Stress

Detta är det värsta jag vet när man ska bort någonstans när man kvällen före eller samma morgon måste tänka så man fått med sig allt!!! hatar det!

Men om en 1 ochen halv timme kommer det vara som bortblåst då sitter jag på bussen på väg mot sthlm och ska köa till Simple plan konserten som är i morgon fy fan va roligt det ska bli!!

Men nu ska jag kila och äta frukost bråttom bråttom!
Puss o kram

Sorry länge sen jag skrev va?

Mycket har säkert hänt sen senast jag skrev vilken jag nu inte exakt minns när det var så om jag upprepar mig får ni ursäkta!

Jag är i allfall på praktik nu på ett kortidshem inom kommunen, trivs bra känner att jag börjar smällta in!
Skolångest som fan studierna går inte alls det står helt still har typ givit upp, det är tur att jag är ledig en vecka mellan praktiken och skolan då ska jag ta mig tid att plugga!

Pelle är hemma igen det har både för och nackdelar! Visst det är skönt att han är tillbaka min käre bror i lyan men jag kan inte gå ner i källaren på morgonen toaletten är typ alltid upptagen, jag har ingenstans i uppsala att sova längre. Men vi har fotfarande samma mys faktor och det är fortfarande inget tjat på mig om saker och ting det känns skönt för hoppningsvis har jag ändrat på mig så att det inte finns så mycket att tjata på eller så orkar mamma inte längre vet inte riktigt!

Det är påsklov den här veckan inte för mig dock, är på praktiken denna vecka istället för vecka 15 för det finns mer att göra nu inte mej imot så länge jag får vara ledig på fredag!!
Men kom ju på i morse när jag skulle ta bussen att fröken Högfors (alltså jag) inte hade nått busskort att åka på pågrund av attt det är påsklov inte kan ju jag åka på skolkortet heller! Jag körde med ärlighet på busschaffisen och det funka bra!

Idag är det våffeldagen och med andra ord min älsta kusins födelsedag hennes 29 för att vara exakt. Kul att träffa alla igen var så länge sen nu!
Det var allt för den här gången!
Hörs snart igen!

RSS 2.0