Good Charlotte!

Good Charlotte!


Bejni! Gittarist och så söt!

Bejni! Gittarist och så söt!


Joel! Sångaren

Joel! Sångaren


Hej!

Tjho var på konsert i Tisdags Good Carlotte! Skit bra! Mer konserter till folket låt dom vara billiga så man har råd att gå också fy fan var kul jag hade och konserten var jätte bra!! Jippi!

Har inte lust med!

har inte lust med att åka till skolan, har inte lust med att göra ett prov, har inte lust med att redovisa, har inte lust med att åka buss, har inte lust med att sitta i skolan, har ingen lust!!! Men vet ni va jag gör dom väl endå!

Svart drama

Läser en bok just nu den är så spännande att jag inte kan konsentrera mig på annat! Svart drama heter den jag har ett prov i morgon som jag inte kan plugga på ordentligt för jag tänker bara på den här boken! jag lovar er läs den ni blir inte besvikna!

Idag har jag haft två lektioner första teckenspråk och sista samhällskunskap kunde gärna varit hemma och struntat i båda för båda sög istället kunde jag gjort som min kompis och suttit hemma och pluggat men det blev ändå bra jag umgicks med Lina och Malin hela dan gillar verkligen dom mysigare människor är svåra att hitta!

Men nu ska jag gå och plugga på mitt prov så jag inte kuggar åå vill verkligen inte kugga!!!

Suck!

Jobbig dag idag asså var så taggad att redovisa arbetet om religon idag men det sket sig ju självklart vill Lille-Mor inte att vi ska redovisa och jag kommer antagligen inte få göra det fören nästa fredag heller!! Det suger, Det suger sten hårt!

och sen började en i min klass gråta två gånger idag för att hon inte fick som hon ville tänk er en snart 19 tjej börjar att stört tjuta bara för att vissa säger till henne att hon ska göra något som hon inte gillar eller vill! Blir så jävla förbannad har bara lust att ställa mig framför henne se henne i ögonen och skrika:
"FAN VA DU ÄR BARNSLIG!! VÄX UPP FÖR FAN SNÄLLLA!!"
men det gör jag inte är för snäll istället håller jag allt inom mig och sen tar ut det på min mamma när jag kommer hem (genom att berätta hur förbannad/irriterad jag är) Igentligen önskar jag att nästan hela min klass kunde växa upp och bete sig som man ska istället för att bete sig som så fjortisar som går i sjuan!

Och ser inte fram imot i morgon heller! Har ett stort jävla hål nästan hela dagen och Linnéa ska inte komma viserligen kanske det blir skönt att hon inte är där i morgon vi småbråkar ju nästan hela tiden nu! Men men hoppas jag får kul men Malin, Lina och Nina i allfall!
Puss o kram

Idag blev en vanlig tråkig måndag!

Det börjar med att man blir väckt ur en underbar dröm som man inte minns i samma sekund som man vaknar av väckarklockan. Man vill inget annat än att ligga kvar i sin underbart sköna och varma säng, men man inser att det inte går eftersom man måste upp och durscha håret eftersom det känns så otroligt fettigt. När man kommer ut från durschen är det en sak som är annorlunda med alla vanliga måndags mornar min bror har klivit upp och ska åka till jobbet han har inte jobbat nu sen han sluta sommar jobbet förra året jag tror hela familjen tycker det är skönt att han fått ett jobb att gå till men vi gillar inte riktigt att vara uppe samtidigt allihopa en arbets/skoldag eftersom alla vill ha badrummet och alla har bråttom. När pappa och brorsan lämnat huset är det dags för mig att gå också säger hej då till mamma och vandra iväg mot bussen.

På bussen sätter jag på musiken i mobilen och börjar läsa min bok känns skönt att vara lite bortom allt som händer runt omkring! När bussen är famme vid sin första station kliver min kompis på jag ser på henne direkt att hon fortfarande är på dåligt humör som hon varit ett tag nu! Fan tänkte jag, jag orkar inte jag hälsade och berättade att arbetet blev bra och slängde en blick åt dett röda kollaget hon tittade åt det hållet men tog inte upp det för att kolla jag blev besviken jag som slet hela dagen igår. Jag läste min bok till Alunda där mjuknade min kompis och började prata lite smått!

Hon var nog inte på så dåligt humör endå men jag är endå ganska lugn idag skämtar inte, skrattar inte speciellt mycket är almänt tråkig. Dagen går och inget roligt händer! När vi slutat sista lektionen halv springer jag och min vän till bussen det är bråttom om vi ska hinna med en tidigare buss. Vi hann! Nu är min kompis mycket gladdare hon vill att jag ska gissa alla som sjunger låtarna hon har på sin mobil jag kan inte såklart jag suger på musik! Det vet hon ändå så forstätter hon vet inte varför kanske hon bara ville skratta lite! jag var snäll och försökte gissa men tillslut gav jag upp! Då var vi nästan hemma och mycket mer hände inte idag!

Jo föresten var till biblioteket lånade en ny bok eftersom jag läst ut den andra! Efter första sidan tänkte jag fan va härligt det är att läsa en bok (det var jätte länge sedan jag läste sist förutom den boken jag läst nu) jag skulle själv vilja formulera mig som dom gör i böcker när jag var yngre ville jag bli författare ett tag det skulle vara roligt! Och från och med nu ska jag läsa mer jag har saknat det!

Sugit

Kristihimmelsfärdhelgen har varit skit bra! Har varit med Sandra P Onsdag, Torsdag och Fredag vi hade jätte kul! och igår åkte jag till Kusin Frida och hälsade på men idag är jag inget annat en förbannad och irriterad och det som irriterar mig mest är att jag är irriterad på något jag inte ens borde vara irriterad över!

Idag har jag plockat på mitt rum, pluggat, pluggat och återigen pluggat! Känner att det kan vara en andledning till att jag är sur idag jag har inte gjort något annat idag förutom 1 och en halv timme då jag såg på Greý´s och satt och pratade med Sofie och Tomas och Hilma från Knutby! ja och förutom nu men egentligen ska jag plugga nu sitter här med böckerna bervid mig!

Nej nu ska jag väl försöka plugga en timme sen ska jag fan läsa resten av kvällen är helt uppslukad av en bok min mamma köpt till mig för typ två år sedan nu har jag slagit upp boken och nästan läst halva sedan igår! Ja det var väl allt för mig! Kram

Fakta!

Namn: Emmy
Smeknamn: Emsan
Födelsedag: 3 April
Födelseort: Uppsala
Ögonfärg: Blå gröna
Hårfärg: brunt
Familj: Mamma, pappa, storebror, katterna

BRUKAR DU

Titta dig i spegeln: Det gör väl alla!
Skrika: Hm nej inte ofta
Sova: åå Älska!
Ha ångest: ja!
Skada dig med flit: Nej om jag inte är förbannad och slår i nån stolpe eller nått :P
Tar medeciner du inte borde ta: nej!
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: faktiskt inte.
Ta droger: ALDRIG!
Försöka var annorlunda: nej jag är bara mig själv!
Klä sig i svart: ja men inte jämt
Gå i kyrkan; neee
Gå i skolan: jaha då!
Röka: urch
Ljuga: om jag skulle säga nej skulle ja ljuga!
Hata folk: visa ja!
Lita på folk: mm ibland för mycket!

NÄR

Åt du lunch senast: ja idag
Läste du en bok senast: oj en hel bok? vet faktiskt inte va ett tag sen ska fan hitta en bok! Nu blev jag sugen!
Köpte du något senast: Idag en dricka och lite godis
Sjöng du senast: idag
Klagade du senast: Idag hade så ont i huvet mitt.

VEM

Saknar du: Lill Siri
Vill du döda: ibland känner man för en person men skulle inte göra det!
Krama du sist: Idag Veronika
Vill du prata med: åå där kan jag svaret Jacob
Skrek du på sist: oj länge sen skriker inte så ofta
Vill du vara som: Dig <3
Gjorde dig riktigt glad senast: Lill Siri i lördags!
Fick du sms på senast: igår
Ringde dig senast: i Lördags då ringde Linnea

HAR DU

För många vänner: aldrig
Förföljelsemani: haha ja kanske en gnutta ;p
Tvångstankar: neee
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Skadat någon: Alla har väl skadat någon på ett eller annat sett
Brutit några ben: ja min högra arm
Några piercings: förutom i öronen nej!
Några tatueringar: nej men bra sugen
Egen dator: I wish
Bra själförtroende: äligt nja ej
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudigt ut någon: Nej
Varit kär: ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: nej
Blivit dumpad: ja
Velat varit otrogen: nej
Varit otrogen: Skulle aldrig falla mig in!
Stulit något: ja
Lämnat landet: mm till Turkiet, Österike, Finland, Danmark och Norge
Rymt hemifrån: när jag var liten ja, men jag kom aldrig speciellt långt!
Gjort något olagligt: ja! Ingen kan neka att dom någonsin gott mot rött ljus vid ett övergångs ställe.

HUR

Svarar du i telefon: Hej det är Emmy!
Fördriver du tiden: Tv, dator, vänner, katterna!
Bäddar du sängen: sometimes
Ofta diskar du: minst en gång i veckan
Ofta städar du: ja när morsan börjar tjata :p
Många stör du dig på: Nej bara 1 i min klass som bara är för jobbig!

Välkommen till min nya blogg!

Hej på er allihoppa!

Jag såg att min kusin hade skaffat sig en blogg och blev bra sugen själv hade en innan men det blev något problem med den sidan så allt gick åt pipan! Men nu har jag en ny blogg och är redo att prata om mig själv :p

Känns väl kanske lite ego att säga så men är det inte det man gör på en blog skriver om vad som händer under ens liv!

Nu har jag inte mer att skriva för idag! Puss o kram ha det bra!


RSS 2.0