True story

Jaha så har man firat midsommar. Det var väl kul...... Vi lägger det bakom oss nu!

Jag har Marty och Linnea som sover här. Dom har varit här sen i torsdags jag kan ärligt säga att det varit riktigt trevligt!
Ni ligger jag här i min säng och kan inte sova och har lite ont i huvudet trots dom där 2 alvedonerna jag tog för typ 2 timmar sen!
Har försökt undehålla mig med att läsa bloggar kollat facebook och alla andra 20 000 sidor man kan kolla upp va folk här för sig!
Jag önskar att jag parade med Sara istället!!!

Puss och kram på er!


Blå

Hade ett full späckat schema förra veckan
Teater: måndag
Fira Carro: tisdag
Ner till H-hamn: onsdag
(+ fika med Sara o Linnea)
Uppsala: torsdag
Arbetsträff: fredag
Fyruvik: lördag

Med andra ord en sjukt rolig vecka! Så idag när jag helt plötsligt fick sluta halv 2 från jobbet blev jag så sjukt rastlös!
Men som tur var fick jag hälsa på store bror och fick äta middag kändes härligt att umgås så himla glad att jag har honom!



Oj

Det var visst länge sen jag skrev! Sjukskrivningen gick bra iallafall hade ju ont men det gick fort åkte till grönan en kväll i slutet på sjukskrivningen så åkte jag på kryssning firade massa födelsedagar! Så jag han inte få tråkigt innan jag började jobba igen! Maj går ofta fort känns det som!

Jag jobbar ganska mycket nu vilket jag själv tycker är skönt annars tänker jag bara på att jag inte vet va jag får göra till hösten vilket suger! Jag skulle så gärna vilja vara kvar och jobba med det jag gjort nu! Jag har aldrig haft så roligt med ett arbete! Men så är det när man är barnskötare I just have to live with it!


RSS 2.0