!

Ja nu är klockan 23.49! Jag vet jag borde sova men kan inte var på fest igår det var jätte trevligt blev lite för full men roligt var det!
Idag har jag ångest som fan inte för att jag söp igår vet inte vad jag har ångest för riktigt men jag kan i allfall inte sova!!!
Jag vill kunna sova!

Varför?

Varför är jag vän med henne? varför jag blir bara sårad av det, nedtryckt av det, arg av det! Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen när hon pratar om en kill kompis som hon litar på mest i hela värden men jag då?! Nu tänker ni säkert shit va ego hon är men ni förstår inte!

Jag berättar i stort sätt allt för denna människa men jag känner att jag inte får nått tillbaka visst om hon inte litar på mig mest, visst om hon inte tycker om mig mest, visst om hon inte alltid har roligt med mig! Men något kan hon väl ge! Blir bara besviken och ledsen varje gång och ska jag va ärlig så är jag trött på det varför ska jag vara snäll när hon är störig och irriterad! Visst hon är ju snäll ibland annars tror jag väl inte jag skulle kunna umgås med henne men??

Jag har känslor och jag bryr mig för du är en av mina bästa vänner ärligt talat så är det du som varit mig närmast nu i 2 års tid men nu är jag trött. Trött på... ja vad är det jag är trött på? Jag tror inte du förstår själv (för jag gör det knappt) hur elak du är mot mig ibland du gör det säkert inte medvetet men det sårar mer än något som är det!
Nu har jag bestämt mig det ska ta slut här det har redan börjat tagit slut men att jag ska berätta allt för dig tar slut, att jag alltid ska vara snäll när du är sur tar slut, att jag alltid ska finnas där ska ta slut!

Jag är trött! Kan du förstå det? Jag är trött på att bli ledsen av att min bästa vän aldrig vill vara med mig om det inte är på dina vilkor! Jag vill ha en vän som kan göra något för mig kanske bara ringa någon gång fråga hur det är du gör liksom inte ens det! Vad är det för stil? Jag orkar inte!!

RSS 2.0